Pathway in de Verenigde Hamilton in Canada

Top Pathways in de Verenigde Hamilton in Canada 2018

Master

Een Pathway-programma is een introductie van een jaar in een volledige curriculum en bereidt studenten voor op hun toetreding tot de universiteit. Deze programma's trainen studenten in een breed scala aan onderwerpen, zoals kunst, geesteswetenschappen, bedrijfsleven, biologie en biowetenschappen, techniek, technologie, natuurwetenschappen en nog veel meer.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Wilt u een boeiende carrière toekomst, instellingen voor hoger onderwijs in Hamilton beginnen kunt u sturen naar de juiste richting. De scholen hier bieden een ruime waaier van programma's, waaronder technologie, Business, justitie en gezondheidszorg. Je kan niet missen een optie die bij u past.

Pathways in de Verenigde Hamilton in Canada

Lees meer

Elite Pathway Partnership Program Met University Of Toronto

Columbia International College
Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Canada Hamilton

Het Elite Pathway Partnership-programma identificeert en bereidt hoogpresterende studenten voor als uitstekende kandidaten voor 's werelds beste universiteiten, zodat ze uitblinken op school en in hun leven daarbuiten. [+]

Elite Pathway Partnership Program met University of TorontoDe programma-stichtingVisie

Om uitzonderlijke jonge mensen om te vormen tot toekomstige leiders in de wereldwijde gemeenschap.

Missie

Het Elite Pathway Partnership-programma identificeert en bereidt hoogpresterende studenten voor als uitstekende kandidaten voor 's werelds beste universiteiten, zodat ze uitblinken op school en in hun leven daarbuiten.

Nadering

Ontworpen voor studenten die Grade 10 hebben afgerond, combineert het tweejarige programma een sterke persoonlijke groei en een hoge academische strengheid - de evenwichtige eigenschappen die universiteiten van topniveau zoeken bij sollicitanten.

Programma Component 1Bouw academische kracht... [-]