Pathway in Johor Bahru in Maleisië

Beste Pathways in Johor Bahru in Maleisië 2018

Master

Pathway-programma's zijn ontworpen om in eerste instantie veel internationale studenten te helpen hun schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden te verbeteren ter voorbereiding op hun studie in het buitenland. Intensieve taallessen helpen studenten om de taalvaardigheidsniveaus te bereiken die nodig zijn voor geavanceerde studies. Klassen hebben vaak betrekking op verschillen in opleiding en cultuur ervaren tijdens het studeren in een ander land.

Als u de beste studie-omgeving in Azië nodig, inschrijven op het tertiair onderwijs in Maleisië.Dit is een land met een rijke cultuur en grote activiteiten te laten u te vermaken en ontspannen als je studeert in het land

Deze prachtige zuidelijke stad staat bekend om haar cultuur en toerisme. Wie is geïnteresseerd in het bestuderen op een prachtige locatie moet gaan naar Johor Bahru. Deze stad heeft beroemde universiteiten zoals Raffles Universiteit Iskandar en Southern College.

Pathways in Johor Bahru in Maleisië

Lees meer

Graduate Diploma In Business En Management (pad Naar 1 Jaar Mba)

Universal Business Academy
Campus of Online Deeltijd 10 maanden Open Inschrijving Maleisië Johor Bahru

Wereldwijd erkende opleiding, 100% Praktisch 100% Opdracht, No Examen [+]

De Graduate Diploma in Business and Management Uiteraard bestaat uit 10 modules en elke module omvat ongeveer 40 geleid leeruren. Alle modules hebben een extra 30-50 leren uren optionele materialen die bestaan ​​uit aanbevolen oefeningen, aanbevolen lezingen en internet middelen.

Deze cursus zal het meest geschikt voor personen die minstens 25 jaar oud en hebben 5 jaar leidinggevende werkervaring en geen diploma hebben, maar willen studeren voor een MBA. Na succesvolle afronding van de cursus Studenten zullen in staat zijn om in te schrijven op onze Level 7 Postgraduate Diploma In Strategisch Management.

Cursus Structuur Semester 1 (5 maanden) 1. IT in Business 2. Effectieve communicatie 3. High Performance Teams 4. Leidinggeven 5. Manager's Toolkit Semester 2 (5 maanden) 6. Het beheer en gebruik van Financiën 7. Het beheer en gebruik van Marketing 8. Het beheren van Organisaties 9. Persoonlijke Effectiviteit 10. Kwaliteit en excellentie Progression Executive MBA, UK (Niveau 7) - 1 jaar ... [-]