Ondernemerschap, innovatie en ondernemen in Israël - voorjaarssemesterprogramma

Tel Aviv University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ondernemerschap, innovatie en ondernemen in Israël - voorjaarssemesterprogramma

Tel Aviv University

Over

Ben je klaar voor een wereldwijde carrière? Kom naar TAU International en doe mee aan ons programma voor ondernemerschap, innovatie en business om de toegang tot UW wereldwijde carrière verder te openen. We bieden de perfecte instelling in het klaslokaal en de juiste verbindingen voor instellingen buiten het klaslokaal. Dit programma biedt u praktijkervaring, ondernemerskennis en professionele begeleiding die u zullen helpen slagen. Door ervoor te kiezen om te studeren in het midden van het Midden-Oosten, in een land dat bekend staat als de Start-Up Nation, en door te wonen in Tel Aviv, het financiële en technologische kapitaal van Israël, wordt u ondergedompeld in een wereld van innovatieve leidinggevenden en baanbrekende bedrijven.

Sluit je aan bij Israëlische en internationale zakelijke studenten terwijl je lessen in het Engels volgt die worden gegeven door toonaangevende academici en professionals uit Israël. Naast de kerncursussen volg je ook lessen Hebreeuws om sociaal comfort en onderdompeling te verzekeren.

Het programma wordt uitgevoerd in samenwerking met TAU's Coller School of Management. De wereldberoemde school bereidt studenten voor op de methodologieën en vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen in de hedendaagse zakenwereld.

Het programma wordt ondersteund door het StarTau Entrepreneurship Center, de non-profit organisatie van TAU die aspirant-ondernemers opleidt en begeleidt en hen verbindt met Israëlische bedrijven.

leerplan

Studenten volgen de volgende kerncursussen, plus twee keuzevakken uit de TAU-studie in de buitenlandse catalogus.

De volgende cursussen zijn verplicht:

 • Ondernemerschap van AZ - Ms Maayan knafo 1221.8000.01
 • Innovatie - Theorie en praktijk - Dr. Eyal Binyamin 1221.8004.01
 • Project Team Management - Dr. Vered Holzmann 1221.8007.01

De volgende aanbevolen cursussen van TAU Study abroad catalog:

 • Bedrijfsethiek - Dr. S. Smila-Sened 2120.0100.03

Los van de lessen, heb je ook de kans om verschillende Israëlische bedrijven en Startups te bezoeken en rond te leiden op georganiseerde excursies. Dit zal het klaslokaal en de professionele wereld helpen verbinden en zal je laten zien waarom Israël wordt beschouwd als de Startup Nation. Je zult ook voortdurende begeleiding van StarTAU ontvangen en de mogelijkheid hebben om het personeel van binnenuit te ervaren door een stageplaatsing te hebben, deze optie zou één klasse van het curriculum vervangen.

Kosten

 • Aanvraagkosten *: $ 60
 • Collegegeld: $ 9.250
 • Ulpan: $ 1,450
 • Huisvesting: $ 3.000
 • Totaal **: $ 13,760

* Aanvraagkosten worden niet terugbetaald

** Prijzen zijn relevant voor bevestigingen binnen de vermelde deadline. Prijzen voor woningen na de deadline kunnen hoger zijn

Het collegegeld omvat academische kosten, toegang tot campusbibliotheken, academische reizen gedurende het hele jaar, ziekteverzekering en lidmaatschap van de Student Union.

Beurzen en financiering

TAU International streeft ernaar onderwijs toegankelijk te maken voor alle studenten, ongeacht hun financiële achtergrond. Er zijn verschillende financieringsbronnen beschikbaar, waaronder op behoeften gebaseerde collegegeldbijstand, uitgestelde betalingsplannen en externe en interne beurzen. U kunt hier onze op maat gemaakte beurs- en financieringsinformatie op basis van uw specifieke herkomst bekijken. Je kunt hier ook meer gedetailleerde informatie vinden, we moedigen je aan om je aan te melden.

Het programma wordt ook ondersteund door Masa Israel Journey (een gezamenlijk project van de regering van Israël en het Joodse agentschap voor Israël), beurzen en beurzen zijn beschikbaar voor degenen die in aanmerking komen. Ga naar Masa Israel voor meer informatie en om je aan te melden.

Admissions

Dit programma is in het algemeen voor studenten uit het bedrijfsleven, engineering, economie of wetenschappen die minimaal één jaar studie hebben voltooid. Studenten die geïnteresseerd zijn in deelname aan dit programma en hun studies op andere gebieden willen richten, zijn ook van harte welkom om toe te passen.

Dit programma wordt momenteel alleen aangeboden tijdens het voorjaarssemester; de programmadata zijn van half januari tot eind mei.

verkiesbaarheid

Studeer buitenlandse programma's bij TAU International staan ​​open voor afgestudeerden die zijn ingeschreven aan geaccrediteerde instellingen voor hoger onderwijs buiten Israël. Over het algemeen geldt een minimum GPA van 80 op een schaal van 100, 3,0 op een schaal van 4,0 of gelijkwaardig.

Vereiste Ulpan

Studenten die niet erg bekwaam zijn in geschreven en gesproken Hebreeuws, moeten zich inschrijven voor een intensieve Hebreeuwse cursus die Ulpan wordt genoemd vóór het begin van het semester. Bij het aanvragen van een studie in het buitenland, wordt u automatisch toegelaten tot het betreffende Ulpan-programma (zomer of winter), tenzij u een bewijs van Hebreeuwse taalvaardigheid bij uw aanvraag verstrekt.

Aanmeldingsprocedure

Aanvragen worden online ingediend. Een complete aanvraag bestaat uit het indienen van alle benodigde documenten in een bijlage bij de online applicatie.

Rolling admissions: aanvragen worden beoordeeld zodra ze zijn voltooid en je wordt zo snel mogelijk benaderd met een toelatingsbesluit. In sommige gevallen zal contact met u worden opgenomen om een ​​interview te regelen, dat kan worden gehouden in persoon in Tel Aviv of via telefoon of Skype.

Inschrijvingsdocumenten

 • Officiële transcripties van alle aanwezige hogeronderwijsinstellingen, inclusief een kopie van alle ontvangen diploma's.
 • Persoonlijk essay
 • Uw persoonlijke essay (s) biedt de toelatingscommissie de mogelijkheid om u te leren kennen: uw academische interesses, levenservaring en persoonlijkheid. Essay-prompts verschijnen in de online applicatie; we raden je aan om je essays in een apart document te schrijven en op te slaan voordat je ze opstuurt
 • Twee aanbevelingsbrieven
 • Demonstrated Command of English: Alle aanvragers moeten bewijzen dat hun Engelse taalvaardigheid is gevalideerd door middel van een TOEFL- of IELTS-examen. Examens moeten vóór de uiterste inschrijvingsdatum worden afgelegd en officiële scores moeten door het testbureau rechtstreeks naar het TAU ​​International-kantoor worden gestuurd. TAU International's ETS-code is 7704. TOEFL-test (minimale score: geschreven 582, computergebaseerde 223 of iBT 89) IELTS-test (minimum score: 6,5). Uitzondering: studenten van wie het lager en voortgezet onderwijs plaatsvonden in Australië, Canada, Groot-Brittannië, Ierland, Nieuw-Zeeland of de VS zijn vrijgesteld van deze vereiste. Let op: studenten die in een van deze landen zijn geboren maar elders zijn opgeleid, moeten nog steeds voldoen aan de Engelse taalvaardigheidseis om hun aanvraag in te dienen.
 • Bewijs van Hebreeuwse taalvaardigheid, indien relevant
 • Formulier gezondheidsverklaring
 • Medische vorm
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op January 11, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 semester
Voltijd
Price
Prijs
9,250 USD
Locations
Israël - Tel Aviv, Tel Aviv
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Israël - Tel Aviv, Tel Aviv
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan