Populaire programma's

Een Pathway-programma is een introductie van een jaar in een volledige curriculum en bereidt studenten voor op hun toetreding tot de universiteit. Deze programma's trainen studenten in een breed scala aan onderwerpen, zoals kunst, geesteswetenschappen, bedrijfsleven, biologie en biowetenschappen, techniek, technologie, natuurwetenschappen en nog veel meer. Bovendien helpen Pathway-programma's internationale studenten om vloeiend Engels te spreken en schrijven te ontwikkelen terwijl ze geselecteerde credit-bearing academische lessen voltooien. De plannen zijn in het algemeen gericht op studenten die niet over de juiste testscores in het Engels beschikken om toegang te krijgen via traditionele routes. De verscheidenheid aan verschillende pathway-programma's kan overweldigend zijn - laat het je niet stoppen! Begin met zoeken door te kijken naar de meest populaire Paden hieronder vermeld.

Recent toegevoegde Pathway Programma 's

University CEU - Cardenal Herrera

Spaans Pathway om te ontwerpen

Januari 15, 2019
Industrieel ontwerp is de discipline die betrokken is bij de creatie en ontwikkeling van alle goederen die ons omringen. Als je een onderzoekende geest hebt, als je je ooit hebt afgevraagd waarom een object op een bepaalde manier is gemaakt, of als je je afvraagt wie de dingen om je heen maakt, zoals je telefoon, je trainers, je fiets of de stoel, Als… [+] u erop zit, vindt u het antwoord in deze mate. Industrieel ontwerpers zijn degenen die eerst alle objecten in de menselijke wereld voorstellen en vervolgens vormgeven, vanuit je auto rijd je in de vork waarmee je eet. [-]

Bournemouth & Poole College

Internationale toegang tot universiteit

November 30, 2018
Het programma International Access to University is specifiek ontworpen voor internationale studenten en is een academisch voorbereidingsprogramma voor studenten in acht generieke vakgebieden: kunst en design, bedrijfskunde, informatica, menswetenschappen, media, muziek, podiumkunsten en wetenschap.

TasTAFE

Diploma in informatietechnologie ( Pathway )

Oktober 10, 2018
TasTAFE leraren werken nauw samen met het bedrijfsleven om ervoor te zorgen dat ze relevante, praktische hands-on vaardigheden aanleren die leiden tot werkgelegenheidsresultaten. Studenten zullen een aantal praktische vaardigheden verwerven in programmeren, netwerken, cyberbeveiliging, dienstverlening, klantondersteuning en webontwikkeling.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen