Oneyear Cursus In Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Oneyear Cursus In Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Dit programma is in het Portugees Docenten

Door middel van een compleet beeld, snelle en intensieve cursussen in combinatie met diverse workshops, de cursus draagt ​​bij aan de bouw van een theoretische en praktische kennis van de ervaring in de markt van de mode.

  • 3e Panel van Fashion Design
  • Startdatum: Maart
  • Lessen: maandag en woensdag - 19u30 tot 22u30 + alternatieve zaterdag - 10u tot 17u
  • Hours: 360 uur
  • Portugese Taal

Omschrijving en doelstellingen:

De cursus Een jaar Fashion Het doel is om een ​​snelle opleiding en praktijk ervaring in de markt van de mode te bieden. Met een sterke focus op projecten, de cursus heeft als doel te presenteren en te verdiepen van de kennis die nodig is voor productontwikkeling en modecollecties - van ontwerp tot productie - het bevorderen van hen in de markt, door middel van mode beelden, met behulp van communicatiemiddelen en marketing en ze aan te passen aan de huidige zakelijke formats.

De cursus wordt opgemaakt door middel van een snelle en intensieve cursussen in combinatie met een aantal workshops die moeten bijdragen aan de bouw van een theoretische en praktische kennis van de werking in de mode-markt door middel van een compleet overzicht. Het resultaat van de disciplines wordt in de praktijk gebracht in drie grote projecten over een cursusjaar: een verzameling, een mode-communicatieplan en een mode-business management plan.

O Een jaar Fashion Het omvat internationale ervaring in IED Barcelona (optioneel) en versterkt het belang van de inzetbaarheid door de presentatie van de laatste projecten en het opbouwen van een portfolio.

De cursus biedt ook ruimte voor de creatie en uitvoering van projecten, de boerderij IED Fashion Lab - een compleet Fashion laboratorium opgezet in samenwerking met Boerderij carioca merk - en een Tecidoteca met samples en stoffen die door de textielindustrie Kerstman Constancia.

Doelgroep:

Studenten en professionals uit het gebied van design, mode, communicatie en aanverwante gebieden, evenals mensen met een diploma op andere gebieden die willen migreren naar de mode-markt. De cursus dient ook personen met enige ervaring in de industrie, met geen training in het gebied, geïnteresseerd in het kennen van de ontwikkelingsprocessen van de mode-product, communicatie en mode-business-strategieën.

Cursus onderwerpen:

Product: Mode systemen, geschiedenis van de mode, Research (Consumentengedrag, trends en mode), creatieve processen, Fashion Design, Repertory, materialen, het naaien, modellering, Collection Planning, Technisch Ontwerp, Product Management.

Communicatie: Branding, Marketing, Communicatie, Visual Identity, Fashion Image, Mode Production, Styling, Visual Merchandising.

Zakelijk: Fashion Business formats, E-commerce, Management in Fashion Plan. * De IED Rio behoudt zich het recht voor om de cursus uit te stellen als je niet een quorum te krijgen.

De Cursus Coördinator:

Luiz Wachelke

Creative Director, grafisch ontwerper en trend onderzoeker. Afgestudeerd aan de Federale Universiteit van Santa Catarina is gespecialiseerd in Trend Vooruitzichten voor Central Saint Martins School of Arts and Design in Londen en Master in Fashion Marketing van Istituto Europeo di Design van. Partner en creatief directeur Vish merk. Zij is actief in de markt met de oprichting van het modieuze beeld in de richting van projecten van kunst, oprichting en ontwikkeling van campagnes en collecties.

Beschrijving van de inhoud:

De One Year Fashion cursus heeft als doel om een ​​volledig beeld van de grafische ontwerper praktijk bieden op het gebied van de mode. Focussen op product design, communicatie en het bedrijfsleven, de cursus behandelt onderwerpen en workshops met betrekking tot verschillende gebieden van Fashion. Het doel is om een ​​relevante professionele markt vormen, met een vastberaden blik en ontwerppraktijk. De cursus is opgebouwd rond vijf side-projecten en een afstudeerproject. Elk ontwerp disciplines worden aangeboden en workshops met de inhoud en de tools die nodig zijn voor de uitvoering ervan.

De vijf projecten zijn:

(1) Onderzoek en creatieve processen (2) Technische in Naaien en Modeling (3) Collection Planning (4) Fashion Communication (5) Fashion Management Plan

Portfolio:

De presentatie op de arbeidsmarkt is de sleutel voor een succesvolle toetreding en de perceptie van zijn sterkste punten als een professional. De portefeuille is een waardevol instrument en moeten worden zo gebouwd om zijn potentieel binnen het gebied te markeren. Deze workshop is een van de laatste activiteiten van de cursus, om te begeleiden hoe eerdere projecten te presenteren, zoals portfolio materiaal voor de student op die manier.

Leerkrachten:

Andre Carvalhal, Carol Althaller, Andreia Schmidt Steps, Luiz Wachelke, Gaspar Carlini, Jorge Luis Borges, Renata Vilanova, Rodrigo Westin, Ana Cláudia Lopes, Adrianne Schreiner.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Deeltijd
Locations
Braziliƫ - Rio de Janeiro
Startdatum: Mar. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2018
Braziliƫ - Rio de Janeiro
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan