Marketing Cursus

European School of Economics London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Marketing Cursus

European School of Economics London

ESE SPECIALIZED PROGRAMMA - MARKETING

De ESE Gespecialiseerde programma in Marketing is bedoeld voor de verdere ontwikkeling van de deelnemers marketing vaardigheden en het inzicht om ervoor te zorgen dat managers in de internationale markten over de vereiste kennis en inzicht voor succes op dit gebied. De cursus zal de deelnemers voor te bereiden op een breed scala aan activiteiten, zoals brand management, productontwikkeling, diensten marketing en business-to-business marketing hen in staat te specialist marketing consultancy en dienstverlenende bedrijven die uitblinken op het gebied van marktonderzoek, reclame aan te gaan, sales promotion, public relations en direct marketing. Aangezien marketing is de kunst en wetenschap van targeting marktsegmenten en het verkrijgen, onderhouden en opbouwen van loyaliteit zullen we werken aan effectieve communicatie en het leveren van superieure service en kwaliteit. De deelnemers zullen in staat zijn om te beheren, begeleiden en sturen hun eigen, en anderen, activiteiten, terwijl het begrijpen van de belangrijkste strategische kwesties en trends in het veld. Dit omvat het gebruik van informatie om belangrijke beslissingen en de toepassing van theorieën en technieken om praktische realistische werksituaties in de sector te maken.

Intake Data: Januari, april, september

afzet

Cursus Structuur

Studenten nemen vier van de volgende modules

 • Innovatie Ontwikkeling en Management
 • E-business en e-commerce
 • International Strategic Marketing
 • Consumentengedrag
 • Geïntegreerde marketing communicatie
 • International Business Management
 • Cursusduur: één academische term
 • Leveringswijze: Elke module bestaat uit 100 uur leren; 30 uur worden besteed aan lezingen / seminars en de resterende tijd is bestemd voor gerichte leeractiviteiten, voorbereiding van de eindbeoordeling en zelfstudie.
 • Onderwijstaal: Engels
 • Opleidingsniveau: Postgraduaat

Toelatingseisen:

 • Aanvraagformulier, correct ingevuld (klik hier om online aan te vragen)
 • Een eerste graad in een relevant onderwerp of een gelijkwaardige beroepskwalificatie *
 • CV / CV + persoonlijke verklaring
 • Twee brieven van aanbeveling
 • IELTS / TOEFL ** score
 • Drie foto's (paspoort formaat)
 • Fotokopie van het paspoort / ID
 • Aanvraagvergoeding (£ 50) - hier online betaald of gericht aan de Europese School voor Economie ***
 • NB: Alle niet-Engels documenten moeten officieel worden vertaald.* Kandidaten die niet over de vereiste kwalificatie beschikken, maar die voor een periode van minimaal 3 jaar relevante beroepservaring in een leidinggevende positie of hoger kunnen aantonen, worden ook in aanmerking genomen.

** Kandidaten die hun eerste diploma hebben afgerond of minstens 2 jaar in de Engelse taal hebben gestudeerd, hoeven deze test niet in te dienen. De commissie ontmoedigt elke kandidaat met een TOEFL-score van minder dan 577 (papiergebaseerd), 90 (internetgebaseerd) of IELTS-score lager dan 6,5 (minimaal 6,0 in elke vaardigheid) van toepassing, aangezien de taal van de instructie Engels is. De ETS-codes voor de Europese School voor Economie (voor de TOEFL) zijn: ESE London: 5977; ESE Rome: 1610; ESE Milaan: 5974; ESE Florence: 5976; ESE Madrid: 8833

*** ESE-aanmeldingsvergoedingen zijn niet terugbetaald en dienen vóór de verwerking van uw aanvraag (online of geldorder) aan de European School of Economics betaald te worden. De honorarium moet vergezeld gaan van een ingevulde aanvraag.

Aanvragen die zonder passende kosten komen, worden niet in aanmerking genomen.Maximaal aantal deelnemers: 30 (om een ​​unieke leerervaring met een verhouding tussen professor aan studenten te verschaffen, worden niet meer dan 30 studenten toegelaten tot dit programma)

Stageprogramma: Na succesvolle afronding van de deelnemers aan het programma kan kiezen voor een 3-maanden durende stage gemonteerd op hun profiel en carrière doelstellingen. Een beoordeling van de ESE Plaatsing Officer zullen zij in aanmerking komen voor een plaatsing te bepalen. ****

Professional Voordelen: De deelnemers zullen in staat zijn om uit te breiden in een breed scala van loopbanen, zoals brand management en productontwikkeling tot diensten en business-to-business marketing. Naast de opleidingen voor deze sectoren, zal de cursus studenten voor te bereiden in specialist marketing consultancy en dienstverlenende bedrijven die uitblinken op het gebied van marktonderzoek, reclame, sales promotion, public relations en direct marketing in te voeren.

Credits & Erkenning: Na afronding van het programma, zullen de deelnemers worden beloond met een ESE Certificering van een succesvolle afronding van het programma.

Aanmeldingsprocedure: Voor het aanvragen van de cursus moeten kandidaten een online aanvraagformulier invullen en een niet terugbetaalbare aanvraag indienen met een vergoeding van £ 50,00.

**** Visa Reglement Toestemming

* Onder voorbehoud van wijzigingen op basis van elke Campus

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Apr. 2018
Duration
Duur
3 maanden
Voltijd
Price
Prijs
4,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - City of London, Engeland
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Apr. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan