Ontwikkeling En Beoordeling Personeel In Het Beroepsonderwijs - Advanced Professionele Ontwikkeling [niveau HE7] Part-time

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ontwikkeling En Beoordeling Personeel In Het Beroepsonderwijs - Advanced Professionele Ontwikkeling [niveau HE7] Part-time

University of Bolton

Personeel Ontwikkeling en Appraisal in beroepsonderwijs - Advanced Professional Development [Level HE7] part-time

U bent waarschijnlijk te worden betrokken, of ingesteld om te worden betrokken bij het beheer van het onderwijs. Educational management is in toenemende mate bezig met kwaliteitsmanagement en verantwoording. Door het nemen van deze cursus krijgt u de gelegenheid om te hebben: kritisch te analyseren theoretische modellen van de ontwikkeling van medewerkers en de beoordeling van het personeel; herzien praktijk in de industrie en onderwijs; het ontwikkelen van een weloverwogen besef van de principes en de praktijk van de ontwikkeling en beoordeling personeel en hun relatie met de individuele en institutionele ontwikkeling.

De cursus maakt gebruik van interactieve leermethoden en is gebaseerd op de ervaringen van de groep. U zult kritische analyse vaardigheden te ontwikkelen en zullen academische papers en legt je uitzicht op de groep. Je zal ook gevraagd worden om materialen en ideeën aan te dragen van uw eigen instelling voor discussie.

Na succesvolle afronding van deze cursus ontvangt u een certificaat van het krediet worden toegekend voor 20 studiepunten op niveau HE7. Daarnaast kunt u deze credits gebruiken in de richting van één van de Masters in het onderwijs graden aangeboden door de Universiteit van Bolton.

Deze module is onderdeel van een suite van professionele ontwikkeling cursussen aangeboden door de Universiteit van Bolton die de hedendaagse kwesties en ontwikkelingen in het onderwijs. De modules zijn ontworpen om u uit te rusten met geavanceerde vaardigheden en kennis als je verder in je carrière en neem het op een hogere mate van verantwoordelijkheid.

Om een ​​Masters in het onderwijs award te krijgen wat je nodig hebt 180 studiepunten; 120 studiepunten van de onderneming geavanceerde professionele ontwikkeling cursussen of andere geselecteerde modules en 60 studiepunten van de voltooiing van een proefschrift. Er moet een evenwicht tussen wat optie en core modules genoemd, maar dit is eenvoudig en het programma Leader kan adviseren. De cursussen kunnen worden genomen over een aantal jaren, aan te passen aan je carrière en work / life balance. De meeste part-time studenten krijgen hun Masters kwalificatie in 2 tot 3 jaar, maar u kan tot 5 jaar als je wilt.

U krijgt toegang tot 24/7 IT-faciliteiten en campus-brede WiFi, evenals een-op-een ondersteuning van professionele en zeer ervaren docenten hebben.

Toelatingseisen

Deze cursus is open voor iedereen die betrokken is met de beoordeling van het personeel en de PDP / CPD planning.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
14 weken
Deeltijd
Price
Prijs
600 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates