Pathway in de Verenigde Newcastle upon Tyne in UK

Top Pathways in de Verenigde Newcastle upon Tyne in UK 2018

Master

Pathway-programma's helpen internationale studenten vloeiend Engels spreken en schrijven te ontwikkelen terwijl ze geselecteerde credit-bearing academische klassen voltooien. De plannen zijn in het algemeen gericht op studenten die niet over de juiste testscores in het Engels beschikken om toegang te krijgen via traditionele routes. 

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Newcastle upon Tyne staat bekend om 's werelds grootste scheepsbouw centra, voetbal en bier. Er zijn ook twee universiteiten - Newcastle University en Northumbria University, beide uit de 19e eeuw.

Pathways in de Verenigde Newcastle upon Tyne in UK

Lees meer

BA (Hons) Business Management (top-up) Met Optionele Paden

Newcastle College
Campus Voltijd 1 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

Deze cursus is ontworpen om u uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn door de werkgevers. [+]

Overzicht

Deze cursus is ontworpen om u uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn door de werkgevers. Evenals de bouw op recente geavanceerde studie, de inhoud leunt zwaar op je eigen werkplek of stage samen met studies van de kleine onderneming, financieel management en strategie, en verandering. Je bent in staat om een ​​reeks modules te selecteren om uw belangstelling en ambities past. Je bent in staat om je studie te concentreren op de volgende gebieden:

BA (Hons) Business Management

Je zult kennis en inzicht te ontwikkelen in het creëren van een appreciatie van de complexiteit en de vaardigheden die nodig zijn voor het werken in een eigentijdse omgeving. Het proefschrift module zal u helpen om zich te specialiseren en het ontwikkelen van een meer diepgaande kennis van een gebied binnen het bedrijfsleven en management.... [-]


Business Management FDA Met Optionele Paden

Newcastle College
Campus Deeltijd 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Newcastle upon Tyne

Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met lokale werkgevers en biedt studie opties die u in staat stellen om de vereiste kennis en vaardigheden te verwerven om uw potentieel te vervullen in een toezichthoudende / bestuurlijke capaciteit. [+]

Overzicht

Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met lokale werkgevers en biedt studie opties die u in staat stellen om de vereiste kennis en vaardigheden te verwerven om uw potentieel te vervullen in een toezichthoudende / bestuurlijke capaciteit. Je de mogelijkheid om een ​​route die het beste past bij uw interesse en loopbaanontwikkeling volgen aangeboden. U zult ook profiteren van natuurlijk docenten met uitgebreide kennis van de industrie te hebben en regelmatig een verscheidenheid van onderzoek en wetenschappelijke activiteiten te helpen cursusinhoud informeren.

FdA Business Management met Enterprise en Marketing

Je leert hoe je marketing plannen te ontwikkelen met behulp van relevante marketing tools en theorieën en passende aanbevelingen. U vindt er ook een reeks van marketing theorieën en instrumenten te evalueren en te rechtvaardigen innovatie oplossingen voor organisatorische marketing problemen met marketing analyse.... [-]