Post graduate diploma bedrijfsbeheer

Rhodes Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Post graduate diploma bedrijfsbeheer

Rhodes Business School

Post Graduate Diploma in Enterprise Management

Er zijn twee opties voor de PDEM. Een full-time optie en een part-time optie.

Beide opties zijn gebaseerd op de actie-learning filosofie. Studenten op het programma wordt verwacht om te leren door te doen en conceptueel begrip en praktische vaardigheden te ontwikkelen door middel van een proces van gelijktijdige interactie. Dit betekent dat het programma verschilt enigszins van de typische universitaire opleiding.

De doelgroep van het programma is normaal postdoctorale studenten van elke faculteit die typisch niet hebben afstudeerde in Management, Business Administration, Business Management of het equivalent (Hoewel elke aanvraag wordt beoordeeld op zijn eigen verdienste en context). De Rhodes Business School wil een rijke diversiteit aan studenten uit verschillende educatieve achtergronden samen te brengen om een ​​ondernemende groep die representatief is voor de Zuid-Afrikaanse bevolking te creëren.

Full-Time Option:

In 2016 de cursus begint in februari 2016 (data onder voorbehoud) in de Rhodes Business School Teaching kamer. Na registratie zal beginnen met een periode van oriëntatie dat onder meer bezoeken aan bedrijven om studenten te voorzien van de mogelijkheid om te communiceren met de ondernemers en om te zien hoe hun bedrijven opereren. Daarna tijdens oriëntatie week een proces van het genereren van ideeën voor de Alpha-project zal worden gevolgd door de vorming van groepen en bedrijven en het schrijven van business plannen. Lezingen gaat in op de eerste dag van de termijn.

De Rhodes Business School is toegewijd aan het maken van een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van een ondernemende cultuur in Zuid-Afrika. In een land waar de werkloosheid hoog is en waarbij de vooruitzichten op werk te vinden in de gevestigde organisaties lijkt af te nemen, zullen meer mensen moeten denken in termen van het creëren van hun eigen werk, in tegenstelling tot alleen het zoeken naar werk.

Het programma is ontworpen om de basis voor studenten die willen het idee van het starten van een eigen bedrijf, waardoor het creëren van hun eigen werkgelegenheid en werkgelegenheid voor anderen na te streven te leggen. Het wordt algemeen gesteld dat kleine bedrijven te creëren veel meer banen van een macro-economisch oogpunt, dan heb opgericht, grote bedrijven. Als ondernemer heeft zijn eigen uitdagingen, kwellingen en extase. Indien aan het einde van de cursus, voelt zich een student ongeschikt het feit dat een ondernemer, zal hij of zij niettemin worden uitgerust om een ​​carrière in het bedrijfsleven voort te zetten.

Part Time Optie:

Het programma start in januari en eindigt in december. De optie Part Time is ontworpen om de behoeften van de afgestudeerden in full-time dienstverband voldoen uit een breed scala van werk functies die willen:

  • Het ontwikkelen van hun ondernemerschap vaardigheden binnen hun organisatie;
  • Ontwikkel een intrepreneurial benadering van zaken;
  • Verbeteren van hun algemene beheer van het vermogen; en
  • Verdiepen en te actualiseren hun zakelijke kennis, inzicht en praktijk.

De PDEM PT is een Honours gelijkwaardig, NQF niveau 8 kwalificatie. We zijn ervan overtuigd dat het een grote aanwinst voor bedrijven die zijn verdiensten erkennen als een bedrijfsinterne ontwikkeling kwalificatie die u kunt gebruiken op uw scorekaarten zal blijken.

De PDEM PT dient als een voorloper kwalificatie voor degenen die willen om een ​​MBA na te streven. Vanaf 2016, het ministerie van Hoger Onderwijs van de regelgeving vereist een NQF niveau 8 kwalificatie of een geschikte vier jaar graad of postdoctorale kwalificatie voor elke student die willen inschrijven voor een MBA-programma (NQF niveau 9) op elk bedrijf onderwijsinstelling in Zuid-Afrika.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Grahamstad, Oost-Kaap
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Grahamstad, Oost-Kaap
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan