Live Evenementen Productie - FDA Full-time [backstage Academie]

University of Bolton

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Live Evenementen Productie - FDA Full-time [backstage Academie]

University of Bolton

Live Events Production - FdA full-time [Backstage Academy]

Deze cursus is een samenwerkingsverband tussen de Universiteit van Bolton en Backstage Academy, gevestigd in Zuid-Kirkby, Wakefield. De LS-Live Studio is de thuisbasis van Backstage Academie en is Europa's grootste, speciaal gebouwde repetitie faciliteit, de voorkeur voor een aantal van 's werelds grootste namen in de muziek, zoals Lady Gaga, Jay-Z, The Stone Roses en Rihanna, samen met merken zoals Jaguar, Aston Martin en Monster Energy.

Deze cursus richt zich op de artistieke en creatieve gebruik van technologie. Het bevat modules voor verlichting, geluid, enscenering, live visuals en entertainment controle netwerken, samen met werk vaardigheden, concept en de productie ontwerp en specialistische vaardigheden, zoals lasers en opkomende 3D-technologieën.

Over de cursus

De FDA Live Events Production is een intensieve, 16 maanden durende cursus gebaseerd op een reeks van de industrie erkende kwalificaties (zoals de Event Safety Passport, Final Cut, Pro Tools, Inleiding tot Rigging en WYSIWYG een paar te noemen). Deze kwalificaties zijn geschreven in 12 modules die de fundamenten van live evenementen productiekosten te dekken en nemen een unieke blik op specialistische vaardigheden, zoals het werken met lasers, tijdelijke stroom en 3D-technologie voor live performance.

De stichting graad is op academisch niveau vergelijkbaar met dat van een HND met de modules worden beoordeeld op een niveau HE0, HE4 en HE5. Het onderscheidende kenmerk van een stichting graad is het leren op de werkplek, het voorbereiden van studenten voor de werkgelegenheid of de progressie tot verdere studie.

Studenten geregistreerd op de FDA Live Events Production in aanmerking zullen komen om vooruitgang te boeken op de BA (Hons) Live Events Production (Top-up) één-jarige opleiding na succesvolle afronding van de stichting graad.

Bijzonderheden

 • Versnelde levering - de cursus in 16 maanden in plaats van twee jaar.
 • Industrie verbanden en partnerships - een uniek aanbod van de opleiding inhoud door toonaangevende fabrikanten en praktijkmensen geleverd.
 • Het ontwikkelen van uw portefeuille - als onderdeel van de cursus ontvangt u een online portfolio, die werkgevers in staat stelt om direct te zien bewijs van uw vaardigheden en biedt een innovatieve nieuwe methode van evaluatie te ontwikkelen.
 • Werkervaring en contact - over de 16 maanden werk je in een verscheidenheid van locaties en het ontwikkelen van een reeks van contacten die u waardevolle industrie netwerkmogelijkheden zal geven.

Wat je leert

De stichting graad is gebaseerd op drie belangrijke gebieden - praktisch werk vaardigheden, persoonlijke vaardigheden en-industrie erkende certificering.

Praktisch werk vaardigheden worden ontwikkeld rond een breed inzicht in alle technieken die deel uitmaken van live evenementen productie - van geluid, verlichting, enscenering, motoren, trussing en live visuals om besturingssoftware en evenementen beheer tonen. Onderwijs is gebaseerd op praktische workshops, masterclasses en werken aan evenementen en producties, allemaal met het gemeenschappelijke doel van zodat u kritisch en professionele oordelen over de creatieve gebruik van nieuwe en opkomende technologieën in deze spannende industrie.

U krijgt persoonlijke vaardigheden zoals hoe om te stellen als freelancer, carrièreplanning en ontwikkeling, presentatie en inter-persoonlijke vaardigheden en het vermogen om te evalueren en de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en het beheer van uw eigen werk te nemen ontwikkelen.

-Industrie erkende certificering is ingebouwd in elke module en zal ervoor zorgen dat u uw vermogen om te leren toepassen op concrete werk op basis van scenario's en producten kan aantonen. Je zal afstuderen van de cursus uitgerust met een onschatbare reeks van certificering en accreditatie van de industrie op basis van fabrikanten en leveranciers.

Wat u zult studeren

Niveau 1 (HE0)

Op niveau 1 van de FDA Live Events Productie vindt u de volgende module te bestuderen:

 • Inleiding tot werken in Live Events Production.

Niveau 2 (HE4)

Op niveau 2 kunt u modules studeren in:

 • Concept Design en presentatie;
 • Staging;
 • Live geluid;
 • Verlichting;
 • Live-Visuals.

Niveau 3 (HE5)

Op niveau 3 kunt u modules studeren in:

 • Industry Practice;
 • Entertainment Networks en Show controle;
 • 3D-technologie voor Live Events;
 • Actuele vraagstukken in Live Events Production;
 • Event Production Planning;
 • Geavanceerde Industry Practice.

Toelatingseisen

Deze cursus staat open voor UK en EU-studenten. Toepassingen van de internationale studenten kunnen meestal niet worden aanvaard, omdat het onderzoek locatie voor deze cursus niet een Tier 4 licentie. Daarom, als u sponsoring onder Tier 4 (dwz een Tier 4 internationale studentenvisum om te studeren in het Verenigd Koninkrijk) moet dan helaas zullen we niet in staat om uw aanvraag voor deze cursus te overwegen.

160 UCAS punten van ten minste één, maar bij voorkeur twee, A2 niveaus (of gelijkwaardig), waaronder één van de volgende: een wiskundige of natuurwetenschap onderwerp, een technologie gebaseerde onderwerp of een muziek, literatuur of creatieve kunst onderwerp.

Je moet ook vijf GCSE's in rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels taal en wiskunde.

U zal worden geïnterviewd als onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent). Als u niet beschikt over het vereiste niveau Engels, kunt u Engels studeren met ons van IELTS 4.0 (of equivalent).

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 2, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
16 maanden
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bolton, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Wakefield, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
- Home / Fee EU; 11,250.00 £ - International Fee