Natuurlijk In Het Maken Van Couture-patronen: 2-weekse Zomer Intensief

The Cut Fashion Design Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Natuurlijk In Het Maken Van Couture-patronen: 2-weekse Zomer Intensief

The Cut Fashion Design Academy

Wil je de basis van de boeiende modewereld leren kennen? The Cut biedt u een verscheidenheid aan intensieve workshops van twee weken die zijn ontworpen om uw branche-kennis binnen een minimale tijdspanne te maximaliseren. In deze hands-on workshops worden studenten ondergedompeld in alle facetten van de modewereld.

Tijdens lezingen, lezingen en groepsdiscussies worden studenten onderwezen door professionals uit de kleine groep, ontvangen ze eersteklas leren in een zakelijke omgeving, gebruiken ze state-of-the-art digitale platforms en hands-on hardcreatietoepassingen. Elke klas bestaat uit twee niveaus om 16 uur per week, voor een totaal van 32 uur.

Vereisten voor elke klas worden beschreven in elke specifieke cursus. Verwerven van de vaardigheden die u nodig hebt om uw academische en professionele doelen te bereiken of uw huidige voltijddiploma of -opleiding aan te vullen, of gewoon een concurrerend portfolio opbouwen voor programma's voor afgestudeerden om u voor te bereiden op geavanceerd onderzoek.

PATTERNMAKING - KLEURToepassingen

In deze twee weken durende intensieve, zullen studenten zich concentreren op de fijne kneepjes en technieken die worden gebruikt in avondkleding en bruidskleding. Studenten zullen leren hoe ze stoffen kunnen construeren en manipuleren met behulp van een verscheidenheid aan speciale stoffen en afwerkingen, waaronder kralen, kantwerk en maatwerk.

Vereist : succesvolle afronding van de twee-week intensieve cursus Cutmaking Patternmaking, of gelijkwaardig. Gemiddelde tot gevorderde kennis van naaien is vereist.

STUDENTEN ZULLEN:

 • Leer basistechnieken
 • Oefen couture constructie
 • Leer tailoring-technieken
 • Leer hoe te draperen
 • Leer hand naaitechnieken
 • Leer applique en kralen technieken

DETAILS:

Datum:

 • Maandag 23 juli - donderdag 2 augustus
 • Maandag 6 augustus - donderdag 16 augustus

Lengte: 2 weken / maandag - donderdag

Openingstijden:

 • 10:00-02:00
 • 04:00-08:00

Capaciteit: 8 studenten alleen

Instructeur: Jason Matlo, hoofd van Fashion Design en Creative Direction

Jason Matlo is een Canadese modeontwerper die al vijftien jaar in het vak zit. Met drie lijnen en een toegewijde klantenkring voor zowel zijn commercieel verkrijgbare kleding als aangepaste creaties, heeft Matlo zijn couture-achtergrond kunnen gebruiken om uitzonderlijke collecties te creëren.

Matlo lanceerde zijn eerste commercieel verkrijgbare collectie in 2005, die onmiddellijk werd erkend door de Canadese mode-industrie met redactionele aandacht in Elle, Flare, Hello, Lucky en andere modepublicaties. Matlo's collecties zijn te zien in de topboetieks in de Verenigde Staten en Canada, waaronder de Room at the Hudson's Bay.

Synoniem met sexy en verfijnde avondkleding, heeft Matlo ontworpen voor beroemdheden zoals Sara Ramirez (Gray's Anatomy), R & B Singer Mya, Susan Lucci (All My Children), Gabrielle Miller (Corner Gas), Erin Cebula (ET Canada) en de meeste onlangs, Teri Hatcher, voor de tv-serie SuperGirl.

De creaties van Jason Matlo zijn tentoongesteld op de rode lopers van de Academy Awards, de People's Choice Awards, de filmfestivals van Cannes en Toronto en The Juno's.

Alle Jason Matlo-kledingstukken zijn ontworpen en vervaardigd in Canada.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 6, 2018
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
2,995 CAD
+ GST.
Locations
Canada - Vancouver, Brits-Columbia
Startdatum : Aug. 6, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Aug. 16, 2018
Dates
Aug. 6, 2018
Canada - Vancouver, Brits-Columbia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Aug. 16, 2018