Lees de Officiële Beschrijving

Programma overzicht


'Ontdek en versterk uw persoonlijke stijl van onderhandelen'


Onderhandelen is een kerncompetentie dat senior managers gebruiken in het dagelijkse zakenleven. De uitkomsten van de onderhandelingen een blijvend effect hebben op de organisatorische praktijken, prestaties en cultuur. Toch hebben we vaak onderhandelen zonder adequate voorbereiding. We hebben ook te onderhandelen zonder te beseffen dat we in feite doen.

Dit kan resulteren in sub-optimale resultaten en slechte relaties.

Het onderhandelingskader en beïnvloeden vaardigheden voor Senior Managers programma uniek helpt je jezelf te begrijpen als onderhandelaar - inzicht in uw eigen stijl en hoe te spelen op je sterke punten. Door te focussen op u als individu het programma de nadruk wordt gelegd op de ontwikkeling van vaardigheden en inzicht persoonlijke stijl door middel van coaching en de praktijk in onderhandeling simulaties. Tijdens uw intensieve 5 dagen op het programma zullen we bestrijken theorieën en strategieën te analyseren, te plannen en te beheren voor de onderhandelingen, kaders tot een reeks van situaties op te nemen en de meest recente onderzoeks-en theorie te gebruiken om verder te benadrukken en concepten te ontwikkelen.

Dit programma zal versterken en uw persoonlijke stijl van onderhandelen, vaardigheden en kennis die nodig is om effectief onderhandelen resultaten te leveren.

Inhoud


Het onderhandelingskader en beïnvloeden vaardigheden voor Senior Managers programma zal u te voorzien van een op maat gemaakte onderhandelingskader dat voor u werkt. Onze toonaangevende faculteit en gastsprekers u voorzien van beproefde strategieën onderhandelingen, het laatste onderzoek en een op een coaching sessies waarmee u te ontdekken en uw persoonlijke stijl van onderhandelen te versterken. Deze kernelementen in combinatie met een echt divers, internationale peer learning ervaring stellen u in staat om strategieën te formuleren en een persoonlijk actieplan dat uw stijl en de specifieke onderhandelingen omgevingen waarin u actief bent te passen.

De leerervaring


Tijdens het programma dat wij u voorzien van vaardigheden voor de voorbereiding van de onderhandelingen, analytische benaderingen van de tegenstander gedrag te voorspellen en om beproefde tactiek praktijken voor het creëren en claimen waarde met behulp van onderhandelingen simulaties. De simulaties zal ook een aanvulling op de coaching sessies in de evaluatie van uw core-stijlen, sterke en zwakke punten.

Het programma maakt gebruik van onderliggende theorie en de meest recente onderzoek naar de verdere markeren en concepten te ontwikkelen op het brede gebied van onderhandeling en conflictoplossing met inbegrip van de gedragsmatige aspecten van de besluitvorming en onderhandelingen. Het programma zal ook betrekking hebben op strategieën te analyseren en plannen voor de onderhandelingen, tactieken om het onderhandelingsproces en kaders lukt om een aantal situaties te nemen.

Doelgroep

Dit programma is ontworpen voor -

 • Senior managers op sleutelposities besluitvorming rollen die behoefte hebben aan belangrijke kiesdistricten, zowel binnen als buiten de organisatie te beïnvloeden.
 • Dit betekent dat de klasse zal bestaan uit de deelnemers actief bezig met belangrijke activiteiten, zoals:
  - Business development
  - Verkoop
  - Consulting
  - Geschillenregeling en consensusvorming
  - Ondernemerschap
  - Financiering
  - Beheer van strategische allianties en samenwerkingsverbanden
  - Inkoop

Het programma is niet geschikt voor onderhandelingen over specialisten die deelnemen aan een zeer hoog niveau inhoud gericht onderhandelingen als hun belangrijke rol, bijvoorbeeld , Fusies en Overnames specialisten.


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 22 andere vakken van London Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
6 dagen
Deeltijd
Prijs
5,450 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019