London Direct Inschrijving - Universiteit Londen

IES Abroad

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

London Direct Inschrijving - Universiteit Londen

IES Abroad

Londen

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaar over Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden als Big Ben of de Tower Bridge die al bekend zijn. Of het internationale karakter dat in elke buurt voorkomt, waar mensen van verschillende culturele, etnische en sociaal-economische achtergronden samen leven en samenwerken. Wat je ook al naar Londen hebt getrokken, kijk niet terug nu-Londen wacht!

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct in te schrijven bij University College London.

IES in het buitenland Londen is toegewijd aan het verbeteren van uw studie in het buitenland ervaring met superieure studenten diensten en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Ons personeel in Londen helpt u optimaal te maken van uw ervaring in het buitenland.

Londen zal je klaslokaal zijn. Betrokkenheid in de lokale gemeenschap of een studentenclub verrijkt uw leerervaringen en biedt uitstekende mogelijkheden voor culturele integratie.

We willen dat je thuis in Engeland voelt, dus we doen alles wat we kunnen om u te helpen integreren in het leven in Londen. Onze woningopties bieden u mogelijkheden om nieuwe vrienden te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken, terwijl onze culturele evenementen u vertrouwd maken met de stad Londen.

Feiten op een rij

 • Centrum : IES in het buitenland Londen
 • Stad : Londen
 • Land : Engeland
 • Studiepunten : 16 per semester
 • Onderwijstaal : Engels
 • Taalvoorwaarden : Geen

Programma Data

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u de reisdata-sectie van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u reist.

Fall 2017

 • Aankomst: donderdag 14 september 2017
 • Vertrek: zaterdag 16 december 2017

Lente 2018

 • Aankomst: donderdag 28 december 2017
 • Vertrek: zaterdag 9 juni 2018

Academici

IES Abroad's missie is simpel: om u de beste studie in het buitenland mogelijk te maken - inclusief de hoogwaardige academische en culturele ervaringen. Daarom hebben we samengewerkt met University College London.

University College London

Universitair College London (UCL), opgericht in 1826, registreert meer dan 23.000 studenten die meer dan 140 landen vertegenwoordigen. UCL was een van de top gerangschikte universiteiten wereldwijd, de eerste universiteit in Engeland om studenten te verwelkomen zonder rekening te houden met religie, ras, geslacht of klas. Meer dan 21 Nobelprijswinnaars komen uit de UCL-gemeenschap.

Cursussen

Studenten zijn meestal van toepassing op één of soms twee academische afdelingen en selecteren cursussen uit deze en / of andere afdelingen. U registreert in vier vakken (16 studiepunten) per semester.

Het UCL-bachelorprogramma bestaat uit een reeks lezingen, seminars en tutorials (en lab-lessen als ze zich inschrijven voor wetenschapsonderwerpen). Tutorial lessen zijn veel kleiner dan lescolleges en in sommige afdelingen worden ze individueel onderwezen.

UCL biedt een breed scala aan disciplines, met bijzondere sterke punten in:

 • oudheidkunde
 • Engels
 • economie
 • geografie
 • geschiedenis
 • FILOSOFIE

Voor een volledige lijst met actuele lessen, zie UCL's lijst met onderwerpen. UCL opent ook hun Arts and Sciences (BASc) module voor studenten die voor een semester of langer verblijven.

Belangrijke opmerking: Sommige afdelingen, zoals Management Science and Innovation, zijn alleen beschikbaar voor academiejaar en voorjaar semester studenten. Ook kunnen sommige onderwerpen een extra vergoeding aanvragen. Zie het tabblad Kosten voor meer informatie.

Ook een aantal vakken - zoals antropologie, archeologie, computerwetenschappen, techniek, beeldende kunst, geografie, psychologie, managementwetenschappen (inclusief financiën, marketing en andere onderwerpen) en de wetenschappen - vereisen een extra vergoeding . Meer informatie over deze vergoeding vindt u in de Kosten sectie links. Studenten die niet zeker zijn of hun voorgenomen studieonderwerp de vergoeding zal aangaan, moet de online disciplinegids (link hierboven) raadplegen en contact opnemen met hun voornemende adviseur om te bespreken of ze niet zeker zijn of zij het extra kosten zullen aangaan.

Adviseren en ondersteunen

Hoewel u zich direct aanmeldt in een van onze partneruniversiteiten, zijn wij er voor u wanneer u ons nodig hebt.

Het adviseren

Het kiezen en direct inschrijven van cursussen in het buitenland kan verwarrend en overweldigend zijn. Daarom adviseren wij u voorafgaand aan advies die specifiek is voor uw behoeften. Ons doel is ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens uw aanvraag en inschrijvingsproces.

Maar onze adviesdiensten stoppen daar niet. Terwijl u in Londen bent, zijn onze medewerkers beschikbaar om u te helpen omgaan met uw nieuwe woning.

Ondersteuning

De ondersteunende diensten die wij aanbieden aan IES in het buitenland direct inschrijven studenten zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw doelen in het buitenland zo goed mogelijk te bereiken. We weten dat het studeren in het buitenland een avontuur is, en soms heeft u hulp nodig of gewoon iemand om mee te praten. Daarom zijn onze medewerkers er voor u.

On-Site Staff

Of u nu vragen heeft over academische eisen, huisvesting of welzijn en veiligheid, onze medewerkers van IES Abroad in Londen zijn beschikbaar om u te ondersteunen. Door onze nauwe relatie met de universiteiten in Londen kan IES Abroad u ook unieke academische, sociale en culturele mogelijkheden bieden. Ons personeel in Londen begeleidt u door middel van oriëntatie, evenals bij de IES Abroad veldtochten en culturele evenementen.

Huisvesting

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te beslissen welke landmarks het eerst om te zien of het beste café te ontdekken - niet te vinden waar u comfortabel voelt. We doen ons best om woningen te lokaliseren die weerspiegelen hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat als u Londen vertrekt, het zich thuis voelt.

Als onderdeel van onze directe inschrijvingsdiensten bieden wij goed ingerichte, comfortabele woningen voor alle studenten, omdat het zelfstandig van huisvesting een uitdaging kan zijn. De woningopties van IES Abroad voldoen aan onze veiligheids- en beveiligingsnormen.

Studentenhuizen - UCL biedt zelfstandige accommodatie in studentenhuizen. Er worden keukens geleverd waar u uw eten kunt voorbereiden, of er kunnen maaltijden worden gekocht van de verschillende supermarkten op de belangrijkste UCL campus. Alle kamers hebben computer portals.

Studentenleven

Oriëntering

IES in het buitenland Oriëntatie

Bij aankomst in Londen neemt u deel aan een inleidende oriëntatie met de medewerkers van IES Abroad London. Speciaal ontwikkeld voor directe inschrijvingsstudenten, introduceert het IES Abroad-oriëntatieprogramma je directe inschrijfprogramma, je medestudenten en Londen.

Andere hoogtepunten kunnen een busrit van Londen en andere culturele activiteiten omvatten. Daarnaast leert u over de onderwijsmethoden van Britse professoren van uw gastinstelling.

Universiteit Oriëntatie

U zult ook de oriëntatie van SOAS bijwonen, waar u kennis maakt met de logistiek van het studentenleven.

Extracurriculaire activiteiten en culturele evenementen

Herdefinieer de manier waarop u leeft en leert in Londen door onze culturele evenementen, zoals:

 • Touring Parliament, koninklijke paleizen en tuinen
 • Bijwonen van lokale sportevenementen, zoals de Engelse Premier League
 • Uitstapjes naar Londense diverse markten
 • Gaan naar wereldklasse optredens in Londen's vele amusementsmogelijkheden

University Clubs & Events

De UCL studentenvereniging is een geweldige manier om internationale studenten verder te integreren in het lokale studentenleven. De vereniging sponsor meer dan 140 clubs en samenlevingen, en elk jaar kiezen er ongeveer 8000 studenten voor deelname.

Geschiktheidsvereisten

 • 18 jaar oud
 • In goede staat bij je thuis school
 • 3.3-3.7 GPA of beter op een 4,0-schaal (3,7 voor Economie Dept, 3,3 voor Geschiedenis Dept, en Psychologie Dept, 3,5 voor Engels Dept, 3,5 voor Management Dept) Applicant's GPA moet voldoen aan gepubliceerde GPA vereiste voor gebied / afdeling van de studie naar beschouwd
 • Junior of senior staan ​​wanneer het programma begint.

Paspoort en Visa Vereisten

Een paspoort dat tenminste zes maanden na de einddatum van het programma geldig is, met minstens twee blanco pagina's vereist.

Een studentenvisum kan nodig zijn om Engeland binnen te komen. Bij toegang krijgt u meer informatie over het aanvraagproces en eventuele gerelateerde kosten. Het visumaanvraag proces voor niet-Amerikaanse burgers kan extreem lang zijn, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Als u met IES in het buitenland in Engeland studeert, kan u in aanmerking komen voor het IES Abroad ACCeSS programma. ACCeSS is onze visumverwerkingsdienst waarin we uw visumaanvraag en ondersteunende documenten aan het consulaat voorleggen.

Kosten

Fall 2017

 • Onderwijs : $ 15.500
 • Behuising : 4.970 dollar
 • Verzekering : $ 230
 • Totaal : $ 20.700

Academiejaar

 • Onderwijs : $ 27.885
 • Behuising : $ 12.935
 • Verzekering : $ 455
 • Totaal : $ 41.275

Beschouw deze prijzen als uitgangspunt. Wij raden u aan contact op te nemen met uw studie in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen wanneer u factoren in de financiële hulp, beurzen, uw schoolbeleid en andere factoren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
IES Abroad

Laatst bijgewerkt op July 1, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Dec. 2018
Duration
Duur
1 - 2 semesters
Voltijd
Price
Prijs
20,900 USD
Information
Deadline
Sept. 14, 2018
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Dec. 2018
Aanmeldingslimiet Sept. 14, 2018
Einddatum Juni 30, 2019
Dates
Dec. 2018
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Sept. 14, 2018
Einddatum Juni 30, 2019
Price
Programmakost Fall 2017