Lees de Officiële Beschrijving

Ze zijn creatief en geïnteresseerd zijn in een ontwerp-programma? Voor het aanvragen van een creatieve portfolio nodig is - maar wat voor soort werk samples die u wilt laten zien? Wat is artistiek overtuigend, dat liever niet? Hoe beoordeelt u de sessie voor te bereiden voordat, op zijn best?

Kom naar AMD en breng uw portemonnee of mee te werken. Dit kan tekeningen, collages, foto's, ontwerpen met de Schrift (flyers, Abizeitung, verjaardag herinnering, enz.) Of sites zijn - alles waarmee je je creativiteit te uiten.

Wij geven u feedback op uw portemonnee en u adviseren. Wat voor werk hebben potentieel? Welke aspecten kunnen verder worden verbeterd? Hoe de portefeuille te optimaliseren als zodanig? Daarvoor nemen we de tijd en u voorzien van zowel groeps- als individuele gesprekken.

Contact opnemen Om een ​​afspraak te maken, gebruik dan de studieadviseur van hun verlangen locatie.

Ze willen bij de AMD Akademie Mode

Wij ondersteunen u met ons persoonlijk advies bij het zoeken naar een passend aanbod. Door onze uiteenlopende informatie en advies heeft u de mogelijkheid om beter kennis te maken met de educatieve programma's en het studentenleven, de AMD Akademie Mode geworden

Om het voor u geschikt is informatie en advies natuurlijk vast te stellen, neem dan contact op met de studieadviseur van de gewenste locatie en afspraken maken voor een of meer van de hieronder vermelde aanbiedingen:

U wilt weten welke studie beschikbare opties zijn bij de AMD? Wij sturen u de eerste stap in onze gedetailleerde informatie pakket per post. Hier vindt u informatie materiaal te vinden voor de gehele educatieve aanbod van AMD, de AMD-financiering adviseur en Hints voor je verdere informatie en advies.

STUDIE CONSULTANCY

Ze hebben al besloten over te gaan tot een creatieve studie en carrière? Die geïnteresseerd zijn in het gebied van mode en design, maar weten nog niet in welke richting het zou moeten gaan, precies? Wij adviseren u in een persoonlijk gesprek over onze diensten en uw vragen over de inhoud van de cursus, werkgelegenheid, toelatingseisen, deadlines, financiering, geïntegreerd in het buitenland en de aanvraagprocedure te beantwoorden.

De analyse van uw persoonlijke sterktes en potentiële staat altijd in het midden. Naar aanleiding van het gesprek tonen wij u onze campus en de gebouwen van AMD. Ook na het gesprek begeleiden wij u op uw manier van besluitvorming en zijn beschikbaar voor verdere vragen op elk gewenst moment via de telefoon of in persoon.

Contact opnemen Om een ​​afspraak te maken, gebruik dan de studieadviseur van de gewenste locatie.

Opleiding te volgen in:
Duits

Zie 3 andere vakken van AMD Akademie Mode & Design »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum