Lees de Officiële Beschrijving

SID Rovinj Workshop

Sinds haar oprichting in 1991 de Italiaanse School of Design het driejarige educatief project met bijzondere aandacht voor de ontwikkeling van de creativiteit van de studenten heeft gesteld; in de overtuiging dat de sociale, economische en culturele leven van elke menselijke gemeenschap onvermijdelijk lopen door haar vermogen om innovatieve ideeën te produceren.

Het is moeilijk om creatief te zijn als u niet de methode om de creativiteit te produceren weten.

De openstaande methodologische benadering van creativiteit technieken maken deel uit van de culturele en professionele achtergrond van de Italiaanse School of Design, en meer dan eens we de vraag hoe om te communiceren en te delen met andere creatieve methode SID geconfronteerd.

Sinds 1998 hebben we het juiste antwoord in de SID Rovinj Workshop project week van high-powered creatief ontwerp dat in 2012 de finish van de vijftiende editie bereikte gevonden.

Voor de beperkte tijd (een week), de workshop heeft als doel om ideeën over het onderwerp toegewezen door het bedrijf van de klant door middel van het toepassen van creatieve methode SID genereren.

ontvangers

De workshop is gericht op studenten SID of die het bijwonen van cursussen over de industriële vormgeving in andere instituten en jonge ontwerpers geïnteresseerd in het verkennen van creatieve methoden toegepast op het project, zowel Italiaanse als buitenlandse.

workshop Proceedings

Voor het welslagen van SID Rovinj Workshop zijn onmisbaar paar eenvoudige ingrediënten:

  • DE CREATIVE METHODE

De set van de procedures die zijn ontwikkeld door de Italiaanse School of Design en voortdurend bijgewerkt door de bijdragen van de internationale creatieve gemeenschap en hun dagelijkse toepassing "in het veld."

  • de tutor

De workshop wordt geleid door 6 Teachers van Italian Design School opgeleid de toepassing van creatieve methode met beperkte werkgroepen, door jaren van directe training ervaringen.

  • DEELNEMERS

40 personen: Studenten SID of die het bijwonen van cursussen over de industriële vormgeving in andere instituten en jonge ontwerpers.

  • DE KLANT

Voor het pragmatisme dat de Italiaanse Design School kenmerkt nooit bezig met theoretische argumenten, maar kiest van tijd tot tijd grote bedrijven marktleiders die conceptontwerp problemen toekennen aan te pakken en de ontwikkeling van de werkweek "onderdompeling".

Vandaag de Italiaanse School of Design is ontworpen om: Stad van Rovinj, Rollerblade, Alfa Romero, schoeisel Row, Whirlpool, Firme di Vetro, Chicco-Artsana, Fischer, Bagage Roncato, Ferrero Plastic Sandri, Inoxveneta, FAG Graphic Arts, World.

Certificaat van deelname

Aan het einde van de workshop week krijgen we een certificaat van deelname aan elke deelnemer.

Zien en taal

De keuze van de locatie heeft een strategische rol gespeeld in het succes van het project.

Na geen weinig onderzoek is gekozen Rovinj, een echte bakermat van creativiteit.

van Venetiaanse oorsprong stad gelegen aan de westkust van Istrië, in Kroatië, is het kunnen garanderen en resulteren in nieuwe omgevingen, met ritmes en ongewone instellingen in vergelijking met onze dagelijkse levensstijl.

Voor een week vergeten we de auto; we gaan te voet, per fiets, zwemmen, varen.

Het werk is leuk, zonder formaliteit, vaak in een zwempak bij de zwembaden of op de rotsen die ontstaan ​​uit een schone zee, maar ook wandelen in een natuurpark dat de rust van de Weense bossen herinnert.

De officiële talen zijn Italiaans en Engels.

Zie 1 andere vakken van Scuola Italiana Design (SID) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Oct. 2019
Duration
1 week
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum