on-site corporate programma's

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

University College biedt leerlingen de kans om hun opleiding te voltooien op de werkplek. Afspraken worden gemaakt tussen de Northwood University en de werkgever.

Elke locatie is uniek programma voor het bedrijf. Onsite programma's zijn:

 • Opleidingen zijn afgerond op het werkterrein.
 • Cursussen kunnen worden aangeboden in 6, 8, 10 en 12 week formaten.
 • Programma Flexibiliteit
  Lessen worden aangeboden in de buurt medewerker werktijden, met secties aangeboden ochtenden en / of 's avonds indien nodig.
 • Werk Life Learning Portfolio
  Studenten kunnen verdienen tot een jaar college een krediet voor elders verworven competenties en werkervaring.
 • Dedicated Administrator
  Een Northwood University medewerker zal helpen de leerling uit de toepassing proces afstuderen.
 • Faculteit die het verschil maken
  Northwood faculteit zijn meer dan vakexperts, ze zijn professionals uit de industrie. Ze helpen studenten maken de verbinding tussen de klas, de directiekamer en de wereld in het algemeen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Waarden en Filosofie Eerst en vooral, DeVos waarden haar studenten en hun ontwikkeling. Onze afgestudeerden komen als leiders, managers en ondernemers volledig begrijpen het belang van een marktecono ... Lees meer

Waarden en Filosofie Eerst en vooral, DeVos waarden haar studenten en hun ontwikkeling. Onze afgestudeerden komen als leiders, managers en ondernemers volledig begrijpen het belang van een markteconomie gedreven door individuele vrijheid, keuze en verantwoordelijkheid. DeVos transformeert studenten in zeer effectief leidinggevenden en managers met de vaardigheden om: Vinden en oplossen. Identificeren en benutten van kansen. Maak een visie en invloed uitoefenen op anderen om te volgen. Verhoog de prestaties van ondergeschikten, collega's en superieuren. Een aanzienlijk deel van management en leiderschap ontwikkeling moet bevorderen emotionele competenties. De meeste MBA-programma's richten zich bijna uitsluitend op de ontwikkeling van intellectuele vaardigheden. Hoewel belangrijk, deze cognitieve vaardigheden of IQ (kennis, analyse, redeneren en logica) zijn van secundair belang om emotionele competenties of EQ (zelfbewustzijn, zelfmanagement, sociaal bewustzijn en relatiemanagement). Onderzoek heeft aangetoond dat EQ is een grotere motor van de werkplek succes dan IQ. EQ, terwijl de instinctieve in de natuur, kan worden geleerd. Intellectuele ontwikkeling is meer dan het toevoegen van nieuwe theorieën, tools en technieken. Leren om een ​​business project aanpak met nieuwe manieren van denken, uniek voor elk individu de persoonlijke sterke punten, leren om anderen te ontwikkelen in dit proces, en het leren van de tools die nodig zijn om op te treden zakelijke oplossingen zijn fundamenteel voor de DeVos verschil. Ten slotte, in een student gecentreerd omgeving, studenten ontwikkelen het vermogen om de verschillende perspectieven van verschillende disciplines, sectoren, culturen, geografie, en vooral van verschillende mensen te zien. DeVos studenten afstuderen met de professionele vaardigheden geoefend door de internationale bedrijfsleiders. Lees Minder
binnenland , troje , Montreux + 2 Meer Minder