Madrid - Engineering, Architectuur En Wetenschap

IES Abroad

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Madrid - Engineering, Architectuur En Wetenschap

IES Abroad

Madrid

Overzicht

Madrid is de belangrijkste stad van industrie, handel en technologisch onderzoek in Spanje, een ideale stad om techniek, architectuur en wetenschap te bestuderen en hun toepassingen in de professionele wereld.

Dit programma is ontworpen voor ingenieurs-, architectuur- en wetenschappelijke studenten die cursussen in het Engels of Spaans willen aanleren in een prestigieuze en academisch uitdagende universiteit - Universidad Carlos III de Madrid.

Specialiseer uw studies met een scala aan ingenieurscursussen, van ruimtevaart tot mechanisch. Algemene architectuurcursussen - inclusief introductie aan architectuur, ontwerp- en ontwerpcursussen - bieden u unieke inzichten in uw vakgebied. Wetenschapscursussen geven u de mogelijkheid om farmaceutische wetenschappen en voedingswetenschappen te bestuderen, met cursussen in de biologie en de chemie. Meng disciplines of focus op een enkel veld voor meer geconcentreerde studies.

Madrid zal ook uw klas zijn. Neem een ​​architectonische wandeltocht naar Madrid's vele mooie gebouwen, kerken en structuren. Geniet van reizen naar onderzoekscentra. Bezoek de beroemde musea van de stad zoals de Prado en Sorolla om uw cursussen te inspireren.

We willen dat je thuis voelt in Madrid, dus we doen alles wat we kunnen om u te helpen integreren in het leven in de stad. Van een informatieve oriëntatie naar culturele activiteiten, is onze taak ervoor te zorgen dat u de meest authentieke studie in het buitenland mogelijk heeft. Geniet van een van onze vele excursies om te verkennen van uw Spaanse omgeving.

Feiten op een rij

 • Centrum : IES in het buitenland Madrid
 • Stad : Madrid
 • Land : Spanje
 • Programma Credits : 15-19 per semester (16 studiepunten aanbevolen)
 • Onderwijstaal : Engels, Spaans
 • Taalvoorwaarden : Geen

Programma Data

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u de reisdata-sectie van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u reist.

Fall 2017

 • Aankomst: maandag 4 september 2017
 • Vertrek: vrijdag 22 december 2017 - Alle studenten zijn verplicht om een ​​universiteitsexamen af ​​te ronden voor vertrek.

Academici

Onze missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen.

Wij bieden unieke cursussen die techniek, architectuur en wetenschap verkennen, evenals andere onderwerpen, door middel van een diepgaande en praktische aanpak. Wereldklasse professoren en cursus opties in de prestigieuze Universidad Carlos III verbeteren uw academische ervaring en bieden u elke dag nieuwe perspectieven in de klas.

Je moet 15-19 per semester nemen (16 studiepunten aanbevolen). Alle cursussen worden in het Engels gegeven, behalve de taalcursussen.

Ontwerp je eigen academische ervaring door uit de volgende vereiste en optionele onderdelen te kiezen:

 • IES in het buitenland Spaanse taalcursus (verplicht, 4 studiepunten)
 • IES in het buitenland Engels-gedoseerde elektrotechnische cursussen (tot 8 studiepunten)
 • IES in het buitenland Spaans-geleide keuzevakken (tot 9 studiepunten)
 • Universidad Carlos III engineering cursussen (tot 15 studiepunten)
 • Universidad Carlos III Engels-geleide keuzevakken (tot 15 studiepunten)

Sommige cursussen zijn beschikbaar in het Spaans voor studenten met geavanceerde taalvaardigheden. U moet voldoen aan de specifieke eisen van het programma, inclusief een GPA van 3.0 of hoger, en in bepaalde universitaire opleidingen, vereisten en junior of senior status.

Vanwege de hoge academische strengheid van deze cursussen raden wij u aan om de volgende cursussen in uw Amerikaanse thuisinstelling te nemen:

 • Thermal Engineering
 • Vloeistofmechanica

Cursussen

Dit is een lijst van geplande cursusaanbiedingen. Een definitieve lijst van cursusaanbiedingen wordt ter beschikking gesteld in uw MyIESabroad-account.

kunstgeschiedenis

 • AH 249 - Spaanse kunst en architectuur (herfst, lente)
 • RL / AH 350 - Het Iberisch Schiereiland: Culturen en Religies Door Kunsten (Herfst, Lente)

Stage Seminarie

IN 395 - Praktijk Seminarie: Leidend over Culturen (Herfst, Lente)

wiskunde

MT 330 - Lineaire Algebra (Lente)

religieuze studies

RL / AH 350 - Het Iberisch Schiereiland: Culturen en Religies Door Kunsten (Herfst, Lente)

Spaans

 • SP 101 - Spaanse taal in context: nieuwkomer in het buitenland I (herfst, lente)
 • SP 201 - Spaanse taal in context: beginner in het buitenland III (herfst, lente)
 • SP 301 - Spaanse taal in context: Opkomende Onafhankelijk in het buitenland I (Herfst, Lente)
 • SP 333 - Spaans voor wetenschappen en techniek (herfst, lente)
 • SP 351 - Spaanse taal in context: Onafhankelijk in het buitenland I (herfst, lente)

Partnerinstelling (en)

Universidad Carlos III de Madrid

Hoewel de Universidad Carlos III de Madrid (UC3M) een relatief nieuwe instelling is, heeft het al vooraanstaande programma's op het gebied van Economie, Bedrijfswetenschappen en Recht opgericht, terwijl zijn inspanningen op het gebied van techniek en onderzoek snel internationaal worden erkend. Daarnaast is het een van de eerste universiteiten in Spanje om te voldoen aan de nieuwe eisen van het hoger onderwijs op het gebied van hoger onderwijs (onderdeel van het Bologna-proces). Faculteit en studenten komen van over de hele wereld om zich bij UC3M te betrekken in zijn rol als een werkelijk mondiale instelling.

Cursussen

Lokale universitaire cursussen zijn beschikbaar in de volgende disciplines en de meeste worden in het Engels geleerd. Spaans is een optie voor sommigen. Naast het bijwonen van de standaard lesessies op Universidad Carlos III, zullen IES Abroad studenten ook deelnemen aan een verplicht wekelijks trainingsprogramma dat extra academische ondersteuning en praktijk biedt voor elke les. Het begeleidingsprogramma wordt beheerd door Universidad Carlos III en is in het totale aantal credits opgenomen. De prestatie van de student in het begeleidingsprogramma maakt deel uit van het totale eindcijfer van de cursus. Disciplines omvatten:

 • Luchtvaart- en ruimtevaarttechniek
 • Audiovisuele systeemtechniek
 • biomedische technologie
 • Communicatie Systems Engineering
 • Computerwetenschappen en Techniek
 • elektrische energietechniek
 • Energietechniek (alleen eerstejaarscursussen)
 • Industriële Elektronica en Automatisering
 • Industriële Technologie Engineering
 • Mechanische Techniek
 • Telecommunicatietechnologie Engineering
 • Telematica Engineering

Stages

Interterend in het buitenland als onderdeel van uw studie in het buitenland, zal u helpen bij het onderscheiden van uw aanvraag voor een afgestudeerde school of een werkgelegenheid in de competitieve markt van vandaag. Het is een opwindende uitdaging, en we zijn er om u te helpen bij het verzekeren van uw plaatsing en succesvol in uw stage.

Deelnemen aan een stageplaats in het buitenland helpt u:

 • Voeg internationale ervaring toe aan uw CV
 • Verkrijg echte werkervaring en vaardigheden
 • Bouw je vertrouwen

Al onze technische stageplaatsen worden gecontroleerd en verdienen IES in het buitenland krediet. U neemt deel aan een seminar ter aanvulling van de praktische ervaring die u tijdens de stage krijgt.

Huisvesting

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te beslissen welke landmarks het eerst om te zien of het beste café te ontdekken - niet te vinden waar u comfortabel voelt. We doen ons best om woningen te lokaliseren die weerspiegelen hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat wanneer u Madrid vertrekt, het zich thuis voelt.

gastgezinnen - Woon in Spaanse huizen met señoras of gezinnen en eet ontbijt en een extra maaltijd per dag (lunch of diner) bij uw gastheer wanneer het programma in sessie is. In veel gevallen is meer dan één IES buitenlandse student geplaatst met een señora of familie.

Homestays met keukenvoorrechten - Als u geïnteresseerd bent in een homestay, maar liever uw eigen eten wilt kopen en uw eigen maaltijden kunt voorbereiden, kunt u deze optie overwegen. Met deze optie ontvangt u een maaltijdkrediet. Een zeer beperkt aantal van deze plaatsen is beschikbaar.

Appartementen - Deel appartementen in woonwijk in Madrid. De appartementen zijn ingericht en voorzien van volledig uitgeruste keukens. Utilities, regelmatige schoonmaak en draadloze internettoegang zijn inbegrepen, evenals de ondersteuning van een Spaanse compañero. De ruimte is beperkt, en maaltijden zijn niet inbegrepen.

Colegio burgemeester - Colegios Mayores zijn slaapzalen gelegen op de Complutense campus en in de hele stad. Deze woningoptie omvat maximaal 20 maaltijden per week in studentencafetaria's.

Colegios Mayores zijn ideaal voor uitgaande studenten met een hoog niveau van Spaanse taal die willen integreren in lokale, meer traditionele studentencultuur, deelnemen aan Colegio-activiteiten en bereid zijn zich te houden aan de regels van de Colegio. Deze woningoptie is beperkt en vereist een extra vergoeding.

Studentenleven

Oriëntering

Het programma begint met een oriëntatie die u voorstelt naar het IES Abroad Madrid-personeel, uw medestudenten en de stad Madrid.

Daarnaast begint CORE ™, de uitgebreide oriëntatie- en re-entry experience van IES in het buitenland, tijdens de oriëntatie en gaat het hele semester door met activiteiten die zich richten op culturele aanpassing, doelbereik en voorbereiding op het terugkeerhuis.

Neem cursusgerelateerde excursies naar hightechbedrijven in heel Madrid om vertrouwd te raken met de Spaanse werkcultuur. Neem deel aan de intensieve spaanse taalklassen gedurende de eerste twee weken.

Extracurriculaire activiteiten en culturele evenementen

Herdefinieer de manier waarop je leeft en leert in Madrid door onze culturele activiteiten, zoals:

 • Taal intercambios en tweetalige debatten met Spaanse studenten
 • Mogelijkheden voor vrijwilligerswerk
 • Lessen in het Spaans koken en dansen
 • Sportieve activiteiten zoals voetbalwedstrijden
 • Weekend activiteiten met Spaanse studenten

University Clubs & Events

Er zijn veel mogelijkheden om deel te nemen aan het leven van de stad naast lokale Spaanse studenten aan de Universidad Carlos III de Madrid (UC3M). Wij raden u aan om gebruik te maken van alle extra curriculaire activiteiten die u bij UC3M openstaan. Meer informatie vindt u ter plaatse.

Geschiktheidsvereisten

 • 18 jaar oud
 • In goede staat bij je thuis school
 • Firm 3.0 GPA of hoger op een 4,0-schaal
 • Geen Spaanse taal is vereist
 • Voorwaarden voor bepaalde universitaire cursussen
 • Huidige inschrijving bij uw thuisbibliotheek of universiteit in een STEM-veldprogramma (Wetenschap, Technologie, Techniek, Wiskunde)
 • Je hebt minstens 3 semesters van je Engineering, Architectuur of STEM programma door IES Abroad Madrid Engineering Program startdatum ingevuld

Paspoort en Visa Vereisten

Een paspoort dat tenminste zes maanden na de einddatum van het programma geldig is, met minstens twee blanco pagina's vereist.

Een studentenvisum is verplicht om Spanje binnen te gaan. Bij toegang krijgt u meer informatie over het aanvraagproces en eventuele gerelateerde kosten. Het visumaanvraag proces voor niet-Amerikaanse burgers kan extreem lang zijn, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Als u met IES in het buitenland in Spanje studeert, kan u in aanmerking komen voor het IES Abroad ACCeSS programma. ACCeSS is onze visumverwerkingsdienst waarin we uw visumaanvraag en ondersteunende documenten aan het consulaat voorleggen.

Kosten

Fall 2017

 • Onderwijs : $ 14.344
 • Behuising : $ 4.275
 • Verzekering : $ 230
 • Totaal : $ 18.849

Academiejaar

 • Onderwijs : $ 25,805
 • Behuising : $ 8.550
 • Verzekering : $ 455
 • Totaal : $ 34.810

Beschouw deze prijzen als uitgangspunt. Wij raden u aan contact op te nemen met uw studie in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen wanneer u factoren in de financiële hulp, beurzen, uw schoolbeleid en andere factoren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans
IES Abroad

Laatst bijgewerkt op July 1, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 - 2 semesters
Voltijd
Price
Prijs
18,849 USD
Locations
Hongkong - Hong Kong
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Spanje - Madrid
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Hongkong - Hong Kong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Programmakost Fall 2017