Pathway in Maleisië

Top Pathways in Maleisië 2018

Master

Een Pathway-programma is een introductie van een jaar in een volledige curriculum en bereidt studenten voor op hun toetreding tot de universiteit. Deze programma's trainen studenten in een breed scala aan onderwerpen, zoals kunst, geesteswetenschappen, bedrijfsleven, biologie en biowetenschappen, techniek, technologie, natuurwetenschappen en nog veel meer.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Pathways in Maleisië

Lees meer

Graduate Diploma In Business En Management (pad Naar 1 Jaar Mba)

Universal Business Academy
Campus of Online Deeltijd 10 maanden Open Inschrijving Maleisië Johor Bahru

Wereldwijd erkende opleiding, 100% Praktisch 100% Opdracht, No Examen [+]

De Graduate Diploma in Business and Management Uiteraard bestaat uit 10 modules en elke module omvat ongeveer 40 geleid leeruren. Alle modules hebben een extra 30-50 leren uren optionele materialen die bestaan ​​uit aanbevolen oefeningen, aanbevolen lezingen en internet middelen.

Deze cursus zal het meest geschikt voor personen die minstens 25 jaar oud en hebben 5 jaar leidinggevende werkervaring en geen diploma hebben, maar willen studeren voor een MBA. Na succesvolle afronding van de cursus Studenten zullen in staat zijn om in te schrijven op onze Level 7 Postgraduate Diploma In Strategisch Management.

Cursus Structuur Semester 1 (5 maanden) 1. IT in Business 2. Effectieve communicatie 3. High Performance Teams 4. Leidinggeven 5. Manager's Toolkit Semester 2 (5 maanden) 6. Het beheer en gebruik van Financiën 7. Het beheer en gebruik van Marketing 8. Het beheren van Organisaties 9. Persoonlijke Effectiviteit 10. Kwaliteit en excellentie Progression Executive MBA, UK (Niveau 7) - 1 jaar ... [-]