Lerarenopleidingen: leraren Spaans als vreemde taal (ele)

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Lerarenopleidingen: leraren Spaans als vreemde taal (ele)

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Wilt u een Spaanse Leraar zijn? Bent u al een Leraar van Spaans als vreemde taal? Wij bieden Teacher trainingen zowel tijdens het academiejaar en in de zomer, cursussen die past bij uw behoeften en interesses. Van Inleidende cursussen aan die gericht zijn op een enkel aspect van Buitenlandse Taalonderwijs, zoals het gebruik van Film in de taal klaslokaal, of de rol van multimodale leren in het gebruik van ICT.

Zomer intensieve cursussen voor leraren

De cursussen bieden de deelnemers met essentiële gereedschappen, middelen en didactische aanpak gericht op het aanleren van vreemde talen door de students'creative vaardigheden. De student wordt, dus niet alleen het middelste fo het leerproces, maar de belangrijkste bouwer, profiteren niet alleen van informatie- en communicatietechnologie, maar ook de laatste ontdekkingen over de voordelen van multimodaal leren.

Curso601

De cursus is ontworpen in de vorm van drie onafhankelijke, maar complementaire workshops, allemaal praktijkgericht, zodat de deelnemers aan de activiteiten, taken en projecten die zij zullen maken met / voor hun studenten ervaren: korte films, ondertiteling, het aantrekken van een toneelstuk, het schrijven van scripts voor commercials, korte films, blog schrijven, ICT verbonden met kunst, etc.

Je kunt een cursus (20u / week) te nemen, combineer elke twee cursussen (40h / 2 weken) of neem alle drie van hen (60 uur / 3 weken) en genieten van de vele complementaire 's avonds activiteiten in het programma opgenomen.

Curso602
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Spanje - Alicante, Valencia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Alicante, Valencia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan