Lees de Officiële Beschrijving

Programma overzicht


'High Potential naar High Performer'


De Emerging Leaders Programme (ELP) heeft tot doel hebben een directe invloed op uw gedrag op de werkplek. De overgang naar een eerste leidende rol vereist dat u zich verplaatst van het maken van een individuele bijdrage aan het creëren van resultaten door het inspireren van anderen om hogere prestaties.

Om deze overgang en om ervoor te zorgen u de nodige gevolgen, dit executive development programma geeft u een breder strategisch inzicht van de onderneming, een groter zelfbewustzijn en de verbeterde persoonlijke vaardigheden om dingen te gebeuren.


Het programma maakt gebruik van een combinatie van innovatieve leermethoden: business simulatie, het leren van tijdschriften, een-op-een coaching en teamwork opdrachten om u te voorzien van de relevante zakelijke inzichten en ontwikkelen van je zakelijke vaardigheden. Alle elementen zijn nauw met elkaar verbonden en stellen u in staat om het meeste uit uw programma ervaring.

Typisch deelnemers van deze executive development-programma hebben meer dan drie jaar werkervaring en zijn high-eventuele technische of functionele specialisten die in of over te nemen op hun eerste managementfunctie.

Emerging Leaders-programma vindt plaats aan de London Business School en heeft een modulair formaat met twee en een week, ondersteund door virtuele leren technologie in de gehele een elf weken. Het zal worden gehouden op:

Inhoud


De Emerging Leaders programma geeft u een breder strategisch inzicht van de onderneming, een groter zelfbewustzijn en de verbeterde vaardigheden om dingen te laten gebeuren. Deelnemers krijgen de mogelijkheid, de geloofwaardigheid en het vertrouwen om de belangrijkste belanghebbenden invloed om ervoor te dingen gebeuren buiten de directe werkingssfeer van hun rol.

1.Developing zelfbewustzijn


2. De toepassing van business know-how


3. Dingen te laten gebeuren

Doelgroep


Typisch deelnemers hebben tussen de vijf en tien jaar werkervaring, en minder dan vijf jaar management ervaring.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 22 andere vakken van London Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
4 weken
Deeltijd
Prijs
2,100 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019