Lees de Officiële Beschrijving

Marktentree strategie in Azië

Cursus Overzicht


In deze intensieve tweedaagse seminar zult u evalueren en in evenwicht te brengen beleggingsvehikels en strategieën voor een potentiële toetreding tot de markt in Azië. De cursus zal u ondersteunen bij het verminderen van risico's en financiële onzekerheid door in kaart brengen van concurrenten, klanten, partners, kanalen, leveranciers en andere dynamiek van de markt. Het zal u helpen om een ​​gedetailleerd stappenplan voor uw mogelijkheden passen bij de markt te creëren en stelt u in staat te herkennen vroege waarschuwingssignalen.

&nbsp

&nbsp

Waarom moet u bij?


Toegang tot de markt kan een van de meest risicovolle, maar meest belonende beslissingen van een bedrijf kan maken. Het kiezen van de juiste investering voertuig kan uw bedrijf juridische en administratieve rompslomp te vermijden dat kan gevaar een nieuw bedrijf.Daarnaast is het selecteren van de juiste ingang strategie zet uw bedrijf tot de vruchten plukken van nieuwe en groeiende markten. Deze tweedaagse seminar leest u hoe u de juiste toegang tot de markt strategie en operationele setup te vroeg obstakels te overwinnen. Het beschikt u over professionele tools om waarschuwingssignalen op te sporen in de markt en de belangrijkste prestatie-indicatoren die u zal helpen bij het bewaken en verbeteren van uw business performance toe te passen.

&nbsp

&nbsp

Wil je

&nbsp

  • Maak geluid en tijdige toegang tot de markt beslissingen in Azië?
  • Identificeren en evalueren van de verschillende "Go-To-Market "-modellen en strategieën om de beste investering voertuig voor uw bedrijf te vinden?
  • Bepaal strategische regionale en lokale toegang tot de markt opties?
  • Zorg ervoor dat uw mogelijkheden lokale markt behoeften?
  • Vermijd slechte investeringen in Azië door het herkennen van vroege waarschuwingssignalen?
  • Implementeer Key Performance Indicators om uw zakelijke prestaties in een nieuwe markt te controleren?

Zie 7 andere vakken van Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK) »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
2 dagen
Voltijd
Prijs
2,800 SGD
Op locaties
Op datum