London Direct Inschrijving - Slade School of Fine Art

IES Abroad

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

London Direct Inschrijving - Slade School of Fine Art

IES Abroad

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaars aan Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden zoals de Big Ben of de Tower Bridge die al vertrouwd aanvoelen. Of het internationale karakter dat zichtbaar is in elke buurt, waar mensen met verschillende culturele, etnische en sociaaleconomische achtergronden samenleven en werken. Wat het ook is dat je naar Londen heeft getrokken, kijk nu niet terug - Londen wacht op je!

Dit is je kans om samen met studenten uit het VK en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks aan te melden bij de Slade School of Fine Art, University College London. IES Abroad London is toegewijd aan het verbeteren van je studieervaring in het buitenland met superieure studentenvoorzieningen en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Onze medewerkers in Londen helpen u om het meeste uit uw ervaring in het buitenland te halen. Londen wordt je klaslokaal. Betrokkenheid bij de lokale gemeenschap of een studentenclub verrijkt uw leerervaringen en biedt uitstekende mogelijkheden voor culturele integratie.

We willen dat je je thuis voelt in Engeland, dus we doen er alles aan om je te helpen integreren in het leven in Londen. Onze huisvestingsmogelijkheden bieden u de gelegenheid elkaar te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken, terwijl onze culturele evenementen u kennis laten maken met de stad Londen.

Snelle feiten

 • Centrum: IES Abroad Londen
 • Plaats: Londen
 • Land: Engeland
 • Programmacredits: 16 per semester
 • Taal van de instructie: Engels
 • Taal Vereisten: Geen

Programmadata

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u het gedeelte Reisdatums van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u uw reis boekt.

Herfst 2018

 • 13 september - 15 december

Lente 2019

 • Eind december - begin juni

Aankomende deadline voor aanmelding:

 • Lente 2019 - 14 september 2018

academici

IES Abroad missie van IES Abroad is simpel: om u de best mogelijke studie in het buitenland te bieden, inclusief academische en culturele ervaringen van de hoogste kwaliteit. Dat is de reden waarom we samenwerkten met de Slade School of Fine Art, University College London.

The Slade School of Fine Art, University College London

Slade werd opgericht in 1871 en is trots op de hedendaagse kunst, de praktijk, de theorieën en geschiedenissen die hem vertellen. Samen met de ongeveer 260 studenten die zijn ingeschreven bij Slade, heb je toegang tot enkele van de beste kunstmaterialen ter wereld, van het onderwijzend personeel, bestaande uit professionele kunstenaars met regelmatige nationale en internationale tentoonstellingen, tot het ongelooflijke bereik van mogelijkheden om eerst te studeren. handwerken in lokale galerijen en musea. Slade is klein van formaat en zorgt voor een intieme, ondersteunende en uitdagende omgeving voor artiesten.

cursussen

Het academische programma bij Slade is gebaseerd op onafhankelijk studiowerk en niet op specifieke cursussen. Je werkt één op één samen met docenten om een ​​studieprogramma te ontwerpen en de voortgang te evalueren. Van u wordt verwacht dat u uw eigen werkprogramma genereert en onderhoudt, en een persoonlijke privéleraar krijgt toegewezen. Instructie combineert tutorials, studio- en seminarprogramma's en eist dat je actief betrokken bent bij alle forums. Je krijgt 16 credits voor de looptijd. Het onafhankelijke studio-programma in Slade biedt individuele studioruimte voor geconcentreerd werk en tutorials in teken-, schilder-, beeldhouw- of Fine Art-media (waaronder afdrukken, film en video, fotografie en elektronische media). Disciplines omvatten:

 • Fine Art
 • Eigentijdse kunst
 • Hedendaagse kunstgeschiedenis
 • Hedendaagse kunsttheorie

Advisering

Hoewel u zich rechtstreeks inschrijft voor een van onze partneruniversiteiten, staan ​​wij altijd voor u klaar wanneer u ons nodig hebt.

Advisering

Het kiezen en direct inschrijven voor cursussen in het buitenland kan verwarrend en overweldigend zijn. Dit is de reden waarom we u een voorgedetailleerde advisering aanbieden die specifiek is voor uw behoeften. Ons doel is om ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens uw aanvraag en inschrijvingsproces. Maar onze adviserende diensten houden daar niet op. Terwijl u in Londen bent, zijn onze medewerkers beschikbaar om u te helpen bij de overgang naar uw nieuwe huis.

Ondersteuning

De ondersteunende diensten die wij IES Abroad studenten met directe inschrijving aanbieden, zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw doelen in het buitenland zo effectief en soepel mogelijk te bereiken. We weten dat studeren in het buitenland een avontuur is en dat je soms hulp nodig hebt of gewoon iemand om mee te praten - daarom is ons personeel er voor je.

On-site personeel

Of je nu vragen hebt over academische vereisten, huisvesting, welzijn of veiligheid, onze in Londen gevestigde IES Abroad medewerkers staan ​​voor je IES Abroad . Vanwege onze nauwe relatie met de universiteiten in Londen, kan IES Abroad u ook unieke academische, sociale en culturele kansen bieden. Onze medewerkers in Londen begeleiden je tijdens de oriëntatie, maar ook tijdens de IES Abroad -excursies en culturele evenementen.

behuizing

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te bepalen welke monumenten het eerst moeten worden bekeken of om het beste café te ontdekken - zonder een plek te vinden om te wonen waar u zich op uw gemak voelt. We doen ons best om huisvesting te vinden die een afspiegeling is van hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat wanneer u Londen verlaat, het zich als thuis voelt. Als onderdeel van onze directe inschrijvingsdiensten bieden we goed gelegen, comfortabele huisvesting voor alle studenten, omdat het veiligstellen van een zelfstandige woning een uitdaging kan zijn. IES Abroad voldoen aan onze veiligheids- en beveiligingsnormen. Studentenhuizen - Woon in een zelfstandige studentenhuis van het University College in Londen. Er zijn keukens beschikbaar waar u uw eigen eten kunt bereiden, of maaltijden kunnen worden gekocht bij de verschillende eetgelegenheden op de belangrijkste UCL-campus. Plaatsing in UCL-woningen is concurrerend en vroeg toepassen wordt aanbevolen. Alle kamers hebben internettoegang.

Studentenleven

oriëntering

IES Abroad Orientation Bij aankomst in Londen neem je deel aan een inleidende kennismaking met de medewerkers van IES Abroad London. Het IES Abroad oriëntatieprogramma is speciaal ontworpen voor studenten met een directe inschrijving en maakt je kennis met je directe inschrijvingsprogramma, je medestudenten en naar Londen. Andere hoogtepunten zijn een bustour door Londen en andere culturele activiteiten. Daarnaast leer je meer over de lesmethoden van Britse hoogleraren van je gastinstelling. Universiteitsoriëntatie Je zult ook de oriëntatie van Slade bijwonen, waar je kennis maakt met de logistiek van het studentenleven.

Buitenschoolse activiteiten

Herbepaal de manier waarop je leeft en leert in Londen door onze culturele evenementen, zoals:

 • Rondleiding door het parlement, koninklijke paleizen en tuinen
 • Bijwonen van lokale sportevenementen, zoals de Engelse Premier League
 • Uitstapjes naar de gevarieerde markten van Londen
 • Naar uitvoeringen van wereldklasse gaan op de vele uitgaansgelegenheden van Londen

Universiteitsclubs

Je kunt profiteren van de connectie van de school met University College London, wat hen toegang geeft tot de UCL Student Union. Deze waardevolle hulpbron is een geweldige manier voor internationale studenten om verder te integreren in het lokale studentenleven. De vakbond sponsort meer dan 140 clubs en verenigingen, en elk jaar kiezen ongeveer 8.000 studenten ervoor om deel te nemen.

Toelatingseisen

 • 18 jaar oud
 • Met een goede reputatie op je thuisschool
 • 3.3 GPA of beter op een schaal van 4.0. GPA's onder 3,3 worden niet in aanmerking genomen.
 • Junior of Senior staan ​​wanneer het programma begint.

Paspoort

Een paspoort dat minstens zes maanden geldig is na de einddatum van het programma, met ten minste twee blanco pagina's is vereist. Een studentenvisum kan vereist zijn om Engeland binnen te komen. Na toelating ontvangt u meer informatie over het aanvraagproces en eventuele gerelateerde vergoedingen. Het visumaanvraagproces voor niet-Amerikaanse burgers kan erg lang duren, neem contact met ons op voor meer informatie. Als je met IES Abroad in Engeland studeert, kom je mogelijk in aanmerking voor het ACCESS-programma van IES Abroad in het IES Abroad . ACCeSS is onze visumverwerkingsdienst waarbij we uw visumaanvraag en ondersteunende documenten voorleggen aan het consulaat.

Kosten

Herfst 2018

 • Collegegeld: $ 18,740
 • Woningen: $ 4,975
 • Verzekering: $ 230
 • Totaal: $ 23.945

Academiejaar

 • Collegegeld: $ 33.715
 • Woningen: $ 13.475
 • Verzekering: $ 455
 • Totaal: $ 47.645

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
IES Abroad

Laatst bijgewerkt op May 20, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Dec. 2018
Duration
Duur
1 - 2 semesters
Voltijd
Price
Prijs
23,945 USD
Programmakosten najaar 2018
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Dec. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2019
Dates
Dec. 2018
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2019