Mode Cool Jacht - Korte Cursus

IFA Paris

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mode Cool Jacht - Korte Cursus

IFA Paris

Start je favoriete merk in Parijs!

Deze praktische cursus over de zaken- en designaspecten van mode benadrukt sterk interactiviteit met veelvuldige vakantiereizen in Parijs (stofwinkels, winkels, voorspellende bedrijven, musea en meer).

Studenten zullen in Parijs een buitenlands merk lanceren. Zij zullen de competitie identificeren en onderzoeken, een winkelplaats kiezen, marketingstrategieën plannen, directe visuele merchandising, een blogger en een merkambassadeur kiezen, het lanceringsevenement organiseren en media dekking en reclame plannen.

Nadat ze alle zakelijke aspecten van hun merk hebben gewerkt, zullen de studenten een huidige mode trend voor het komende seizoen bijwerken en een capsule-collectie ontwerpen van 10 artikelen voor de opening van de winkel. De mode presentatie omvat een stemming bord, stoffen en silhouetten.

Deze cursus wordt geleerd door Agustina Cattaneo. Agus is een freelance mode consultant en een expert op het gebied van trends.

Met een krachtige dubbele graad als accountant en modeontwerper en meer dan zes jaar ervaring in New York werkt zij momenteel onafhankelijk advies voor merken en bedrijven en ontwikkeling van content voor sociale netwerken als invloeder en coolhunter. Ze geeft ook lezingen, seminars, cursussen en workshops over de hele wereld.

Zij is in 1981 in Buenos Aires geboren. Zij behaalde haar diploma in Accounting van de UCA (Argentijnse Katholieke Universiteit) en werkte als auditor bij Deloitte & Touche. Na een radicale verandering van richting in haar kompas ontwikkelde en riep ze een merk met haar eigen naam. Zij studeerde vervolgens Fashion Design bij Parsons The New School for Design en ging daarna op school en ingeschreven bij FIT (Fashion Institute of Technology) in het Global Fashion Management Programma. In New York werkte zij voor merken en bedrijven zoals Lanvin en Li & Fung, gestileerd voor modefotografen en tijdschrift als Elle, en was manager van de Groupe Seize sur Vingt-winkel in Latijns-Amerika. Ze is begonnen met het werken als Fashion and Design Coordinator en ging daarna om Trend Coördinator te worden, beide posities die impliceerde voortdurend op de hoogte zijn van de laatste minuut updates op lokale en internationale wijze.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 31, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
1,500
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 13, 2018
Dates
Juli 2018
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juli 13, 2018