Studie Cursus Studies in Oostenrijk

Cursussen in Oostenrijk 2018/2019

Studie in Oostenrijk

Hoger Onderwijs in Oostenrijk

Oostenrijk biedt postsecondary onderwijs toezicht en gefinancierd door het federale ministerie van Wetenschap en Onderzoek. Oostenrijk 's 11 prive-universiteiten en 23 openbare universiteiten bieden studenten met een uitgebreide lijst van opleidingen en een hoger onderwijssysteem dat nu dienst doet de massa in plaats van de elite, zoals zij heeft gedaan voorafgaand aan de jaren 1960. Alle studenten op een bepaald moment waren vrij staat om een ​​openbare universiteit en de grote op elk gebied van studie zij wensten, een procedure die onlangs heeft ervaren een aantal veranderingen. Hoewel Oostenrijk laat nog steeds in aanmerking komen studenten tot grote in meerdere vakken tegelijk, de sector overheid die verantwoordelijk is voor het onderwijssysteem heeft nu beperkingen in het leven geroepen voor de verschillende gebieden van de studie. Momenteel, deze onderwerpen zijn onder meer: ​​psychologie, biologie, tandheelkunde, Menselijke Geneeskunde, Economische Wetenschappen, Journalistiek en Diergeneeskunde.

Vanaf 2001, studenten van een Oostenrijkse universiteit niet langer genieten van gratis onderwijs. Echter, studenten uit de Europese Unie of de Europese Economische Ruimte (EER), die hun diploma programma te eindigen in de minimale hoeveelheid tijd (drie jaar) niet hoeven te betalen voor hun opleiding. Andere studenten moeten een collegegeld van € 370 ($ 500) per termijn te betalen als ze de Oostenrijkse burgers en € 700 ($ 950) als ze niet Oostenrijkse burgers.

Het verkrijgen van een bachelor 's degree in Oostenrijk duurt meestal drie jaar. Het verdienen van een master of een doctoraat over het algemeen duurt nog twee tot drie jaar, afhankelijk van het type onderwerp en de specificaties waarin de student zich inschrijft.

 

Universities of Applied Sciences (Fachhochschulen)

Hogescholen verschillen van traditionele Oostenrijkse universiteiten in dat ze zijn afgestemd op studenten die een praktische vaardigheid dan academische kennis leren tegemoet.Als student het bijwonen van een Fachhochschule, zult u niet worden toegestaan ​​om je vakken als vrij te kiezen als je zou kunnen worden aan een academisch georiënteerde universiteit. Dit is om ervoor te zorgen dat alle studenten die een University of Applied Science diploma binnen de aanbevolen drie jaar.

 

Oostenrijkse Prive Universiteiten

Sinds 2001 moeten alle prive-universiteiten worden erkend voordat zij wettelijk toegestaan ​​om academische graden te geven. Het federale ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen heeft de bevoegdheid om accreditatie te bieden. Momenteel zijn 13 prive-universiteiten die actief zijn in Oostenrijk volledig geaccrediteerd. Sommige van deze zijn de Europese Peace University, het Sigmund Freud Universiteit (Wenen) en het Paracelsus Medizinische Privatuniversität (Salzburg).

 

Academische graden

Een Magister graad is de eerste graad gegeven aan studenten die een 4-6 jaar cursus te voltooien in de sociale wetenschappen, natuurwetenschappen, geesteswetenschappen, rechten of economie. Studenten hoofdvak in de landbouw of techniek zal een Diplom-Ingenieur ontvangt bij het beëindigen van een opleiding. Onlangs hebben een aantal Oostenrijkse universiteiten begonnen Bachelor 's graden voorafgaand aan de Magister, of master ' s degree geven.

Geneeskunde is het enige gebied van studie, waarin een student een doctorsgraad kunnen verdienen na ten minste zes jaar van het bijwonen van een universiteit. Vele vakgebieden, waaronder medicijnen, eisen dat studenten schrijven en leveren een research paper genaamd een Diplomarbeit, die gewoonlijk gemiddeld ten minste 100 pagina's.

 

Prominente Oostenrijkse Universiteiten

Opgericht in 1365, de Universiteit van Wenen is de meest bekende van Oostenrijk 's universiteiten en biedt drie centra en 15 faculteiten die faculteiten Informatica, Psychologie, Economie en Bedrijfswetenschappen, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde omvatten. Er zijn ook Centra voor Moleculaire Biologie, Translation Studies en Sportwetenschappen. Twee andere top Oostenrijkse universiteiten zijn de Universiteit van Innsbruck en de Karl-Franzens-Universität Graz.


Solliciteren bij een Oostenrijkse universiteit

Om te solliciteren als een undergraduate (genaamd de "eerste cyclus "), moet een student beschikken over een geldig certificaat van hun vorige scholen waaruit blijkt dat zij beschikken over de kwalificaties van een instelling voor hoger onderwijs in te voeren. Studenten die lid zijn van de EER moet hoger secundair onderwijs hebben afgerond voor de kwalificatie aan een Oostenrijkse universiteit te gaan.Je zal ook worden gevraagd te bewijzen dat je kunt spreken Duits en Engels alsmede extra kwalificerende lessen te nemen indien noodzakelijk.

Voordat studenten kunnen zich aanmelden voor een Master s diploma of ander diploma gelijkwaardig aan een Bachelor 's diploma' s-programma in Oostenrijk, moet zij een Bachelor hebben verdiend 'in overeenstemming met de Oostenrijkse opleidingseisen.

Sommige van de meer concurrerende opleidingen in Oostenrijk accepteren studenten volgens puntengemiddelde geruimd uit eerdere schoolwerk. EU-studenten kunnen hun GPA converteren naar het Oostenrijkse systeem met behulp van de EGC (Europese Grade Converter). Niet-Europese studenten hebben toegang tot de standaard kwaliteiten vergelijkingstabel gebruikt door Europese studenten om hun Oostenrijkse GPA berekenen.

Duits is de voertaal in Oostenrijk. Studenten zijn verplicht om een ​​bewijs van hun kennis van de Duitse taal in te dienen door middel van ontvangen van vorige examens en diploma's behaald van het nemen van cursussen Duits resultaten.

 

Ziektekostenverzekering

Europese Unie en EER-studenten moeten hun Europese ziekteverzekeringskaart hebben met hen tijdens het bijwonen van een Oostenrijkse universiteit. Buitenlandse studenten kunnen zowel verkrijgen Oostenrijkse publieke steun ziektekostenverzekering of de aankoop ziektekostenverzekering van een eigen luchtvaartmaatschappij.

 

Waarom studeren in Oostenrijk?

Biedt een uitzonderlijk ontwikkelde sociale markteconomie, diverse kansen op werk en een van de hoogste levensstandaard in de wereld, Oostenrijk behoort tot de top 15 rijkste landen in de wereld. Met een bloeiende toeristische industrie, fascinerende historische bezienswaardigheden en het prachtige berglandschap, Oostenrijk blijft populair bij Europese en overzeese vakantiegangers als studenten die hoger onderwijs graden nastreven van een prestigieuze Oostenrijkse universiteit.

Universiteiten in Oostenrijk

Universiteiten in Oostenrijk

Feiten over Oostenrijk

Oostenrijk bestaat een groot deel van het bergachtige gebied van de oostelijke Alpen (ongeveer 75% van het gebied). Het land bevat veel sneeuwvelden, gletsjers en besneeuwde bergtoppen, waarvan de hoogste de Grossglockner (12530 ft, 3819 m). De Donau is de belangrijkste rivier. Bossen en bosgebieden ongeveer 40% van het land. Vandaag, Oostenrijk is een parlementaire representatieve democratie, bestaande uit negen deelstaten. De hoofdstad en grootste stad, met een bevolking van meer dan 1,7 miljoen, is Wenen. Oostenrijk is een van de rijkste landen in de wereld, met een nominale BBP per hoofd van $ 46.330.


Hoofdstad: Wenen
Officiële Talen: Duits
Overheid: Federale parlementaire republiek
Bevolking: 8414638
Bruto Binnenlands Product: $ 359.021000000000
Valuta: Euro (€)
Tijdzone: (UTC 1)