Natuurlijk - frans bedrijf en luxe brand management

ISTEC

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Natuurlijk - frans bedrijf en luxe brand management

ISTEC

Breng 3 weken in Parijs voor een geweldige academische en culturele ervaring

DOELSTELLINGEN

Om studenten een betere kennis en ervaring van het land, de cultuur, de Franse en Europese Zaken milieu en de Franse taal.

BESCHRIJVING

(Franse en Europese economie voor 2 credits, Franse luxe-industrie voor 2 credits en Doing Business in Europa: een Intercultureel Aanpak voor 2 studiepunten) gedurende drie weken in Parijs, zullen de studenten drie cursussen in het Engels bij te wonen en een Frans Conversatie cursus, die staat 20 uur.

Pedagogie

Onze aanpak verbetert de discussie, uitwisseling met de professor en onder studenten en inclass presentaties. De groep is beperkt tot maximaal 20 studenten.

Toelating

  • Bachelor niveau of gelijkwaardig - Vaardigheid in het Engels - marketing of business Majors

PROGRAMMA cursussen en lezingen

INT 330 - Franse en Europese Economie (2 studiepunten)

Frankrijk is de tweede grootste economie in Europa (BBP) en de vijfde grootste in de wereld, en de Franse taal wordt gesproken in vele landen over de hele wereld evenals wordt gebruikt als een internationale taal voor de politiek, de diplomatie en het bedrijfsleven. Deze cursus zal u voorzien van zowel een goede kennis van en waardering voor de fundamentele elementen van de Franse en Europese economieën beter inzicht in de machtsverhoudingen in een mondiale economie.

INT 331 - Franse luxe-industrie (2 studiepunten)

De sector van luxe goederen is detachering ongekende economische dynamiek met een wereldwijde omzet van ongeveer € 210.000.000.000 in 2012, een kwart van die werd gegenereerd door de Franse luxe goederen industrieën. Een vergelijkend onderzoek van de Paris-Ile-de-France Kamer van Koophandel en Fabrieken blijkt dat van 270 prestige merken, 130 zijn Frans. De cursussen zullen u een overzicht van de Franse luxe-industrie die momenteel geniet vitaliteit en internationale outreach als gevolg van de erfenis van het verleden te geven, om zijn producten als symbolen van de kwaliteit en een coherente strategie geschikt is voor kwesties-economische geo.

INT 332 - Doing Business in Europa: een Intercultureel Approach (2 studiepunten)

Deze cursus biedt studenten met een brede kennis van internationale culturele kwesties, cross-culturele vergelijkingen van management en communicatie systemen. Het doel is om specifieke vaardigheden die de student in staat is om te integreren met, leven binnen en geniet van een vreemde cultuur zal toenemen leren. Verder te gaan dan stereotype in dag-tot-dag zaken, zal pedagogiek is gebaseerd op case studies, simulaties en rollenspelen.

INT 333 - French Communicatieve vaardigheden

Tijdens de lessen zult u snel verbeteren van uw Franse communicatieve vaardigheden in een verscheidenheid van alledaagse situaties. Onze lessen zal betrekking hebben op de volgende gebieden: grammatica, woordenschat en uitspraak. Op basis van een twintig uur per week regeling, zal onze aanpak zijn vooral gericht op spreken en luisteren zodat u zich zelfverzekerd in het praten met Franse mensen.

VERBLIJF EN VERVOER

Accommodatie wordt georganiseerd voor aankomst in Frankrijk in volledig uitgeruste en gemeubileerde appartementen of in gastgezinnen in het centrum van Parijs, dicht bij de school. Inbegrepen in de kosten, kunt u boeken voor airport pick-up en drop off.

KOSTEN VAN DE ZOMER 2014 (7 juli - 27 juli)

Kosten van de aanvraag: 100 $ Collegegeld (gebaseerd op 6 studiepunten): 3 000 $ - Franse en Europese Economie (2 studiepunten) - Franse luxe-industrie (2 studiepunten) - Zaken doen in Frankrijk: een Intercultureel Approach (2 studiepunten) - Frans Communicatieve vaardigheden (20 uur) Begeleide Culturele bezoeken: inbegrepen (Eiffeltoren - Château de Versailles - Musée du Louvre) Behuizing: 3 000 $ voor 3 weken Airport pick-up en drop off: inclusief

Deadline:

15 maart 2014

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
3 weken
Voltijd
Price
Prijs
3,000 USD
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan