Niveau 3 Toegang tot Hoger Onderwijs - Fast-track bedrijven

Coventry College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Niveau 3 Toegang tot Hoger Onderwijs - Fast-track bedrijven

Coventry College

Overzicht

De cursus Fast-Track toegang tot hoger onderwijs bereidt je voor op een studie aan de universiteit en wordt algemeen erkend door de meeste Britse universiteiten. Het is ontworpen voor diegenen die de school hebben verlaten en een kwalificatie willen behalen die hoog genoeg is om toegang te krijgen tot een universitaire studie aan een niet-gegradueerde universiteit in het Verenigd Koninkrijk. De Fast-Track-cursus loopt van januari tot juni en zal in slechts 6 maanden worden afgerond.

Uren van de studie

De uren van de studie bestaan ​​uit 15 verplichte contacturen voor de klas plus 3 uur studievaardigheden en Engelse ondersteuning per week. Je moet je ook buiten de lesuren verplichten tot zelfstudie.

Je studeert een reeks modules die samen 45 studiepunten vormen. Eenheden kunnen zijn:

 • Personeelszaken
 • Operations Management
 • afzet
 • Een succesvol bedrijf plannen
 • Vraag en aanbod
 • Macro-economie en de zakelijke omgeving
 • Marktstructuren
 • accounts

Naast de 45 studiepunten worden nog eens 15 studiepunten behaald met vaardigheden om te leren, zoals het voorbereiden van een schriftelijke opdracht, het voorbereiden van een toelatingsexamen hoger onderwijs en het doorstromen naar het hoger onderwijs.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld aan de hand van een reeks methoden, waaronder essays, rapporten, presentaties, projecten en examens.

Vooruitgang op de universiteit

Na het succesvol afronden van de cursus, kunt u doorgaan naar een groot aantal Britse universiteiten om onderwerpen als bedrijfsbeheer, boekhouding en financieel beheer te bestuderen, afhankelijk van specifieke toegangscriteria.

Advanced Learner Loan

Als u 19 jaar of ouder bent en een cursus Toegang tot het hoger onderwijs wilt volgen, kunt u mogelijk een Advanced Learner Loan aanvragen om de kosten van uw collegegeld te dekken. Als je dit voltooit en vervolgens een cursus in het hoger onderwijs gaat volgen, wordt het resterende bedrag, inclusief eventuele rente, afgeschreven.

Toelatingseisen

Middelbare school / Thaniwhiya-graden Arabisch systeem 75%

IB 22

Amerikaanse HD 2.5 CGPA

Engels

Je moet laten zien dat je over voldoende vaardigheden in Engels en wiskunde beschikt, wat betekent dat je aan een van de volgende vereisten moet voldoen:

 • Engels GCSE grade 4 (C) of hoger, niveau 2 of gelijkwaardig en wiskunde GCSE grade 3 (D) of hoger, niveau 1 of gelijkwaardig.
 • Of IELTS van 5,5 of gelijkwaardig.

Als aan bovenstaande criteria niet kan worden voldaan, wordt u mogelijk gevraagd een screeningstest uit te voeren om uw huidige studieniveau te bepalen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op March 31, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
6 maanden
Price
Prijs
3,022 GBP
£ 6900 voor internationale studenten met £ 1000 beurzen voor vroege betaling en andere beschikbare promoties. £ 3,022 voor EU-studenten met het volledige EU-leenstelsel beschikbaar.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Coventry, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates