Mode Nieuwe Media - Dalingssemester

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mode Nieuwe Media - Dalingssemester

IED – Istituto Europeo di Design Florence

De semester cursus in Fashion New Media Het richt zich op een strategisch aspect van sashion systeem. De training is gericht op het creëren en beheren van communicatiestrategieën en visueel concept. De cursus heeft als doel om verbindingen met andere professionals te structureren, het creëren van strategische communicatie projecten door middel van nieuwe media. Het panorama van de hedendaagse mode-industrie heeft een aantal storende veranderingen in de digitale systemen en nieuwe media, zoals blijkt uit opkomende gebieden zoals nieuwe modellen van de mode bloggen en e-commerce.

Centraal in de onderwijsfilosofie is de betrokkenheid van professionals en vertegenwoordigers van bedrijven in het trainingsprogramma. De zes maanden durende cursus in Fashion van New Media IED Florence in feite samen met grote internationale bedrijven LUISAVIAROMA.com zoals. (Florence), e-commerce high-end, een Europese leider dat de belangrijkste merken in de mode-industrie omvat.

professional Profile - De zes maanden durende cursus in Fashion New Media geeft studenten de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en goed in aanmerking komen voor een carrière in de mode bedrijven, persdiensten of in het Italiaans of buitenlandse communicatiebureaus.

rooster - De lessen worden gehouden van maandag tot vrijdag, full-time.

Niveau en eisen - De zes maanden durende cursus in Fashion Media New targets: young professionals die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun creatieve vaardigheden door middel van nieuwe media en geavanceerde communicatie processen; studenten die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van kennis in de strategische sector van nieuwe media in de mode-industrie, zowel als een voortzetting van hun academische opleiding als instap in de wereld van het werk; studenten op het gebied fashion design, communicatie en marketing die willen specifieke aspecten van de mode-industrie en nieuwe media te verkennen.

Structuur en methodologie - Het programma is ontwikkeld door middel van cursussen die gericht zijn op de deelnemers voor te bereiden om te werken door middel van nieuwe media als een nieuw strategisch instrument voor de wereld van de mode communicatie. De thema's worden ontwikkeld door middel van lezingen en speciale projecten waarbij de deelnemers zullen werken op echte slip gepresenteerd door bedrijven en professionals die geïnteresseerd zijn in innovatieve de mode-communicatieprocessen door middel van nieuwe media.

De strategische aspecten van sociale media en nieuwe media hebben de partnerships met bedrijven gemarkeerd in de sector, met name de LUISAVIAROMA en e-commerce fashion productiebedrijven van hoge bereik dat punt om hun concurrentiepositie op de wereldmarkt te verbeteren. Het eerste deel van het programma introduceert de thema's van de mode communicatie en vervolgens op de specifieke onderwerpen van de mode-systeem door middel van nieuwe media in termen van imago en creatieve strategieën.

De cursus heeft als doel om te markeren en mensen bewust te maken van de mogelijkheden van de media voor de mode-industrie, het ontwikkelen van visuele talen, communicatieplannen en strategische planning door middel van traditionele en nieuwe media.

FDI heeft een lange traditie in de opleiding van profielen voor het beheer en mode-ontwerp en door de jaren heen diverse contacten en projecten ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende bedrijven in deze sector. Deze aanpak geeft studenten het voordeel van het werken met professionals en bedrijven in de eerste helft, het creëren van innovatieve en concurrerende projecten die veroorzaken de deelnemers inzicht in de echte problemen van de modewereld en de ontwikkeling van aanleg voor teamwork en het oplossen van problemen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 22, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
15 weken
Voltijd
Price
Prijs
7,000 EUR
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan