Medewerker van kunst in het algemeen studies met een concentratie in het strafrecht

PATTEN UNIVERSITY

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Medewerker van kunst in het algemeen studies met een concentratie in het strafrecht

PATTEN UNIVERSITY

Patten University biedt een Associate of Arts in de Algemene Studies online opleiding om studenten te voorzien van een stevige liberal arts basis voor toekomstige opleidings- en carrièremogelijkheden. Het programma heeft de liberal arts aandacht moedigt de uitbreiding van de perspectieven om de bewustwording van de belangrijkste krachten van maatschappelijke verandering te creëren: sociale, culturele, historische, economische, politieke en technologische. Studenten die het programma zal een breed scala van het algemeen onderwijs cursussen uiteindelijk leidend tot de AA in General Studies, evenals een concentratie van strafrecht cursussen te volgen om hen voor te bereiden op een breed scala van entry-level carrièremogelijkheden in het strafrechtelijk gebied.

Algemene Onderwijs Eisen

Cursus / CodeCourse / NameCredits

 • PSS100 Academic Strategies 3
 • COM146 Communicatie 3
 • ART220 Inleiding tot Film 3
 • ENG101A Reading en samenstelling 3
 • MTH115 College Algebra 3
 • PSY221 Psychologie 3
 • SOC230 Sociologie 3
 • POL241 Amerikaanse regering 3
 • ENG204 Interdisciplinair Lezen, schrijven, en onderzoek 3
 • PSC152 Physical Science 3
 • PHL263 Social Ethics 3
 • PHL271 Filosofie 3
 • HIS227 Ancient World History 3
 • PHY154 Fysica I met Lab 4
 • SSC304 World Religions 3

Criminal Justice Concentratie (15 studiepunten)

Cursus / CodeCourse / NameCredits

 • CRJ101 Inleiding tot Criminal Justice 3
 • CRJ150 Correcties 3
 • CRJ250 jeugdige in het Justice System 3
 • CRJ260 Criminologie 3
 • CRJ350 ethisch gedrag in de Criminal Justice System 3

Toelatingseisen

Patten University maakt geen onderscheid op grond van ras, huidskleur, nationale of etnische afkomst bij het toedienen van het toelatingsbeleid en het educatieve beleid en programma's.

Undergraduate

Om te laten inschrijven als een volledig toegegeven graden op zoek naar undergraduate, moet een individu: Controleer of overlegt binnen 30 dagen na de inschrijving van een middelbare school transcript of gelijkwaardig (zoals een GED), die door de universiteit als geldig wordt geaccepteerd.

Volledige twaalf (12) college-niveau credits, ofwel door het invullen van cursussen op Patten University of door het indienen van de overdracht kredieten die door de universiteit worden geaccepteerd, of een combinatie van de twee.

Patten University zal de middelbare school afstuderen of gelijkwaardig en transcript echtheid te controleren. Een student die niet kan produceren een middelbare school transcript of gelijkwaardig kan niet laten inschrijven als een diploma op zoek naar student aan Patten University.

ACT of SAT-scores zijn niet vereist voor toelating. Schriftelijke toestemming van een wettelijke voogd is vereist voor de toelating van personen die onder de leeftijd van 18 jaar.

GRADUATE

Om te laten inschrijven als een volledig erkend diploma-zoekende student moet een individu een baccalaureaat van een instelling geaccrediteerd door een accreditatie-bureau dat door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs wordt erkend bezitten. Graad overdracht zal worden gecontroleerd door Patten University. Alle verificatie en vereist transcript inzending voor het toelatingsexamen moeten binnen 30 dagen na de inschrijving worden afgerond.

GRE of GMAT scores zijn niet vereist.

Studenten die het MBA-programma wordt verwacht dat undergraduate-niveau micro-economie en college algebra met een C- of hoger te hebben afgerond voor aanvang van hun opleiding. Het is de verantwoordelijkheid van de student om te zorgen voor de juiste papieren wordt ingediend om te controleren of hij of zij de voorwaarden voor hun term start heeft voltooid. Als de voorwaarden niet compleet op termijn start, zal de student in hen geplaatst worden automatisch, en vereist zal zijn om ze te voltooien voordat u een opleiding.

Teaching Geloofsbrieven (on-campus)

Studenten op zoek naar de toelating tot zowel de enkel- of meervoudige onderwerp onderwijs credential programma moeten indienen:

 • Ingevulde aanvraag
 • Officiële transcripties van alle hogescholen of universiteiten
 • Drie (3) karakter referenties
 • Documentatie van de recente TBC-onderzoek
 • Persoonlijke verklaring

CBEST scores. (Degenen die score vijf of meer punten onder het doorgeven van de CBEST moet een passende corrigerende wiskunde en / of cursus Engels als dat nodig is.) Academische eisen voor het onderwijs credential programma's kan worden voldaan door het indienen van documenten en transcripties die één van de volgende: Multiple Subject Credential gegadigden: voltooiing van een aanvaardbaar baccalaureaat van een regionaal erkende instelling - minimum GPA van 2,5; doorgeven score op de California gewenste onderwerp examens.

Single Onderwerp Credential gegadigden: voltooiing van een aanvaardbaar baccalaureaat van een regionaal erkende instelling - minimum GPA van 2,5; doorgeven score op de California gewenste onderwerp examen (s), of de voltooiing van een CTC aangewezen belangrijke waiver program van een Californische instelling met een minimum GPA van 2,5. Opmerking: De California Commissie over Leraar credentialing (CTC) stelt vijf opties die kunnen worden gebruikt om de toestand eisen voor aanvaarding voldoen door alle Teaching Credential Programs (ref: CTC, CIA 07-02). Deze opties worden beschreven in het Patten Universiteit Division of Education Admissions Handbook, verkrijgbaar bij de Patten Universiteit Division of Education Office.

International Students

Patten University biedt geen visum diensten aan online studenten of instaan ​​voor student immigratiestatus. Instructie op Patten University is in het Engels, en de universiteit biedt geen Engels als tweede taal diensten. Kandidaten voor wie Engels een tweede taal moet de test van het Engels te nemen als vreemde taal (TOEFL®) en hebben hun officiële TOEFL® score rapport separaat aan het Bureau van de griffier gezonden. De aanvragers moeten een TOEFL score van 550 op de paper-based test of 65 te ontvangen over de op internet gebaseerde test (iBT) en de universiteit moet de score binnen 30 dagen na inschrijving. Als alternatief kan een aanvrager zich inschrijven voor de universiteit ENG101A Composition I cursus online als een non-degree student. De universiteit zal een graad van C of beter als bewijs van Engels taalvaardigheid te accepteren.

Kandidaten met een niet-Amerikaanse educatieve geloofsbrieven moet een buitenlandse diplomawaardering eerst te verkrijgen van een lid van de National Association of Credential Evaluation Services (www.naces.org), zoals educatieve Credential beoordelaars, Inc. (ECE), of een andere onafhankelijke Amerikaanse evaluatie dienst van de Universiteit goedgekeurd, alvorens hun transcripties. Als een student ervoor kiest om haar in te dienen / zijn geloofsbrieven aan ECE, aanvraagformulieren en de kosten informatie zijn beschikbaar op de ECE-website (www.ece.org) of door contact op ECE op PO Box 514070, Milwaukee, WI 53203-3470, USA, telefoon (414) 289-3400, fax (414) 289-3411. International aanvragers moeten onderworpen evaluaties te verkrijgen; de algemene evaluatie niet voldoende. Internationale studenten die de VS niet beschikken over de overheid een identiteitsbewijs met foto nodig hebt om twee vormen van alternatieve identiteitsbewijs met foto te produceren tijdens proctored onderzoeken om de identiteit te verifiëren.

Om aanvaard te worden, moet transcripties official. Studenten moeten hebben ze direct verzonden vanuit de instelling Patten University onder zegel, waar zij moeten worden bevestigd door het Bureau van de griffier als geldig.

Academische kalender

Nieuwe voorwaarden voor onze online programma's te starten bijna elke maandag, behalve tijdens feestdagen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Contact school
Sept. 2019
Price
Prijs
- $ 1,316 per termijn
Locations
Verenigde Staten - Oakland, Californië
Startdatum : Contact school
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - USA Online
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Contact school
Verenigde Staten - Oakland, Californië
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Verenigde Staten - USA Online
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan