London Direct Enrollment - SOAS, University of London

IES Abroad

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

London Direct Enrollment - SOAS, University of London

IES Abroad

london

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaars aan Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden zoals de Big Ben of de Tower Bridge die al vertrouwd aanvoelen. Of het internationale karakter dat zichtbaar is in elke buurt, waar mensen met verschillende culturele, etnische en sociaaleconomische achtergronden samenleven en werken. Wat het ook is dat je naar Londen heeft getrokken, kijk nu niet terug - Londen wacht op je!

Dit is je kans om samen met studenten uit het VK en de rest van de wereld te leven en te leren door je rechtstreeks aan te melden bij de School of Oriental and African Studies, University of London (SOAS). IES Abroad London is toegewijd aan het verbeteren van je studieervaring in het buitenland met superieure studentenvoorzieningen en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Onze medewerkers in Londen zullen u helpen het meeste uit uw ervaring in het buitenland te halen.

Londen wordt je klaslokaal. Betrokkenheid bij de lokale gemeenschap of een studentenclub verrijkt uw leerervaringen en biedt uitstekende mogelijkheden voor culturele integratie.

We willen dat je je thuis voelt in Engeland, dus we doen er alles aan om je te helpen integreren in het leven in Londen. Onze huisvestingsmogelijkheden bieden u de gelegenheid elkaar te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken, terwijl onze culturele evenementen u kennis laten maken met de stad Londen.

Snelle feiten

 • Centrum: IES Abroad Londen
 • Plaats: Londen
 • Land: Engeland
 • Programmacredits: 16 per semester
 • Taal van de instructie: Engels
 • Taal Vereisten: Geen

Programmadata

Nadat u bent toegelaten, raadpleegt u het gedeelte Reisdatums van de Predeparture-informatie in uw MyIESabroad-account voordat u uw reis boekt.

Herfst 2018

 • 20 september - 15 december

Lente 2019

 • Begin januari - half juni

Aankomende deadline voor aanmelding:

 • Lente 2019 - 15 oktober 2018

academici

IES Abroad missie van IES Abroad is simpel: om u de best mogelijke studie in het buitenland te bieden, inclusief academische en culturele ervaringen van de hoogste kwaliteit. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met de School of Oriental and African Studies.

The SOAS, University of London

Als enige instelling voor hoger onderwijs in het Verenigd Koninkrijk om zich te specialiseren in de studie van Azië, Afrika en het nabije en Midden-Oosten, is SOAS echt uniek. De school werd opgericht in 1916 en telt vandaag meer dan 4.700 studenten. SOAS koestert een intieme en vriendelijke intellectuele gemeenschap en is trots op het niveau van individueel contact dat studenten hebben met hun hooggekwalificeerde instructeurs.

cursussen

SOAS is gespecialiseerd in de geschiedenis, cultuur, economie en omgeving van Azië, Afrika en het Nabije en Midden-Oosten. SOAS heeft ook een interdisciplinair aanbod over de faculteiten van Kunsten

 • Kunst
 • oudheidkunde
 • Politiek
 • Economie
 • Geschiedenis
 • talen
 • Wet
 • Religieuze studies

Advisering

Hoewel u zich rechtstreeks inschrijft voor een van onze partneruniversiteiten, staan ​​wij altijd voor u klaar wanneer u ons nodig hebt.

Advisering

Het kiezen en direct inschrijven voor cursussen in het buitenland kan verwarrend en overweldigend zijn. Dit is de reden waarom we u een voorgedetailleerde advisering aanbieden die specifiek is voor uw behoeften. Ons doel is om ondersteuning en begeleiding te bieden tijdens uw aanvraag en inschrijvingsproces. Maar onze adviserende diensten houden daar niet op. Terwijl u in Londen bent, zijn onze medewerkers beschikbaar om u te helpen bij de overgang naar uw nieuwe huis.

Ondersteuning

De ondersteunende diensten die wij IES Abroad studenten met directe inschrijving aanbieden, zijn speciaal ontworpen om u te helpen uw doelen in het buitenland zo effectief en soepel mogelijk te bereiken. We weten dat studeren in het buitenland een avontuur is en dat je soms hulp nodig hebt of gewoon iemand om mee te praten - daarom is ons personeel er voor je.

On-site personeel

Of je nu vragen hebt over academische vereisten, huisvesting, welzijn of veiligheid, onze in Londen gevestigde IES Abroad medewerkers staan ​​voor je IES Abroad . Vanwege onze nauwe relatie met de universiteiten in Londen, kan IES Abroad u ook unieke academische, sociale en culturele kansen bieden. Onze medewerkers in Londen begeleiden je tijdens de oriëntatie, maar ook tijdens de IES Abroad -excursies en culturele evenementen.

behuizing

We willen ervoor zorgen dat uw grootste uitdaging is om te bepalen welke monumenten het eerst moeten worden bekeken of om het beste café te ontdekken - zonder een plek te vinden om te wonen waar u zich op uw gemak voelt. We doen ons best om huisvesting te vinden die een afspiegeling is van hoe de lokale studenten leven. Ons doel is dat wanneer u Londen verlaat, het zich als thuis voelt.

Residence Hall - Je woont in een internationale studentenresidentiehal in het centrum van Londen. Jij en een andere IES Abroad student delen een kamer met een aangrenzende badkamer en hebben toegang tot een gemeenschappelijke keuken met anderen op je verdieping of een kitchenette in je kamer. Er zijn geen maaltijden inbegrepen, maar er zijn veel betaalbare eetgelegenheden in de buurt. Er zijn wasfaciliteiten en gemeenschappelijke ruimtes met draadloos internet (en 24 uur per dag internet op uw kamer) op verschillende verdiepingen van de residentiehal. Geniet van 24-uursbeveiliging en een korte wandeling naar het openbaar vervoer.

Studentenleven

Oriëntatie IES Abroad Orientation Bij aankomst in Londen, neem je deel aan een inleidende oriëntatie met de IES Abroad Londen medewerkers. Het IES Abroad oriëntatieprogramma is speciaal ontworpen voor studenten met een directe inschrijving en maakt je kennis met je directe inschrijvingsprogramma, je medestudenten en naar Londen. Andere hoogtepunten zijn een bustour door Londen en andere culturele activiteiten. Daarnaast leer je meer over de lesmethoden van Britse hoogleraren van je gastinstelling. Universiteitsoriëntatie Je woont ook de oriëntatie van SOAS bij, waar je kennis maakt met de logistiek van het studentenleven.

Buitenschoolse activiteiten

Herbepaal de manier waarop je leeft en leert in Londen door onze culturele evenementen, zoals:

 • Rondleiding door het parlement, koninklijke paleizen en tuinen
 • Bijwonen van lokale sportevenementen, zoals de Engelse Premier League
 • Uitstapjes naar de gevarieerde markten van Londen
 • Naar uitvoeringen van wereldklasse gaan op de vele uitgaansgelegenheden van Londen

Universiteitsclubs

De levendige studentenvereniging SOAS sponsort een aantal clubs en verenigingen die voor iedereen iets te bieden hebben. De vakbond organiseert ook sociale evenementen en biedt diensten voor alle studenten.

Toelatingseisen

 • 18 jaar oud
 • Met een goede reputatie op je thuisschool
 • Een GPA van 3,3 of hoger in uw concentratie. Kandidaten met een GPA van 3,0 in totaal zullen worden overwogen als ze een sterke academische motivatie kunnen aantonen. GPA's onder 3.0 worden niet in aanmerking genomen.
 • Junior of senior staan ​​wanneer het programma begint.

Paspoort

Een paspoort dat minstens zes maanden geldig is na de einddatum van het programma, met ten minste twee blanco pagina's is vereist. Een studentenvisum kan vereist zijn om Engeland binnen te komen. Na toelating ontvangt u meer informatie over het aanvraagproces en eventuele gerelateerde vergoedingen. Het visumaanvraagproces voor niet-Amerikaanse burgers kan erg lang duren, neem contact met ons op voor meer informatie. Als je met IES Abroad in Engeland studeert, kom je mogelijk in aanmerking voor het ACCESS-programma van IES Abroad in het IES Abroad . ACCeSS is onze visumverwerkingsdienst waarbij we uw visumaanvraag en ondersteunende documenten voorleggen aan het consulaat.

Kosten

Herfst 2018

 • Collegegeld: $ 16.535
 • Woningen: $ 4,975
 • Verzekering: $ 230
 • Totaal: $ 21.740

Academiejaar

 • Collegegeld: $ 29,475
 • Huisvesting: $ 13,440
 • Verzekering: $ 455
 • Totaal: $ 43.460

Beschouw deze prijzen als een startpunt. We moedigen u aan om contact op te nemen met uw studiebureau in het buitenland om de werkelijke kosten voor u te bepalen, rekening houdend met financiële hulp, studiebeurzen, uw thuisschoolbeleid en andere factoren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
IES Abroad

Laatst bijgewerkt op May 21, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
1 - 2 semesters
Voltijd
Price
Prijs
21,740 USD
Programmakosten najaar 2018
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2019
Dates
Jan. 2019
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Juni 30, 2019