Natuurlijk - Taarten En Gebak Voor Restaurants

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Natuurlijk - Taarten En Gebak Voor Restaurants

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Bakken en Banket voor restaurants: Beheers de technieken van professionele gebak Cursus voor kennis en praktische toepassing van technieken voor bakker en gebak, hartige broodjes en zoete routinematig gebruik in de keuken van restaurants.

De cursus start op 2015/04/05 en eindigt op 2015/05/29.

Natuurlijk Competenties terminals: a) Beheers de technieken van het maken van brood, gebak en zoetwaren b) Weten hoe te organiseren het vertrek van gebak in de keuken afdeling c) Om een ​​cuisine dessert in het restaurant O-design) kunnen ontwikkelen met creativiteit en de gastronomische innovatie gebak restauratie.

Uur:

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 15-20 uur vrijdag 9-14 uur.

Opleidingsactiviteiten

Klassikale leren: - Verklarende Sessions 1,5 uur les (10%) - Leraar Demonstratie Sessions 2.5u (30%) - Practice sessies bereiden 2.5u deelnemers (30%) Zelfstudie: persoonlijke studie (20% ) sessies van chef-koks en deskundigen (10%)

Beoordelingssysteem:

1) Progressive Evaluatie: Actieve deelname aan klassikale oefeningen en opdrachten en werkzaamheden die worden uitgevoerd (80%) 2) Final Assessment: examen of scriptie (20%)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans


Laatst bijgewerkt op November 21, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 - 14 maanden
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Barcelona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan