Populaire programma's

Een Pathway-programma is een introductie van een jaar in een volledige curriculum en bereidt studenten voor op hun toetreding tot de universiteit. Deze programma's trainen studenten in een breed scala aan onderwerpen, zoals kunst, geesteswetenschappen, bedrijfsleven, biologie en biowetenschappen, techniek, technologie, natuurwetenschappen en nog veel meer. Bovendien helpen Pathway-programma's internationale studenten om vloeiend Engels te spreken en schrijven te ontwikkelen terwijl ze geselecteerde credit-bearing academische lessen voltooien. De plannen zijn in het algemeen gericht op studenten die niet over de juiste testscores in het Engels beschikken om toegang te krijgen via traditionele routes. De verscheidenheid aan verschillende pathway-programma's kan overweldigend zijn - laat het je niet stoppen! Begin met zoeken door te kijken naar de meest populaire Paden hieronder vermeld.

Recent toegevoegde Pathway Programma 's

Columbia International College

Elite Pathway Partnership Program Met University Of Toronto

Januari 10, 2018
Het Elite Pathway Partnership-programma identificeert en bereidt hoogpresterende studenten voor als uitstekende kandidaten voor 's werelds beste universiteiten, zodat ze uitblinken op school en in hun leven daarbuiten.

Wisconsin ESL Institute

Natuurlijk - Universitaire Pathway-programma

Maart 23, 2017
WESLI is een samenwerkingsverband aangegaan met de Universiteit van Wisconsin College System credit college klassen drie- te bieden heeft op WESLI. Dit is een geweldige kans voor WESLI studenten college credit krijgen terwijl nog studeren aan WESLI. Deze credits kunnen worden overgedragen aan UW scholen en tellen mee voor het algemeen vormend onderwijs… [+] eisen van een student, ongeacht wat grote ze kiezen. [-]

Saint Michael's College

Route Programma

Februari 10, 2017
Studenten met een lagere kennis van het Engels die willen een Amerikaanse universiteit in te voeren kan een aanvraag tot voorwaardelijke toelating en voer de Pathway Program. Velen zullen hun diploma in dezelfde hoeveelheid tijd die het duurt voor Engels als moedertaal om hun diploma af te ronden.

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Wat is een Pathway-programma

Wat zijn padprogramma's?

Wat zijn padprogramma's? Verschillende educatieve instellingen over de hele wereld bieden trajecten om internationale studenten te helpen bij het voltooien van geselecteerde credit-bearing academische klassen om ontvankelijk te zijn op universitair niveau. Vaak ontwikkelen studenten ook hun spreekvaardigheid in het spreken en schrijven van Engels of de onderwijstaal van het land. Het curriculum is in het algemeen gericht op studenten die niet de juiste testscores van de Engelse taal hebben om toegang te krijgen via traditionele routes. Daarnaast bieden sommige programma's een selecte groep klassen voor studenten die een goedkope optie nodig hebben om terug te keren naar de universiteit of om lessen te gaan volgen. In sommige gevallen kunnen verdiende credits worden overgedragen naar een online certificaat of een diploma via de sponsorschool. Het klaswerk loopt meestal voor een academisch schooljaar. Deze programma's zijn vaak het resultaat van een samenwerking tussen de sponsorschool en een financiersubsidie, zoals de derde-eigenaar van de INTO-optie.

Wat zijn de voordelen van het nemen van pathway-programma's?

Waarom zijn trajectenprogramma's belangrijk? Deze fundamentele opties bieden oplossingen voor enkele problemen waarmee studenten worstelen om toegang te krijgen tot het hoger onderwijs. De routeprogramma's kunnen bijvoorbeeld een paraatheidskloof voor sommige studenten overbruggen door taal- en cultuuronderwijs te bieden aan studenten met Engels als tweede taal. Dergelijke plannen maken het ook mogelijk voor individuen uit vele sectoren om een ​​universiteit te betreden. Een professional kan bijvoorbeeld in staat zijn om een ​​lichte hoeveelheid academische vakken te voltooien die vaardigheden voor een carrière-advencement versterken. Deze ondersteunende opties vergroten het vertrouwen van studenten in het voltooien van het werk en dragen de werkdruk gemeen in universitaire programma's door het verbeteren van de schrijf-, communicatie- en tijdmanagementvaardigheden die nodig zijn om te slagen in het hoger onderwijs.

Wat voor soort carrière kan je verwachten met routeprogramma's?

Pathway-programma's zijn ontworpen om studenten te helpen zich voor te bereiden op de striktheid en de kosten van het hoger onderwijs, waardoor ze een fundamenteel jaar vormen van waaruit studenten kunnen doorstromen naar een specifiek universitair studieprogramma. Zodra die opleiding is afgerond, als de student een bachelordiploma blijft behalen, kan dit de deur openen naar vele carrières. Bijvoorbeeld, een vierjarige opleiding is vaak vereist om een ​​leraar op een basisschool of een verkoopmanager te worden. Andere hoogbetaalde carrières die beschikbaar zijn voor mensen met een bachelordiploma variëren van bedrijfsleiders tot computerprogrammeurs tot grafische ontwerpers.

Wanneer moet je routeprogramma's krijgen?

Studenten nemen over het algemeen deze programma's als een voorloper van of aan het begin van hun undergraduate studies, na het secundair onderwijs. Hoeveel jaar zijn pathway-programma's? Het duurt meestal drie termijnen voor studenten om het einde van hun cursussen te bereiken.In sommige scholen betekent dit dat je drie semesters bijwoont, hoewel het aantal semesters of kwartalen varieert op basis van de school en het land. Als de lessen met succes zijn afgerond, moeten studenten klaar zijn om door te gaan naar het tweede jaar van hun gekozen studietraject.

Waar zijn pathway-programma's te volgen?

Paden zijn relatief nieuw voor het hoger onderwijs, maar er duiken fundamentele opties op in de VS, het VK, Australië en de rest van de wereld. De collecties van klassen worden vaak gebruikt door universiteiten om de inschrijving van internationale studenten te vergroten. Dit is goed nieuws voor studenten die naar een school buiten hun eigen land willen gaan, vooral als ze de Engelse taal goed begrijpen en kunnen profiteren van wat extra taalondersteuning. Veel van het werk dat moet worden voltooid voor trajectprogramma's is online beschikbaar. Studenten moeten mogelijk een consistente toegang tot een computer en internet hebben om de cursus te voltooien.

Hoeveel kost het om een ​​routeprogramma te volgen?

De totale kosten van deelname aan een trajectprogramma variëren op basis van de school en het land. Sommige studenten kunnen merken dat hun vermogen om de noodzakelijke lessen te voltooien ook kan worden beïnvloed door de kosten van andere incidentele kosten.

Welke onderwerpen zijn beschikbaar in een routeprogramma?

Als basiscurriculum omvatten trajecttrajecten in het algemeen basisschrijven, een inleiding tot persoonlijke financiën, wetenschap, muziek en / of enkele lessen over levensvaardigheden. Dit kan variëren afhankelijk van de school. Sommige universiteiten bevatten bijvoorbeeld cursussen in educatieve vaardigheden, zoals het maken van aantekeningen en typen of computergebruik. Nadat de cursussen zijn voltooid, kunnen studenten een aanvraag indienen voor een vierjarig studietraject en hun basiscertificaat als het eerste jaar van die reeks lessen overdragen.

Wat voor soort beoordelingen zijn er voor pathway-programma's?

Om met succes programma's te voltooien, moeten studenten over het algemeen verschillende taken uitvoeren. Deze kunnen bestaan ​​uit het bijwonen van een specifiek aantal persoonlijke bijeenkomsten of online lessen. Natuurlijk moeten studenten ook van plan zijn om toegewezen cursussen te voltooien en behaalde passerende cijfers op examens als de cursussen vordert. Elk plan kan beoordelingen hebben die zijn afgestemd op de cursussen, op basis van de school en de sponsor.

Hoe vergelijken pathway-programma's zich met andere graden?

Paden worden vaak beschouwd als basiscurriculumplannen. Deze cursusreeksen kunnen worden vergeleken met undergraduate certificaatprogramma's, voorbereidende programma's of basisjaren. Een student kan bijvoorbeeld een certificaat voor bedrijfsmanagement behalen via een online school om cursussen op universitair niveau te starten. Deze online certificaatcursussen bevatten vaak digitale lessen en tekstboeken, en groepsondersteuning is over het algemeen online of via e-mail beschikbaar.Een andere manier waarop studenten voorbereidings- en stichtingsprogramma's gebruiken, is om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om werk te vinden of om vooruit te komen in competitieve studiepaden. De meeste van de pathway-programma's bieden algemene studies op het gebied van schrijven, rekenen en andere basisvakken, maar sommige studietrajecten zijn soms specifiek voor een bepaald studiegebied, zoals boekhouden of politieke wetenschappen. Het eerste jaar van het associate-degree-klaswerk omvat meestal algemene opleidingen, maar tegen het tweede jaar zijn de cursussen specifieker voor het betreffende diploma. Een medewerker van Arts in Business en Management duikt meestal in cursussen zoals economie en best practices voor bedrijven, terwijl een medewerker van Science in Nursing medische kennis biedt. Dit soort specialisatie gebeurt niet in programma's van het basispad, maar de route zal de student voorbereiden om zich in te schrijven voor een Associate Degree.

Hoe toe te passen op pathway-programma's?

Onderzoek de beschikbare pathway-programma's die over de hele wereld worden aangeboden om de geschiktste voor u te vinden. Als je die informatie hebt, neem dan contact op met het toelatingsbureau van de school van je keuze door het informatieformulier rechtstreeks in het schoolprofiel in te vullen.