Lees de Officiële Beschrijving

Cursusbeschrijving

De training duurt ongeveer 18 maanden en wordt uitgevoerd in het Engels in een door EASA gereguleerde omgeving, uitgevoerd op een internationale luchthaven (Maribor). Dit stelt ons in staat de piloten te trainen in een gecontroleerd luchtruim, met constante luchtverkeersleidingcommunicatie en belangrijke ervaring op te doen voor toekomstige carrière als commerciële piloot.

Tijdens de training ontvangt u 760 uur theoretische training, 198 uren éénmotorige uren en 20 uur meermotorige uren (waarvan 3 uur in FNPT II).

Belangrijkste voordelen

INSTRUCTEURS: ervaren instructeurs van de luchtvaartmaatschappij voorzien u van topvlucht en theoretische training.

AIRPORT: Training op International Airport, biedt u onbetaalbare ervaringen voor toekomstige carrière als piloot van de luchtvaartmaatschappij

OPLEIDING: op de luchtvaart georiënteerde training, verbetering van het luchtschepen en gebruik van moderne online training / vliegtechnologieën.

VEILIGHEID: Met een perfect veiligheidsrecord is veiligheid niet alleen een slogan voor ons, het is een manier van denken en doen.

LOCATIE: Gelegen in het hart van Europa, met verbindingen naar heel Europa in minder dan 2 uur.

STUDENTENKIT: Studentenset (iPad, pilootheadset, enz.) Voor ondersteuning van papierloze benadering van training.

Door intern ontwikkelde en CAA-goedgekeurde online Training Management System-software te gebruiken, kan de training volledig papierloos zijn. Alle studiematerialen, operationele documenten, documenten en informatie die van belang zijn voor de voortgang van de training worden met de iPad geopend en aan het begin van de training aan de studenten verstrekt.

Trainingsfasen

FASE 1 - Initiële training

De training vindt plaats in ons trainingscentrum op de internationale luchthaven Maribor. De eerste fase van de training is 5 weken theoretische training en wordt gevolgd door officiële EASA-examens bij de CAA.

Dit zijn de onderwerpen voor de theoretische trainingsfase:

  • Luchtwetgeving, ATC-procedures en Vluchtveiligheid
  • Menselijke prestaties
  • Meteorologie
  • communicatie
  • Vliegprincipes
  • Operationele procedures
  • Prestaties en planning
  • Algemene kennis van vliegtuigen
  • Navigatie

Na het voltooien van de theoretische training, ga je verder met de initiële vliegtraining, die ook wordt uitgevoerd op de internationale luchthaven Maribor. Weer, uitrusting en instructeurs zijn allemaal van de allerbeste kwaliteit, zodat u zich kunt concentreren op training om een ​​professionele piloot te worden in een zeer aangename omgeving.

Tijdens deze 12 weken durende fase voltooi je in totaal 45 uur vliegtraining met één motor voordat je je vaardigheidstest doet.

FASE 2 - ATPL Ground Training en Solo Experience Building

ATPL Ground Training wordt uitgevoerd in ons trainingscentrum op de internationale luchthaven Maribor. De eerste fase van de theoretische training wordt uitgevoerd als een zelfstudiemethode, gevolgd door opfriscolleges voor elk onderwerp. Grondtraining duurt 24 tot 28 weken en tijdens het uitvoeren van grondtraining, kunt u de officiële EASA-examens aanvragen bij de CAA.

Tijdens deze 24 tot 28 weken ATPL Ground Training-fase voltooi je ook een totaal van 85 uur met eenmotorige Solo Experience Building (vliegen zonder vlieginstructeur) en 5 uur Night flying, waarmee je een solide basis krijgt voor verder instrumentvliegen

Zodra je Ground Training hebt voltooid, alle examens hebt doorstaan ​​bij de CAA en het Solo Experience Building hebt voltooid, ben je klaar om door te gaan naar de volgende fase van de training.

FASE 3 - Instrumentvluchttraining

Tijdens deze fase concentreer je je op instrumententraining in een éénmotorig en meermotorig vliegtuig in een all-weather IFR-omgeving. Instrumentvliegtraining bestaat uit 55 uur - verdeeld over éénmotorige en meermotorige vliegtuigen.

Op de internationale luchthaven in het centrum van Europa vindt u de internationale luchthaven Maribor is goed gepositioneerd voor toegang tot de drukke luchtwegen en de vele zeer uitdagende bestemmingen - precies wat u nodig heeft om u voor te bereiden op uw toekomstige carrière.

FASE 4 - Commerciële piloottraining

Bij het slagen voor de vaardigheidstest voor instrumententraining, ga je verder naar de initiële commerciële vliegtraining, die ook wordt uitgevoerd op de internationale luchthaven Maribor. Tijdens deze 2 weken durende fase voltooi je in totaal 10 uur eenvliegengine en 5 uur vlieglessen met meerdere motoren voordat je je vaardigheidstest doet.

Na het behalen van de vaardigheidstest voor commerciële vliegtraining, wordt u een commercieel piloot met EASA-vergunning met de classificatie Multi Engine Instrument en ATPL bevroren.

Met deze licentie en beoordeling bent u klaar om door te gaan naar de volgende fase van de training, dat is Type Rating Training op Airbus A320 (optioneel).

FASE 5 - Type beoordeling Airbus A320 (optioneel)

Toelatingseisen

Leeftijd: minstens 17 jaar oud

Fysieke status: geldig EASA 1st Class Medical Certificate

Theoretische kennis: inzicht in wiskunde, natuurkunde en Engelse kennis is de sleutel om de training te starten. Het diploma van de middelbare school in de hoofdvakken is aanvaardbaar voor de inschrijving.

Eerdere vliegervaringen of luchtvaartervaringen zijn niet vereist!

Prijs

De prijs voor Ab Initio of Zero to ATPL trainingsprogramma is 49.900 EUR. Dit is de prijs voor eindgebruikers, er zijn geen extra kosten waar we u niet over hebben verteld!

De betaling kan in maximaal 12 tranches worden gedaan. De prijs is inclusief alle grond- en vluchttraining, internationale luchthaven Maribor-landingskosten, examenvluchten, btw (belasting), pakket met studentaccessoires, iPad.

CAA (Civil Aviation Agency of Slovenia) vergoedingen zijn vereist door de CAA, rechtstreeks door de student te betalen (totale kosten van CAA-vergoedingen gedurende het gehele trainingsprogramma bedragen ongeveer 1.500 EUR)

Aanmeldingsprocedure

Neem contact met ons op: Verkrijg relevante informatie van ons en bespreek de voorwaarden, voorwaarden en antwoorden op uw vragen

Aanvraagformulier voor toelating: het verstrekken van uw relevante informatie en documenten voor het bevestigen van de aanvraag

Ondertekening van de trainingsovereenkomst: nadat de overeenkomst is ondertekend, is de laatste stap de betaling van de eerste termijn dat u klaar bent om de training te starten.

Daarnaast bespreken we de details die u helpen bij het aanvragen van een studentenvisum, accommodatie, transportopties, enz.

De weersomstandigheden in Slovenië zijn uitstekend om het hele jaar door te vliegen, zelfs in de winter. Tijdens je training vlieg je door heel Slovenië, je zult bijna elke hoek ervan ontdekken, evenals onze buurlanden, Italië, Oostenrijk, Kroatië, Hongarije.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Feb. 2020
Duration
18 maanden
Prijs
49,900 EUR
Op locaties
Op datum