Nice Direct Enrollment - SKEMA Business School

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Verdien praktisch deze zomer Amerikaanse credits

Vooruit! Verdien deze zomer extra punten via een wereldwijd erkend Amerikaans onderwijsprogramma met ons Virtual World DiscoverIES-programma .

Stel je voor: de ene dag onderzoek je bedrijfsethiek met een professor in Londen en de andere dag is de Japanse popcultuur uit Tokio, studeer je samen met klasgenoten van de hoogst gerangschikte hogescholen en universiteiten van de VS. Zo is het om deze zomer een cursus of twee (naar keuze!) Te volgen bij de populairste centra van IES Abroad over de hele wereld.

Lees meer over hoe u de wereld kunt ontdekken via IES Abroad .

Nice

Waarom alt = "Nice?

De idyllische levensstijl langs de Franse Rivièra maakt reizen langs de kust een van de grootste geneugten van het leven, met alt = "Nice gunstig gelegen tussen Cannes en Monaco. Maar wist u dat alt =" Nice ligt ook dicht bij Sophia Antipolis, de bekende van Europa wetenschapspark met meer dan 1.300 internationale bedrijven op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, biotechnologie en onderzoek? Dit park staat ook bekend als de Franse Silicon Valley en is de plek waar je je lessen volgt op SKEMA Business School.

Wat je zult studeren

Dit is je kans om samen met studenten uit Frankrijk en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks in te schrijven bij SKEMA (School of Knowledge Economy and Management) Business School. SKEMA, met AACSB- en EQUIS-accreditatie, wordt volgens de jaarlijkse ranglijst van de Financial Times consequent gerangschikt als een van de beste Europese business schools. SKEMA staat bekend als een wereldwijde business- en onderzoeksschool en volgt drie thema's van de kenniseconomie: internationalisering, duurzame prestaties en ondernemerschap en innovatie. De zakelijke campus van SKEMA ligt in het hart van Sophia Antipolis, waar u zich kunt inschrijven voor een breed scala aan Engelstalige bedrijfscursussen.

Dagelijks leven

De Franse Rivièra wordt uw klaslokaal. Betrokkenheid bij de lokale gemeenschap of SKEMA-studentenclubs zal uw leerervaringen verrijken en uitstekende mogelijkheden bieden voor culturele integratie.

IES Abroad alt = "Nice is toegewijd aan het verbeteren van je studie in het buitenland met superieure diensten en mogelijkheden om het leven in en rond alt = en volledig te ervaren." Nice. Neem zeker deel aan de vele activiteiten en culturele evenementen die we organiseren, zoals kooklessen, eettours, yogalessen, excursies en meer om kans te maken op een glamoureus, all-inclusive avondje uit in het nabijgelegen Cannes.

We willen dat u zich thuis voelt in Frankrijk, dus we doen er alles aan om u te helpen integreren. Onze huisvestingsopties in alt = "Nice, ongeveer een uur van Sophia Antipolis, bieden u manieren om nieuwe vrienden te ontmoeten en te ontmoeten, terwijl onze culturele evenementen u vertrouwd maken met de Franse Rivièra.

academici

Onze missie is eenvoudig: om u de best mogelijke academische en culturele ervaringen in het buitenland te bieden. Daarom werken we samen met SKEMA Business School.

Over SKEMA Business School

SKEMA Business School is gevestigd in Sophia Antipolis en is een wereldwijde business- en onderzoeksschool voor studenten die geïnteresseerd zijn in ondernemerschap en innovatie en zakelijke programma's. SKEMA bestaat uit drie thema's van de kenniseconomie: internationalisering, duurzame prestaties en ondernemerschap en innovatie.

Met hoge Financial Times-ranglijsten (6e in MSc Financial Markets & Investments en 25e in Master of Management wereldwijd), AACSB- en EQUIS-accreditatie, biedt SKEMA Business School internationale studenten de tools die ze nodig hebben om actueel te zijn in de competitieve wereldmarkt.

Op de campus Sophia Antipolis van SKEMA wonen jaarlijks ongeveer 1.920 studenten, van wie 43% internationaal is. Deze campus is een van de zes campussen van SKEMA wereldwijd, waaronder Frankrijk, China, Brazilië en de Verenigde Staten.

cursussen

Je neemt 15-19 studiepunten per semester. Klassen variëren van 1-4 credits, waarbij de meeste vakken elk 3 credits zijn.

 • SKEMA-cursuscatalogus 2019-2021
 • SKEMA-cursusbeschrijvingen 2019-2021

Advies en ondersteuning

In een direct inschrijvingsprogramma sta je ingeschreven als voltijdstudent bij een van onze internationale partnerinstellingen. Ook al is je lokale gastinstelling waar je je lessen volgt, we zijn er nog steeds om je volledig te ondersteunen.

Advisering

Kiezen voor en direct inschrijven voor cursussen in het buitenland kan verwarrend en overweldigend zijn. We bieden u predeporture-advies dat specifiek is voor uw behoeften. Ons doel is om ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens uw aanvraag en inschrijvingsproces.

Maar onze adviesdiensten stoppen daar niet. Terwijl u in alt = "Nice, onze medewerkers zijn beschikbaar om u te helpen bij de overgang naar uw nieuwe woning.

On-site personeel

Als IES Abroad student direct ingeschreven aan de Université alt = "Nice Sophia Antipolis, hebt u toegang tot het IES Abroad alt =" Nice Centre en medewerkers die specifiek zijn toegewijd aan uw behoeften. Onze on-site medewerkers werken samen met u en uw lokale instelling om vragen te beantwoorden over academische vereisten, huisvesting of welzijn en veiligheid.

Ondersteuning

Onze ondersteuningsdiensten voor studenten met directe inschrijving zijn specifiek ontworpen om je te helpen je doelen in het buitenland te bereiken. We weten dat studeren in het buitenland een avontuur is, en soms heb je misschien hulp nodig of gewoon iemand om mee te praten - daarom is ons personeel er voor je.

Excursies en evenementen

Ook al begint je avontuur in alt = "Leuk, onze excursies en cursusgerelateerde reizen brengen je verder dan de stad om de cultuur en tradities van je gastland en verder te ontdekken. Deze reizen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door IES Abroad . Hier zijn een paar mogelijke bestemmingen.

Marseille

3 dagen | Herfst lente

Ontdek de op een na grootste stad van Frankrijk en de grootste mediterrane haven. Met zijn gevarieerde bevolking, leert u over de immigrantenervaring in Frankrijk, evenals het maritieme erfgoed van de schilderachtige Vieux Port (oude haven) van deze oude stad.

Coeur Riviera

1 dag | Herfst lente

Verken de Franse Rivièra tussen alt = "Nice en de Italiaanse grens, inclusief forten, hooggelegen dorpen en badplaatsen.

Italiaanse grenssteden

1 dag | Herfst lente

Bezoek een paar buiten de gebaande paden Italiaanse middeleeuwse dorpen, waaronder Bussana Vecchia, Rocchetta Nervina en Dolceacqua.

Opmerking: IES Abroad -excursies, activiteiten en verblijfsduur kunnen variëren afhankelijk van de looptijd en beschikbaarheid.

Cursusgerelateerde reizen

Cursusgerelateerde reizen worden georganiseerd als een integraal onderdeel van de IES Abroad cursussen en dragen bij tot een algemene kennis van de Franse cultuur en samenleving. Deelname is gebaseerd op cursusregistratie. Studenten die niet zijn ingeschreven voor deze lessen kunnen deelnemen (op basis van beschikbare ruimte) voor een extra vergoeding. Mogelijke cursusgerelateerde reizen zijn hieronder opgesomd:

sospel

Bezoek het historische dorp Sospel, weggestopt in de bergen langs de Frans-Italiaanse grens. U krijgt de gelegenheid om de lokale olijven te oogsten die naar de molen worden gestuurd om olijfolie te produceren.

Ventimiglia

Ventimiglia is de eerste stad over de grens van Frankrijk naar Italië. Het charmante stadje Riviera is ook een grens van de immigratiecrisis. Je bezoekt het Italiaanse Rode Kruis en leert over hun humanitaire hulpverlening.

Dagelijks leven

Om u zich thuis te voelen in de Franse Rivièra, doen we ons best om u te helpen zich veilig en verzorgd te voelen. Of het nu het oriëntatieprogramma is dat je voorbereidt op wat je te wachten staat, je huisvesting die goed gelegen en comfortabel is, of de excursies die je naar plaatsen buiten de gebaande paden brengen - het gaat allemaal om onze studentenservice.

oriëntering

Het programma begint met een oriëntatie die je kennis laat maken met de IES Abroad alt = "Aardig personeel, je medestudenten en de stad en cultuur van alt =" Nice. Een dag zal worden doorgebracht met het verkennen van de prachtige regio van de Provence, met stops bij middeleeuwse dorpen, een rondleiding door een snoepfabriek, een reis naar een werkende parfumerie en meer.

Onze Comprehensive Orientation & Re-Entry Experience (CORE ™) begint meteen wanneer je aankomt en gaat door gedurende het semester met activiteiten gericht op academische en culturele aanpassing. Gedetailleerde informatie over huisvesting, openbaar vervoer, cultuur, gezondheid en veiligheid, en andere belangrijke onderwerpen komen ook aan bod.

Na IES Abroad oriëntatie, begin je een kort oriëntatieprogramma op SKEMA Business School, waar je andere studenten ontmoet en leert over academici en het studentenleven.

behuizing

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te bepalen welke monumenten het eerst moeten worden bekeken of om het beste café te ontdekken - zonder een plek te vinden om te wonen waar u zich op uw gemak voelt. We doen ons best om huisvesting te vinden die een afspiegeling is van hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat wanneer u vertrekt alt = "Nice, het als thuis zal voelen.

Gastgezinnen - Woon in een Frans huis in alt = "Leuk bij een lokale familie. In elk huis wonen een of twee studenten. Je krijgt dagelijks ontbijt en vijf avondmaaltijden per week. Wasgoed en WiFi zijn inbegrepen.

Appartementen - Appartementen zijn beschikbaar in de hele stad. De volledig uitgeruste appartementen huisvesten andere IES Abroad studenten. Wasmachines zijn beschikbaar in of nabij het gebouw. Er worden geen maaltijden verstrekt.

Residence Halls - The Student Factory ligt op 15 minuten lopen van het IES Abroad alt = "Nice Centre. Deze privéstudio's beschikken over een volledig uitgeruste kitchenette en een eigen badkamer. Er zijn wasfaciliteiten op het terrein. Geen maaltijden inbegrepen.

Buitenschoolse activiteiten en culturele evenementen

Herdefinieer de manier waarop je leeft en leert in alt = "Leuk door onze culturele evenementen, zoals:

 • Bezoeken aan lokale kunstmusea
 • Rondleiding door een parfumerie
 • Regionale kooklessen
 • kajakken
 • Vrijwilligerskansen

Universitaire clubs en evenementen

Terwijl je in Frankrijk bent, is meedoen aan een sociale of sportclub een geweldige manier om lokale studenten te ontmoeten. SKEMA biedt meer dan 65 studentenverenigingen, waaronder kunst en cultuur, milieu, hightech, internationale en sportclubs.

Kosten

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Lente 2020

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Lente 2020 $ 13.210 $ 4095 $ 230 $ 17.535

Academiejaar

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Lente 2020 $ 23.295 $ 8.085 $ 455 $ 31.835

Beurzen en hulp

Programma-specifieke beurzen

Robert McNeill Need-Based International Business Scholarship

Tot $ 3.000; jaarlijks toegekend aan 2 studenten.

Deze beurs is genoemd ter ere van Robert McNeill, 25 jaar lid van de Raad van Bestuur van IES Abroad (6 jaar als voorzitter). Open voor studenten die interesse hebben in internationaal zakendoen. Majors kunnen management, marketing, economie, financiën, internationale relaties en sociale en gedragswetenschappen zijn.

Dr. William Louis Gaines Behoefte-gebaseerde beurs of internationale relatiesbeurs

Tot $ 1.875; jaarlijks toegekend aan 4-6 studenten

Deze beurs is genoemd ter ere van Dr. William Louis Gaines, president van IES Abroad van 1974-1992. Dr. Gaines was gewijd aan de versterking van IES Abroad 's academische kader, uitbreiding van het toepassingsgebied van IES Abroad locaties, en het veiligstellen van de financiële basis van de organisatie.

Open voor studenten met een hoofdvak geschiedenis of internationale betrekkingen.

Studeer in het buitenland voor toekomstige ingenieurs

Tot $ 10.000; jaarlijks toegekend aan 6 studenten.

De Study Abroad Scholarship for Future Engineers is opgericht door een anonieme donor om meer technische studenten aan te moedigen om de verrijkende, levensveranderende ervaring van studeren in het buitenland te hebben.

Ons centrum

Het IES Abroad Center is strategisch gelegen in het hart van alt = "Nice en nabij openbaar vervoer. Kenmerken omvatten:

 • Hoge snelheid internet
 • klaslokalen
 • kantoren
 • Student Lounge & Resource Room
 • Printer toegang
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Lees meer

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Lees Minder
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlijn , Buenos Aires , Kaapstad , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , Londen , Madrid , Milaan , Nagoya , Nantes , New York , Leuk , Parijs , Oxford , Quito , Rabat , Rome , Salamanca , Santiago , Sjanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Wenen , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited