Pathway in Azië

Beste Pathways 2018 in Azië

Master

Pathway-programma's helpen internationale studenten vloeiend Engels spreken en schrijven te ontwikkelen terwijl ze geselecteerde credit-bearing academische klassen voltooien. De plannen zijn in het algemeen gericht op studenten die niet over de juiste testscores in het Engels beschikken om toegang te krijgen via traditionele routes. 

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Pathway in Azië

Lees meer

Weg Naar Staffordshire University

British University Vietnam
Campus Voltijd 6 weken September 2018 Vietnam Hanoi

Bereiden studenten om hun studie op Hbo-niveau op het gebied van economie, management en statistiek na te streven. Het onderwijs en leerstrategieën om studenten voldoende academici rigour om hen voor te bereiden op diploma het onderwijs. [+]

Bereiden studenten om hun studie op Hbo-niveau op het gebied van economie, management en statistiek na te streven. Het onderwijs en leerstrategieën om studenten voldoende academici rigour om hen voor te bereiden op diploma het onderwijs.

Ontwikkelen de studenten het vermogen om kritisch te denken, logisch en creatief, maar ook gedisciplineerd en ijverig te zijn. Biedt studenten met relevante intellectuele uitdaging en ook om overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen voor een levensduur van de werkgelegenheid.

Cursus Lengte: 6 weken.

Toelatingseisen: Voltooid jaar 12 IELTS 6.0 of hoger (geen band onder 5.5) of gelijkwaardig Beurzen

ZKH Prins Andrew beurs

04 Full-collegegeld ZKH Prins Andrew beurzen aan BUV worden elk jaar uitgereikt, ter waarde van boven de VND 700.000.000 en andere gedeeltelijke beurzen zijn beschikbaar voor high-schoolverlaters.... [-]


Weg Naar De Universiteit Van Londen

British University Vietnam
Campus Voltijd 20 weken September 2018 Vietnam Hanoi

Bereiden studenten om hun studie aan de Hbo-niveau op het gebied van boekhouding, financiën, economie, informatietechnologie, marketing, management na te streven, en bedrijfskunde [+]

Bereiden studenten om hun studie aan de Hbo-niveau op het gebied van boekhouding, financiën, economie, informatietechnologie, marketing, management en business administration na te streven.

Het onderwijs en leerstrategieën om studenten voldoende academische discipline om hen voor te bereiden op graad onderwijs Course lengte: 20 weken.

Toelatingseisen: 17 jaar en ouder. Voltooid jaar 12 of gelijkwaardig; en Upper Secondary School Certificate (Graduate graad 12) minimum totaal gemiddelde van 6,0, waaronder wiskunde. IELTS 6.0 (geen band onder 5.5), maar IELTS 5.5 (geen band onder 5.0) kan door de toelatingscommissie Panel worden beschouwd Beurzen

ZKH Prins Andrew beurs... [-]


Graduate Diploma In Business En Management (pad Naar 1 Jaar Mba)

Universal Business Academy
Campus of Online Deeltijd 10 maanden Open Inschrijving Maleisië Johor Bahru

Wereldwijd erkende opleiding, 100% Praktisch 100% Opdracht, No Examen [+]

De Graduate Diploma in Business and Management Uiteraard bestaat uit 10 modules en elke module omvat ongeveer 40 geleid leeruren. Alle modules hebben een extra 30-50 leren uren optionele materialen die bestaan ​​uit aanbevolen oefeningen, aanbevolen lezingen en internet middelen.

Deze cursus zal het meest geschikt voor personen die minstens 25 jaar oud en hebben 5 jaar leidinggevende werkervaring en geen diploma hebben, maar willen studeren voor een MBA. Na succesvolle afronding van de cursus Studenten zullen in staat zijn om in te schrijven op onze Level 7 Postgraduate Diploma In Strategisch Management.

Cursus Structuur Semester 1 (5 maanden) 1. IT in Business 2. Effectieve communicatie 3. High Performance Teams 4. Leidinggeven 5. Manager's Toolkit Semester 2 (5 maanden) 6. Het beheer en gebruik van Financiën 7. Het beheer en gebruik van Marketing 8. Het beheren van Organisaties 9. Persoonlijke Effectiviteit 10. Kwaliteit en excellentie Progression Executive MBA, UK (Niveau 7) - 1 jaar ... [-]