Natuurlijk In Digitaal Patroon Maken - Gerber: 2-weekse Zomer Intensief

The Cut Fashion Design Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Natuurlijk In Digitaal Patroon Maken - Gerber: 2-weekse Zomer Intensief

The Cut Fashion Design Academy

Wil je de basis van de boeiende modewereld leren kennen? The Cut biedt u een verscheidenheid aan intensieve workshops van twee weken die zijn ontworpen om uw branche-kennis binnen een minimale tijdspanne te maximaliseren. In deze hands-on workshops worden studenten ondergedompeld in alle facetten van de modewereld.

66111_DigitalPatternMaking_preview.jpg

Tijdens lezingen, lezingen en groepsdiscussies worden studenten onderwezen door professionals uit de kleine groep, ontvangen ze eersteklas leren in een zakelijke omgeving, gebruiken ze state-of-the-art digitale platforms en hands-on hardcreatietoepassingen. Elke klas bestaat uit twee niveaus om 16 uur per week, voor een totaal van 32 uur.

Vereisten voor elke klas worden beschreven in elke specifieke cursus. Verwerven van de vaardigheden die u nodig hebt om uw academische en professionele doelen te bereiken of uw huidige voltijddiploma of -opleiding aan te vullen, of gewoon een concurrerend portfolio opbouwen voor programma's voor afgestudeerden om u voor te bereiden op geavanceerd onderzoek.

DIGITALE PATROONWERKZAAMHEDEN - GERBER

Deze inleidende cursus van twee weken onderzoekt het digitale aspect van patroon maken en sorteren met Gerber AccuMark Pattern Design-software (V10) . Onder begeleiding van professionals uit de industrie ontvangen studenten praktische instructies over het maken van patronen, het opstellen, digitaliseren, plotten, afwijzen, dataconversie, technische specificatiebladen en de kosten van markers.

Vereist : succesvolle afronding van de twee-week intensieve cursus Cutmaking Patternmaking, of gelijkwaardig. Basiskennis van naaien is vereist om te begrijpen hoe patronen worden omgezet van papier naar echte kledingstukken.

STUDENT ZAL:

  • Leer hoe je apparatuur moet gebruiken
  • Leer basistechnieken op Gerber
  • Oefen met digitaliseren
  • Leer hoe je blokken manipuleert
  • Leer hoe je kunt finaliseren

DETAILS:

Datum:

  • Maandag 23 juli - donderdag 2 augustus
  • Maandag 20 augustus - donderdag 30 augustus

Lengte: 2 weken / maandag - donderdag

Openingstijden: 16.00 uur-20.00 uur

Capaciteit: 8 studenten alleen

Instructeur: Jessica Hsu, hoofd van Gerber

Jessica heeft bijna drie decennia in de mode-industrie gewerkt voor merken als Karma Athletics, Lotuswear Designs Ltd. en Design Group, om er maar een paar te noemen. Naast deze waardevolle ervaringen, is ze als zelfstandige bezig geweest met het ontwerpen, creëren en produceren van kleding voor huisdieren, uniformen en bruidsjurken, evenals andere formele kleding op maat met indrukwekkende resultaten.

Jessica is formeel geschoold in het ontwerpen van Britse, Canadese en Japanse patronen, wat haar heeft toegestaan ​​om te werken in een verscheidenheid aan ervaringen die blijvend succes hebben bereikt. Als afgestudeerd LaSalle College International, Van Nung University, Chin-Chin Institute of Fashion Design, en de Central Saint Martins University of Art kortetermijn fashion design, heeft Jessica blijk gegeven van een voortdurende drang naar uitmuntendheid, nieuwe uitdagingen en constante groei. Terwijl Jessica haar ambacht als een freelance ontwerper blijft slijpen, is het haar toewijding en technische expertise die haar tot een zeer gewaardeerde medewerker, instructeur en mentor hebben gemaakt.

Naast passie voor het doorgeven van haar kennis van mode aan aspirant-ontwerpers, voedt Jessica haar eigen creativiteit door inspiratie te putten uit de mogelijkheden om haar heen, waaronder yoga, schilderen, reizen en de natuur.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 23, 2018
Aug. 20, 2018
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
3,495 USD
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Startdatum: Juli 23, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Aug. 20, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 23, 2018
Canada - Vancouver, British Columbia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aug. 20, 2018
Canada - Vancouver, British Columbia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
+ GST.