1

Wij bieden een breed scala aan prentkunst cursussen in Londen bij onze Chelsea Centre gelegen jut van de King's Road.

We hebben beginners, gevorderden en gevorderden cursussen. Dit zijn parttime opleidingen loopt gedurende de dag en 's avonds.

Onze docenten zijn zeer ervaren prentkunst beoefenaars bieden een uniek inzicht in de prentkunst discipline.

De technieken die je leert spannende manieren om te bouwen van uw vaardigheden en herinterpreteren bestaande kunstwerken in gedrukte vorm aan te bieden. De unieke kenmerken van de grafiek opent een nieuwe wereld van het beeld te maken en je creatieve potentieel te ontsluiten. Veel van onze ervaren studenten kwam als beginners en velen hebben een verbintenis op lange termijn aanhoudende op universitair en MA-niveau en ook het opzetten van hun eigen atelier ontwikkeld.

Veel studenten zeggen prentkunst is verslavend als je eenmaal begint! Dus waarom niet komen en probeer een van onze cursussen.

Cursusoverzicht

Foto-etsen is een werkwijze voor het etsen van een beeld in een metalen plaat met een lichtgevoelige grond. Het beeld kan afkomstig zijn van een foto, tekening of een afdruk. Over twee dagen maakt u kennis om elke fase van de foto-etsen proces. Dit omvat hoe voor te bereiden en de beelden voor foto-etsen met behulp van PhotoShop, het voorbereiden van de foto-etsplaat, het blootstellen van het beeld, en het ontwikkelen, etsen en afdrukken vanaf een zinken plaat. Geen voorkennis van prentkunst vereist echter een basiskennis van Photoshop software is een voordeel. Er zal een studio van de vergoeding voor de twee dagen, zal dit disposable materialen zoals inkten, weefsel- en krantenpapier, schoonmaakmiddelen enz. Te dekken Maar u moet uw eigen zink, emulsie en afdrukken op papier, die allemaal kunnen worden gekocht op de site te kopen.

  • Campus: TBA
  • Tijden: Times Wo 10:30-16:30
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 130 andere vakken van Kensington and Chelsea College »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 weken
Deeltijd
Prijs
189 GBP
Volledige Fee £ 120; Niet-EU-Fee £ 189