Onderzoek Bewustwording En Ondersteuning Vaardigheden - Advanced Professionele Ontwikkeling [niveau He6] Part-time

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Onderzoek Bewustwording En Ondersteuning Vaardigheden - Advanced Professionele Ontwikkeling [niveau He6] Part-time

University of Bolton

Onderzoek Awareness and Support Skills - Advanced Professional Development [Level HE6] part-time

Deze cursus heeft twee onderling verbonden doelstellingen. Het helpt je om een ​​bewustzijn van en onderzoek cultuur te ontwikkelen en het ontwikkelt uw bekwaamheid in het gebruik van ICT om fundamentele procedures essentieel zijn voor een masters degree-programma uit te voeren, het bouwen van je bewustzijn van hoe ICT de onderzoeker kan faciliteren.

U zult beheersen de verschillende vaardigheden die nodig zijn om de opdrachten te produceren. In ICT leert u hoe u het verrichten van verschillende vormen van geavanceerde on-line zoekopdrachten; hoe de lay-out van een bibliografie en gebruik tekstverwerking vaardigheden om masters te produceren niveau materiaal. Aan het onderzoek bewustzijn kant, zult u worden ingevoerd om de woordenschat en concepten van onderwijsonderzoek, en verkennen van de belangrijkste verschillen tussen de kwantitatieve en kwalitatieve benadering, met hun begeleider methodieken. Je hebt ook de mogelijkheid om de betrokken problemen rond onderzoek ethiek bespreken. Tegen het einde van de cursus zult u het vertrouwen en de vaardigheden om te kunnen bekritiseren, analyseren en evalueren onderzoek artikelen hebben.

Na succesvolle afronding van deze cursus ontvangt u een certificaat van het krediet worden toegekend voor 20 studiepunten op niveau HE6. Daarnaast kunt u deze credits gebruiken in de richting van één van de Masters in het onderwijs graden aangeboden door de Universiteit van Bolton.

Deze module is onderdeel van een suite van professionele ontwikkeling cursussen aangeboden door de Universiteit van Bolton die de hedendaagse kwesties en ontwikkelingen in het onderwijs. De modules zijn ontworpen om u uit te rusten met geavanceerde vaardigheden en kennis als je verder in je carrière en neem het op een hogere mate van verantwoordelijkheid.

Om een ​​Masters in het onderwijs award te krijgen wat je nodig hebt 180 studiepunten; 120 studiepunten van de onderneming geavanceerde professionele ontwikkeling cursussen of andere geselecteerde modules en 60 studiepunten van de voltooiing van een proefschrift. Er moet een evenwicht tussen wat optie en core modules genoemd, maar dit is eenvoudig en het programma Leader kan adviseren. De cursussen kunnen worden genomen over een aantal jaren, aan te passen aan je carrière en work / life balance. De meeste part-time studenten krijgen hun Masters kwalificatie in 2 tot 3 jaar, maar u kan tot 5 jaar als je wilt.

U krijgt toegang tot 24/7 IT-faciliteiten en campus-brede WiFi, evenals een-op-een ondersteuning van professionele en zeer ervaren docenten hebben.

Toelatingseisen

Deze cursus is open voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwikkelen of verbeteren van onderzoeksvaardigheden. Het zal bijzonder nuttig zijn voor het uitvoeren van die kleinschalige school of universiteit het verzamelen van gegevens projecten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 2, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
14 weken
Deeltijd
Price
Prijs
1,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates