Post graduate diploma in het onderwijs management en leiderschap (pg dip eml)

Regent Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Post graduate diploma in het onderwijs management en leiderschap (pg dip eml)

Regent Business School

De Postgraduate Diploma in Educational Management en Leiderschap (PG Dip EML) is een eenjarige postdoctorale kwalificatie die streeft naar capaciteit in management en leiderschap in een educatieve context beheer te ontwikkelen. De focus van het programma is om de praktijk van management en leiderschap in het onderwijs te verbeteren.

Het programma biedt studenten met een opleiding achtergrond om geïntegreerde en functionele reflectieve competenties in het onderwijs te ontwikkelen. Het is bedoeld voor educatieve managers en degenen die streven naar leidinggevende posities in onderwijsinstellingen te bezetten. Het programma onderzoekt zaken als management principes, educatieve bestuur, leiderschap in het onderwijs, het financiële beheer in onderwijsinstellingen en het gebruik van informatietechnologie in het onderwijs.

Een persoon bereiken van de Postgraduate Diploma in Educational Management en Leiderschap in staat zal zijn om: - verwerven academische en professionele kennis die nodig is voor het leiderschap van de onderwijsinstellingen - Breng management principes in een educatieve context - Dien financiële middelen in een onderwijsinstelling - Evalueren van de effectiviteit en efficiëntie van het functioneren van een onderwijsinstelling - Display kennis van de bepalingen van de relevante wetgeving met betrekking tot het bestuur van onderwijsinstellingen - Wees bewust van de implicaties van de informatie- en communicatietechnologie - Articulate verticaal op de RBS MBA-programma De eis ingang voor toelating tot de Postgraduate Diploma in Educational Management en Leiderschap is een Hogere Beroepsopleiding en een erkende onderwijsbevoegdheid of gelijkwaardig of een erkende Bachelor of Education graad aan NQF niveau 7.

Het programma bestaat uit zes modules aangeboden over twee semesters als volgt: - managementprincipes - Leiderschap in het onderwijs - Governance in het onderwijs - Het gebruik van Informatie Technologie - de financiële besluitvorming in Educational Management - Onderzoek in Educational Management Project

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Durban, KwaZoeloe-Natal
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan