London Direct Inschrijving - City, University of London

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

53152_animals-731213__340.jpg

Waarom Londen

Er is iets onweerstaanbaars aan Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden zoals de Big Ben of de Tower Bridge die al vertrouwd aanvoelen. Of het internationale karakter dat zichtbaar is in elke buurt, waar mensen met verschillende culturele, etnische en sociaaleconomische achtergronden samenleven en werken. Wat het ook is dat je naar Londen heeft getrokken, kijk nu niet terug - Londen wacht op je!

Wat je zult studeren

Als een stedelijke universiteit met een sterke internationale gemeenschap biedt de City, University of London (City) een breed scala aan academische opties en nauwe banden met het belangrijkste financiële district van Londen. De academische wortels van de stad in industrie en technologie wijzen op haar moderne betrokkenheid bij disciplines als Business en Finance. Het grote internationale studentenlichaam weerspiegelt de multiculturele bevolking van Londen.

Dagelijks leven

IES Abroad London is toegewijd aan het verbeteren van je studieervaring in het buitenland met superieure studentenvoorzieningen en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Onze medewerkers in Londen helpen u om het meeste uit uw ervaring in het buitenland te halen.

Londen wordt je klaslokaal. Betrokkenheid bij de lokale gemeenschap of een studentenclub verrijkt uw leerervaringen en biedt uitstekende mogelijkheden voor culturele integratie.

We willen dat je je thuis voelt in Engeland, dus we doen er alles aan om je te helpen integreren in het leven in Londen. Onze huisvestingsopties bieden u kansen om nieuwe vrienden te ontmoeten en te maken, terwijl onze culturele evenementen u vertrouwd maken met de stad.

academici

IES Abroad missie van IES Abroad is simpel: om u de best mogelijke studie in het buitenland te bieden, inclusief academische en culturele ervaringen van de hoogste kwaliteit. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met City, University of London.

cursussen

U wordt aangemoedigd om u in te schrijven voor één cursus op 3000-niveau, twee cursussen op 2000-niveau en u kunt zich alleen inschrijven voor één cursus op 1000-niveau. Doorgaans hebt u 2-3 klassen in een specifiek vakgebied nodig om u in te schrijven voor een klasse op 2000-niveau, en 4-5 om u in te schrijven voor een klasse op 3000-niveau.

Voor de volledige lijst met cursussen, ga naar de Academic Program-pagina van de universiteit, waarin alle beschikbare lessen staan ​​om buitenlandse studenten te studeren.

City, University of London biedt IES Abroad studenten bijzonder interessante mogelijkheden in:

 • Actuariële Wetenschappen
 • Bedrijf
 • Computertechnologie*
 • Criminologie
 • Economie
 • Financiën
 • Journalistiek**
 • talen
 • Wet
 • Wiskunde*
 • Muziek
 • Politiek
 • Psychologie
 • Sociologie

* Alleen beschikbaar voor studenten van het lente-semester en het academisch jaar. Studenten die deelnamen aan deze cursussen moeten blijven tot de finale te nemen in mei / juni, indien van toepassing.

** Studenten die Journalistiekcursussen willen volgen, moeten al minimaal 1-2 Journalistiekcursus (sen) hebben gevolgd. Houd er ook rekening mee dat cursuskeuzes in het najaarssemester beperkter zijn dan die in het voorjaar.

Partnerinstelling (en)

City, University of London

Universiteit feiten

 • Behaalde zijn charter in 1966 (voorheen Northampton Polytechnic, est. 1894)
 • Ongeveer 18.000 studenten uit meer dan 160 landen
 • Afgestudeerde studenten zijn goed voor ongeveer de helft van de studenten
 • Meer dan 50% van de studenten komt van buiten het VK
 • De Cass Business School is AACSB- en EQUIS-geaccrediteerd
 • In 2016 verbonden aan de University of London

Plaats

Stad ontleent zijn naam aan de locatie. Het gebied van Londen dat bekend staat als "de stad" was in de middeleeuwen de omvang van Londen. Tegenwoordig vertegenwoordigt de stad geografisch gezien slechts een klein deel van Groot-Londen, maar de naam is synoniem met het financiële hart van Groot-Brittannië. Met een inwonende bevolking van ongeveer 10.000, maar een dagelijkse werkende bevolking van ongeveer 350.000, kan de economische betekenis van de stad niet worden onderschat.

Advisering

In een direct inschrijvingsprogramma sta je ingeschreven als voltijdstudent bij een van onze internationale partnerinstellingen. Ook al is je lokale gastinstelling waar je je lessen volgt, we zijn er nog steeds om je volledig te ondersteunen.

Advisering

Kiezen voor en direct inschrijven voor cursussen in het buitenland kan verwarrend en overweldigend zijn. We bieden u predeporture-advies dat specifiek is voor uw behoeften. Ons doel is om ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens uw aanvraag en inschrijvingsproces.

On-site personeel

Als IES Abroad student die rechtstreeks is ingeschreven aan een lokale Britse universiteit, hebt u toegang tot het IES Abroad London Centre en medewerkers die specifiek zijn toegewijd aan uw behoeften. Onze on-site medewerkers werken samen met u en uw lokale instelling om vragen te beantwoorden over academische vereisten, huisvesting of welzijn en veiligheid.

Ondersteuning

Onze ondersteuningsdiensten voor studenten met directe inschrijving zijn specifiek ontworpen om je te helpen je doelen in het buitenland te bereiken. We weten dat studeren in het buitenland een avontuur is, en soms heb je misschien hulp nodig of gewoon iemand om mee te praten - daarom is ons personeel er voor je.

Excursies

Ook al begint je avontuur in Londen, onze veldreizen en cursusgerelateerde reizen brengen je verder dan de stad om de cultuur en tradities van je gastland te ontdekken. Deze reizen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door IES Abroad . Hier zijn een paar mogelijke bestemmingen.

Edinburgh

3 dagen | Vallen

Maak een reis naar de hoofdstad van Schotland, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van de stad tijdens een begeleide wandeling. Bezoek Edinburgh Castle dat uitkijkt over de stad vanaf de top van een heuvel en maak een dagtocht naar een natuurreservaat in de Hooglanden.

Stonehenge

2 dagen | Vallen

Bezoek mysterieus Stonehenge en de oude Romeinse baden in Bath. Bewonder de verzameling couture van wereldklasse in het Modemuseum en verken het Jane Austen Centre.

Brighton

1 dag | Vallen

Verken het historische doolhof van kronkelende steegjes en geniet van een bezoek aan het Royal Pavilion, een van Europa's meest exotische koninklijke paleizen.

Cambridge

1 dag | Vallen

Bezoek deze historische universiteitsstad, met zijn pittoreske hogescholen en punting (in een gondel) aan de rivier.

Liverpool

1 dag | Vallen

Breng een zaterdag door met Liverpool. Geniet van een rondleiding door de stad, inclusief een bezoek aan het Beatles-museum.

Stratford-Upon-Avon

1 dag | Vallen

Bezoek het huis van Shakespeare, waar hij werd geboren, en de Holy Trinity Church, waar hij wordt begraven.

Dit programma omvat ook een cursusgerelateerde reis per semester waarmee u de uitdagingen in de gemeenschapsgezondheidszorg in een ontwikkelende economie uit de eerste hand kunt begrijpen. Cursusgerelateerde reizen zijn vereist, integrale academische componenten van dit programma. De kosten van de cursusgerelateerde reizen zijn inbegrepen in de IES Abroad programmakosten.

Dagelijks leven

Als onderdeel van het u thuis voelen in Londen, doen wij ons best om u te helpen zich veilig en verzorgd te voelen. Of het nu gaat om een oriëntatieprogramma dat ervoor zorgt dat u zich voorbereid voelt, goed gelegen en comfortabele woningen, of excursies die u buiten de gebaande paden brengen - het gaat allemaal om onze studentenservice.

oriëntering

IES Abroad Orientation

Bij aankomst in Londen neemt u deel aan een inleidende oriëntatie met het personeel van IES Abroad London. Ons oriëntatieprogramma is speciaal ontworpen voor studenten met directe inschrijving en laat je kennismaken met je directe inschrijving, je medestudenten en Londen.

Universiteitsoriëntatie

Je woont ook de oriëntatie van City bij, die je vertrouwd maakt met de logistiek van het studentenleven.

behuizing

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te bepalen welke monumenten het eerst moeten worden bekeken of om het beste café te ontdekken - zonder een plek te vinden om te wonen waar u zich op uw gemak voelt. We doen ons best om huisvesting te vinden die een afspiegeling is van hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat wanneer u Londen verlaat, het zich als thuis voelt.

Als onderdeel van onze directe inschrijvingsdiensten bieden we goed gelegen, comfortabele huisvesting voor alle studenten, omdat het veiligstellen van een zelfstandige woning een uitdaging kan zijn. IES Abroad voldoen aan onze veiligheids- en beveiligingsnormen.

Residentiehal in centraal Londen - Terwijl je in City studeert, woon je in een residentie in centraal Londen. Jij en een andere IES Abroad student delen een kamer met een eigen badkamer en hebben toegang tot een gemeenschappelijke keuken of een eigen kitchenette. Geen maaltijden inbegrepen.

Er zijn wasfaciliteiten en WiFi in het hele gebouw en u heeft toegang tot een fitnesscentrum.

Buitenschoolse activiteiten

Profiteer van de culturele evenementen die we in Londen organiseren, zoals:

 • Bijwonen van lokale sportevenementen, zoals de Engelse Premier League
 • Gaan op uitstapjes naar de gevarieerde markten van Londen
 • Naar uitvoeringen van wereldklasse gaan op de vele uitgaansgelegenheden van Londen

Universiteitsclubs

Terwijl u in Londen bent, is deelname aan een sociale of sportclub een geweldige manier om lokale studenten te ontmoeten. De studentenvereniging van City is de thuisbasis van meer dan 40 clubs en verenigingen, het universiteitsmagazine en een scala aan studentenservices, waaronder het Studentencentrum, dat vertrouwelijk advies verstrekt over financiële, huisvestings- en juridische kwesties. Stadstudenten kunnen ook profiteren van CitySport, dat fitnessmogelijkheden biedt, waaronder teamsporten, losse gewichten en vechtsporten.

Kosten

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Lente 2020

Termijn onderwijs Behuizing Verzekering Totaal
Lente 2020 $ 16.270 $ 4.490 $ 230 $ 20.990

Beurzen

Programma-specifieke beurzen

Robert McNeill Need-Based International Business Scholarship

Tot $ 3.000; jaarlijks toegekend aan 2 studenten.

Deze beurs is genoemd ter ere van Robert McNeill, 25 jaar lid van de Raad van Bestuur van IES Abroad (6 jaar als voorzitter). Open voor studenten die interesse hebben in internationaal zakendoen. Majors kunnen management, marketing, economie, financiën, internationale relaties en sociale en gedragswetenschappen zijn.

Dr. William Louis Gaines Behoefte-gebaseerde beurs of internationale relatiesbeurs

Tot $ 1.875; jaarlijks toegekend aan 4-6 studenten.

Deze beurs is genoemd ter ere van Dr. William Louis Gaines, president van IES Abroad van 1974-1992. Dr. Gaines was gewijd aan de versterking van IES Abroad 's academische kader, uitbreiding van het toepassingsgebied van IES Abroad locaties, en het veiligstellen van de financiële basis van de organisatie.

Open voor studenten met een hoofdvak geschiedenis of internationale betrekkingen.

Edward Mowatt Endowed Scholarship

Tot $ 2.000 elk; jaarlijks toegekend aan 4-6 studenten.

Deze beurzen zijn voor studenten van de IES Abroad Londen semester- en jaarprogramma's.

Studeer in het buitenland voor toekomstige ingenieurs

Tot $ 10.000; jaarlijks toegekend aan 6 studenten.

De Study Abroad Scholarship for Future Engineers is opgericht door een anonieme donor om meer technische studenten aan te moedigen om de verrijkende, levensveranderende ervaring van studeren in het buitenland te hebben.

Ons centrum

Het IES Abroad London Centre, in de centrale Londense wijk Bloomsbury, ligt op twee minuten lopen van het British Museum.

Kenmerken omvatten:

 • 18e-eeuws Georgiaans gebouw
 • klaslokalen
 • Bibliotheek middelen
 • Draadloos internet
 • Printfaciliteiten
 • Terras
 • Personeelskantoren
 • Studentenlounge
 • Geslachtsneutrale badkamers

Het IES Abroad London Centre wordt erkend door het Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA) voor het voldoen aan of overtreffen van de verwachtingen van het VK als kwaliteitsvolle hoger onderwijsaanbieder.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Lees meer

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Lees Minder
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlijn , Buenos Aires , Kaapstad , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , Londen , Madrid , Milaan , Nagoya , Nantes , New York , Leuk , Parijs , Oxford , Quito , Rabat , Rome , Salamanca , Santiago , Sjanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Wenen , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Meer Minder