Pgdipte - Diploma Theologische Opleiding

London School of Theology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Pgdipte - Diploma Theologische Opleiding

London School of Theology

Naast de PGCertTE modules, Studenten zullen nog eens 60-credits geleverd door afstandsonderwijs in de loop van een jaar in beslag nemen. Afstandsonderwijs modules zal starten in november en juni van telkens 5 maanden. De volgende drie opties zijn beschikbaar *.

Leiderschap en Management in Theological Education (30 studiepunten). Deze optie is interessant voor studenten die betrokken zijn in de posities van leiderschap, management en administratie binnen de theologische hogescholen. De module zal helpen bij het ontwikkelen van kritische kennis en begrip van leiderschap, management en administratie in een verscheidenheid van contexten en professionele vaardigheden die samenhangen met het ethos van theologische opleiding te bevorderen. Daarnaast is de module beoogt een overzicht van de doeleinden en de praktijken van kwaliteitszorg beheer.

Het ontwerpen en leveren van Effectieve Theological Education (30 studiepunten). Deze module is bedoeld voor degenen die zullen worden ontwerpen van cursussen en curricula en wensen voor de effectieve implementatie van een verscheidenheid van levering vormen, met inbegrip van leren op afstand door middel van educatieve technologie. Het doel van de module is om kennis en begrip van het curriculum modellen en theorieën te ontwikkelen, en hun relatie met natuurlijk ontwerp en levering methodologieën, met de bedoeling om het bevorderen van professionele vaardigheden in het ontwerpen en leveren van effectieve theologische opleiding. Het is ook rijk aan praktische toepassing, en streeft ernaar om theoretische en praktische instructie voor de ontwikkeling van effectieve en transformatieve methodologieën in theologisch onderwijs.

Geestelijke vorming en karakter van het onderwijs (30 studiepunten). Het aspect van de opvoeding voor zijn en niet alleen voor het kennen en het doen is een essentieel onderdeel van de theologische opleiding, maar wel een die in het verleden heeft dreef in de buitenschoolse rijk. Deze module zal thema's en concepten van de geestelijke vorming en het karakter van het onderwijs, onderzoek historische patronen en recente literatuur te verkennen en op zoek gaan naar gebieden van toepassing in het leven en de roeping van een theologische opvoeder. De module zal ook geeft studenten de mogelijkheid om de belangrijkste teksten verkennen van het rijke erfgoed van de literatuur op dit gebied.

Toelatingseisen

Studenten die zich inschrijven in postgraduate programma's worden normaal gesproken verwacht dat zij een graad op het gebied van de theologie te hebben en betrokken te zijn bij de roeping van theologische opleiding.

  • De opties zullen worden aangeboden op een rotatie basis, dus in een bepaald jaar twee opties beschikbaar zullen zijn. Studenten kunnen elke combinatie van opties openen door te kiezen voor de datum van inschrijving.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Juni 2018
Nov. 2018
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
1,200 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Greater London, Engeland
Startdatum: Juni 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Nov. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per 60 Credit modules.