Pathway in Vietnam

Top Pathways in Vietnam 2018

Master

Pathway-programma's helpen internationale studenten vloeiend Engels spreken en schrijven te ontwikkelen terwijl ze geselecteerde credit-bearing academische klassen voltooien. De plannen zijn in het algemeen gericht op studenten die niet over de juiste testscores in het Engels beschikken om toegang te krijgen via traditionele routes. 

Vietnam officieel de Socialistische Republiek Vietnam, is de meest oostelijke land op de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. In 2011 had Vietnam een ​​totaal van 163 universiteiten (waaronder senior hogescholen en instituten).

Pathways in Vietnam

Lees meer

Weg Naar Staffordshire University

British University Vietnam
Campus Voltijd 6 weken September 2018 Vietnam Hanoi

Bereiden studenten om hun studie op Hbo-niveau op het gebied van economie, management en statistiek na te streven. Het onderwijs en leerstrategieën om studenten voldoende academici rigour om hen voor te bereiden op diploma het onderwijs. [+]

Bereiden studenten om hun studie op Hbo-niveau op het gebied van economie, management en statistiek na te streven. Het onderwijs en leerstrategieën om studenten voldoende academici rigour om hen voor te bereiden op diploma het onderwijs.

Ontwikkelen de studenten het vermogen om kritisch te denken, logisch en creatief, maar ook gedisciplineerd en ijverig te zijn. Biedt studenten met relevante intellectuele uitdaging en ook om overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen voor een levensduur van de werkgelegenheid.

Cursus Lengte: 6 weken.

Toelatingseisen: Voltooid jaar 12 IELTS 6.0 of hoger (geen band onder 5.5) of gelijkwaardig Beurzen

ZKH Prins Andrew beurs

04 Full-collegegeld ZKH Prins Andrew beurzen aan BUV worden elk jaar uitgereikt, ter waarde van boven de VND 700.000.000 en andere gedeeltelijke beurzen zijn beschikbaar voor high-schoolverlaters.... [-]


Weg Naar De Universiteit Van Londen

British University Vietnam
Campus Voltijd 20 weken September 2018 Vietnam Hanoi

Bereiden studenten om hun studie aan de Hbo-niveau op het gebied van boekhouding, financiën, economie, informatietechnologie, marketing, management na te streven, en bedrijfskunde [+]

Bereiden studenten om hun studie aan de Hbo-niveau op het gebied van boekhouding, financiën, economie, informatietechnologie, marketing, management en business administration na te streven.

Het onderwijs en leerstrategieën om studenten voldoende academische discipline om hen voor te bereiden op graad onderwijs Course lengte: 20 weken.

Toelatingseisen: 17 jaar en ouder. Voltooid jaar 12 of gelijkwaardig; en Upper Secondary School Certificate (Graduate graad 12) minimum totaal gemiddelde van 6,0, waaronder wiskunde. IELTS 6.0 (geen band onder 5.5), maar IELTS 5.5 (geen band onder 5.0) kan door de toelatingscommissie Panel worden beschouwd Beurzen

ZKH Prins Andrew beurs... [-]