Natuurlijk in de mode illustratie

Milan Fashion Campus

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Natuurlijk in de mode illustratie

Milan Fashion Campus

Cursus in Fashion Illustration


De Illustratie van de Mode cursus is niet alleen het ontwerp of de voorstelling van een kledingstuk, maar meer een kunstvorm. het is ook een alternatieve manier voor creatieve mensen die genieten van de mode en willen uitdrukken op een andere manier hoe fashion design hen inspireert. In deze cursus leert u alles over mode-illustratie en hoe heeft het zich ontwikkeld door de geschiedenis, tekenen techniek van de menselijke figuur, het gebruik en de theorieën van kleur, en veel verschillende manieren om technieken toe te passen op de creaties. Gedurende deze tijd kunt u ook beginnen om uw eigen stijl en het bouwen van je eigen portefeuille te ontwikkelen, die hopelijk kan een helder carrièrepad voor je open!


cursus Outcome


- Gain mode illustratie techniek
- Gain kennis van illustratie van verschillende kunstenaars
- Gain kleurtechnieken - markers, potloodtekening, aquarellen, verf, computer teruggeven
- Ontwikkeling van de eigen individuele stijl


De student zal leren de basisprincipes van de mode illustratie: tekening techniek van de menselijke figuur en de verschillende technieken zoals het gebruik van potloden, stiften, aquarellen, verf, computerprogramma's, etc. Is de verwachting dat de student beseft het belang van het doen van een effectief onderzoek voor een project, hoe het en de behoeften van de klant te interpreteren, terwijl ook hun stijl te houden, hoe je het leven van een trend, een concept of een stemming door hun artistieke brengen visie. De mode-illustrator heeft een uitgebreid veldwerk voor gebieden als design huizen, tijdschriften, trend bedrijven, grafisch ontwerp of fashion design, ook als freelancer etc.


Afsluitende werkzaamheden: Creative Final Workshop: Het ontwerpen van een illustratie collectie op basis van een eigen thema


Niveau: Beginners, expereinced


Materiaal: Notebook - 4H potloden - Calqueerpapier - Soft gum - Pencils - Scherper - Fijne zwarte viltstiften - A4-papier - schaar - Glue stick - Laptop Computer - USB Memory stick - Photoshop - Illusrator (30 dagen trial-versie goed voor Photoshop Illustrator en programma's)

Duur Korte Daytime 1 maand - Part-time - ochtend of middag - 4 dagen per week (maandag tot en met donderdag) Tarief: € 1,200 Daytime 2 weken - Full-time - 4 dagen per week (maandag tot en met donderdag) Tarief: € 1,200 To omvatten 22% Tax & 180 € inschrijvingsgeld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
2 - 4 weken
Deeltijd
Voltijd
Locations
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan