Lees de Officiële Beschrijving

Cursus in Japan Studies

Het JSP (Japan Studies Program) bestaat uit de Japan Studies Area Program (JAS) en de Japanse Language Program (JLP). JAS cursussen worden ingebed in de vrije kunsten curriculum om ervoor te zorgen beide dat ze een sterke academische basis en dat de studenten in staat zijn om Japan te zien van een aantal disciplinaire perspectieven. JAS is er trots op een groot aantal ervaringsgerichte workshops over de Japanse cultuur onderwezen door meesters in Noh, Koto, Shakuhachi, Zen, Shinto, Shodo, Sado, Kado, en de martial arts te hosten: Aikido, Judo, Karate en Shugendo.

De JLP omvat niet alleen de Japanse taalcursussen, variërend van begin tot geavanceerde niveaus, maar ook cursussen in de professionele Japanse schrijven, lezen Japanse krant en spreken in het openbaar in het Japans. Onze Taalverwerving Centrum (LAC) is voorzien van een Japanse schrijftafel te helpen Japanse en internationale studenten te poetsen hun samenstelling vaardigheden.

Japanse cultuur Classroom

Japanse cultuur Classroom A
Houten vloer

Bij ICLA gebruiken we een houten vloer in de Japanse cultuur Classroom A en dit is waar we onze Noh, Shugendo en andere workshops te organiseren. Houten vloeren is altijd een hoeksteen van de traditionele Japanse manier van leven geweest. Het is het oudste type vloer in de Japanse geschiedenis, en in vroeger dagen hele huizen hadden houten vloeren. Ronde tatami matten werden alleen gebruikt op plaatsen waar mensen zaten en sliepen.

Japanse cultuur Classroom B
  tatami Floor

Japanse cultuur Classroom B's vloer is gemaakt van tatami matten. Wij hosten onze Sado workshops hier en andere activiteiten waarbij op de grond zitten. Tatami matten worden traditioneel gemaakt door het weven van stro en hebben een exacte 2: 1 aspect ratio. Hierdoor kan perfect vierkant of rechthoekige ruimten afhankelijk van de gelegenheid te creëren. Het bepalen van de grootte van een kamer op deze manier is ook iets dat is typisch Japans. Zelfs nu, wordt kantoorruimte vaak gemeten "door de mat."

Central Garden
   Bamboo Grove

Onze mooie bamboe tuin kan worden afgeleid uit zes verschillende hoeken op beide verdiepingen van het gebouw-een perfecte manier om een ​​plant met lange verbindingen naar de Japanse cultuur te waarderen. Bamboe is endemisch in de Japanse archipel ten zuiden van Aomori Prefecture en is lange tijd gebruikt als bouwmateriaal. Vaak beschouwd als iets tussen een boom en een gras, het groeit zo snel als het gras, maar als een boom zijn stengels groeien recht en houtachtig. Bij ICLA we hopen dat de studenten zal zijn als bamboe: flexibel en in staat is snel groeiende.

12 Hands-On Workshops

Meer informatie over de Japanse kunst en cultuur in 12 Hands-On Workshops

* Meer workshops worden aangekondigd.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Apr. 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Apr. 2020
Aanmeldingslimiet

Apr. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum