Muziekcompositie En Sound Design Voor Videogames

Microfusa

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Muziekcompositie En Sound Design Voor Videogames

Microfusa

beschrijving

In de afgelopen jaren de elektronische entertainment in het algemeen en de ontwikkeling van games in het bijzonder heeft ervaren een onstuitbare boom heeft zelfs de filmindustrie budgetten, omzet en winst gedreven.

programmeurs, kunstenaars, marketeers, grafische ontwerpers, geluid technici ... De omvang van gaming ervaart een duidelijke behoefte, personeel: elke dag de markt projecten met enorme investeringen, waarbij honderden professionals uit verschillende sectoren werken worden vrijgegeven gekwalificeerd zijn om al het werk betrokken zijn bij het maken van muziek en geluidseffecten van deze projecten te doen.

Ongeacht de grootte van het project kan variëren van eenvoudige spelletjes ontwikkeld door onafhankelijke game bedrijf onderbezet, een titanische technische bekwaamheid als jaar na jaar, laat wowed miljoenen spelers. Ze moeten allemaal muziek en geluid naar de game-ervaring compleet te maken.

De cursus "Music composition and sound design voor videogames" richt zich tot iedereen die geïnteresseerd is in hoe een soundtrack werkt, omdat de opleiding heeft eenvoudige schetsen tot de dag dat de opname gebeurt in de studio, en ofwel met een jazz combo, met een groot orkest met elektronische geluiden of elk ander geluid van de behoeften van het project.

Het doel van de cursus is om studenten aan de werkelijke ervaring van het management te brengen, schrijven en opnemen van een soundtrack voor een video game. We zullen elk van de kleine stappen die moeten worden genomen, zodat wanneer u onze school verlaten niet alleen weten hoe ze efficiënt werken te bestuderen, maar ook hoe om te bewegen in de industrie om succes te behalen.

Óscar Araujo, Eduardo de la Iglesia, Matías Lizana en Pep Terradas oa: Tijdens de cursus zullen we een aantal zeer speciale gasten die hun ervaringen met ons zullen delen via Master Classes hebben. Daarnaast zullen de studenten kiezen voor samenwerking met gerenommeerde universiteiten in de sector.

videogames

Agenda

 • Geschiedenis van de muziek voor video games en films

Om te weten waar we moeten gaan, moeten we eerst weten waar we vandaan komen. Deze cursus is essentieel voor studenten om te weten wat al gedaan is en wat het betekende voor de industrie op het moment.

 • beeldcompositie

Video game muziek of film werkt totaal anders dan de muziek die we kennen om traditioneel luisteren in afzonderlijke tracks. We moeten een manier vinden om verhalen met haar te vertellen, beschrijven personages met een beetje melodie of eindeloze loops en plezierig om het oor van de speler te maken zonder vermoeiend vinden. Dit alles wordt gerealiseerd te weten wat harmonie kiezen welke instrumenten het meest geschikt en hoe om het allemaal uit te voeren binnen het project om uiteindelijk coherent te zijn.

 • harmonie toegepast

Dit onderwerp vormt een aanvulling op de samenstelling voor het beeld, probeert dieper en technische grondslagen van de harmonie die we gebruiken in video games en films manier uit te leggen. oefeningen en opdrachten voor de student om thuis te werken, later gecorrigeerd in de klas met het blootstellen van voorbeelden worden voorgesteld.

 • orkestratie

Deze cursus legt de rol van elk instrument in een orkest: verslagen, klankkleuren, functies, lay-out van akkoorden, het rijden stemmen .... alles wat nodig is voor de student neemt zijn eerste stappen als componist en opgeleid om het definitieve project te bereiken.

 • computer muziek

Het was tijd om aan de slag om te werken met sequencers! In deze cursus zullen we het proces waarmee we kunnen vormen op de computer alsof we hebben een orkest op ons toetsenbord te bestuderen. Met behulp van de meest gebruikte programma's die nu (Logic, Cubase, ...) en alles wat daarmee samenhangt (Kontakt, EastWest, Plug-ins, Omnisphere etc ...) om ervoor te zorgen dat de studenten een goede monsters kunnen krijgen in een enkel jaar. We zullen ook werken met WWiSE of FMOD, zodat studenten begrijpen hoe ze muziek en audio te implementeren in een videogame, zodat bij het afspelen, zal alles automatisch aangepast aan de vastgestelde parameters tussen de componist en de programmering team .

 • MIDI orkestratie

Onderwerp van vitaal belang voor het uiteindelijke project, zullen we onderzoeken hoe we uitgeven wat we op de computer op papier hebben gecreëerd, zodat elke muzikant kan lezen en gemakkelijk spelen (Sibelius, Finale ...). Daarnaast bekijken we belangrijke tips voor de baan klinken meer "echte" (gemengde bibliotheken, plug-ins ...), zodat de student de sequencer het maken van een meer organische en dynamische muziek kunnen orkestreren.

 • sound design

De ontwikkeling van dit onderwerp is essentieel voor de student om geluidseffecten te maken en de uitvoering van het project. Opnemen, geluidsbewerking, gevolgen ... Het is een zeer breed, maar erg leuk om te presteren in video games gebied. Bovendien is de arbeidsmarkt waardeert het zeer dat de componist de dienst geluid FX kan bieden, maar ook met dezelfde persoon kan alles dat geluid verwijst dekken.

 • afstudeerproject

Deze cursus ontwikkelen zich over het laatste semester, de student verantwoordelijk voor het creëren van een soundtrack (ongeveer 10 minuten muziek) met behulp van alle middelen die we het hele jaar door hebben geleerd zou zijn. Het laatste project zou componeren, volgorde, hebben al het materiaal dump en branden papier met orkest of band einde van de cursus, een geweldige ervaring.

Daarnaast is in de loop hebben we een aantal zeer speciale gasten die hun ervaringen met ons zullen delen via Master Classes

 • Oscar Araujo: Composer van de soundtrack van de trilogie "Castlevania Lords of Shadow" met een lange geschiedenis dat het steun verleent aan als één van de beste componisten van het land in de audiovisuele sector.
 • Eduardo de la Iglesia: Composer en sound designer met een lange ervaring in het werken onder andere in de "Commands" serie.
 • Matías Lizana: Geprezen muzikant en componist in de indie scene, die voor de studio Pixel Cream in zijn laatste werk "Way of Redemption". Matias zal uitleggen hoe om te werken binnen de sector vanuit een ander oogpunt.
 • Pep Tarradas: Componist, arrangeur, instrumentalist ... De specialiteit was Pep is de Jazz en Big Band, om te zien hoe in video games kunnen ook tal van Jazz te vinden en hoe ze worden toegepast.

Vereisten

 • Middengewicht titel erkend diploma of gelijkwaardig door ervaring. De kandidaat / a moeten scores of eigen werk in te zenden om de richting van de cursus om het materiaal te beoordelen.
 • De bereidheid en de motivatie om te studeren en te leren.
 • De school biedt de mogelijkheid om gebruik maken van de faciliteiten, computer kamers en studies, met het doel om te studeren en praktijk.
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans


Laatst bijgewerkt op June 17, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
9 maanden
Deeltijd
Price
Prijs
4,995 EUR
Locations
Spanje - Barcelona
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Barcelona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan