Mediterrane agribusiness de school (mAb's) 2017 zomerprogramma

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Mediterrane agribusiness de school (mAb's) 2017 zomerprogramma

Mediterranean Agronomic Institute of Zaragoza

"Spaanse eetcultuur: het mediterrane dieet en de agro-food industrie"

Zaragoza (Spanje) 5 juni - 28 juli 2017 - Nu solliciteren

Dit is een unieke kans om een ​​zomer in Spanje, het bestuderen van de Europese sector agro-food, het leren van Spaans en het omhelzen van het mediterrane dieet en cultuur te genieten.

MABS Summer Program 2017

Het MABS zomerprogramma zal introduceren de studenten naar de Middellandse Zee agribusiness milieu gericht op de Europese Unie (EU), evenals de culinaire en culturele rijkdom van Spanje en Spaanse lessen omvatten. Het is een gevarieerd co-curriculaire programma dat de belangrijkste Middellandse waardeketens -wijn, olijfolie, fruit en groenten, zeevruchten- met studiereizen naar verschillende steden in Spanje, evenals een bezoek aan een succesvolle agro-food bedrijven en activiteiten in en beoordelingen rond Zaragoza. Dit Study Abroad programma duurt 4 weken met de mogelijkheid van een verblijf een extra maand om een ​​stage te doen in een Spaans bedrijf.

Deze zomer programma wordt georganiseerd door de Middellandse Zee AgriBusiness School (mAbs), een initiatief geleid door IAMZ, één van de vier mediterrane Agronomische Institutes of de Ciheam (International Centre for Advanced Middellandse Agronomic Studies). De Ciheam is een internationale intergouvernementele organisatie - opgericht in 1962 op initiatief van de OESO en de Raad van Europa-gericht op de samenwerking tussen de mediterrane landen via postdoctorale opleiding en de bevordering van onderzoek in samenwerkingsverband op het gebied van landbouw, voeding en duurzame ontwikkeling van het platteland te ontwikkelen .

Over het programma

De programma zal introduceren de studenten naar de Middellandse Zee agribusiness milieu gericht op de Europese Unie (EU), evenals de culinaire en culturele rijkdom van Spanje en Spaanse lessen te nemen. Het is een gevarieerd co-curriculaire programma met studiereizen naar verschillende steden in Spanje, evenals een bezoek aan een succesvolle agro-food bedrijven en activiteiten in en rond Zaragoza. Het programma duurt 4 weken met de mogelijkheid van een verblijf een extra maand om een ​​stage te doen in een Spaans bedrijf. De lessen zullen worden geleverd in het Engels en het Spaans (met simultaanvertaling in het Engels voor degenen die niet vloeiend in het Spaans en de voorkeur aan de cursus in het Engels te volgen).

Nu toepassen!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 - 8 weken
Voltijd
Locations
Spanje - Zaragoza, Aragón
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Spanje - Zaragoza, Aragón
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan