Lees de Officiële Beschrijving

Onze lerarenopleidingen (die ook in aanmerking komen voor Erasmus plus financiering) zijn bedoeld om leraren in het Engels of een andere taal die als vreemde taal wordt onderwezen, de gelegenheid te geven om hun professionele ontwikkeling als praktijk voor taalonderricht in hun respectievelijke settings, zowel bij kinderen in het basis- of voortgezet onderwijs, voort te zetten. , met studenten van dezelfde of verschillende achtergronden, en zelfs in een klas met gehandicapte leerlingen.

Wat je trainingsbehoeften ook zijn als een serieuze leraar op zoek naar zelfverbetering, we zijn er zeker van dat je iets zult vinden dat je professionele eetlust opwekt in onze selectie van zorgvuldig gestructureerde en serieus uitgedachte lerarenopleidingen.

Wat de methodologie betreft, kunnen deelnemers aan een van onze lerarenopleidingen genieten van een combinatie van expliciete instructie en directe betrokkenheid van docenten. Na het format van een workshop zijn de sessies:

 • Interactief met veel doorlopende groepsdiscussies en mogelijkheden voor deelnemers om te putten uit hun eigen ervaringen en ideeën uit te wisselen waarvan zij vinden dat ze het waard zijn om te delen;
 • Demonstratief in de presentatie van onderwijsaanpak, lesplanning en materiaalontwerp;
 • Praktisch en hands-on als het gaat om het uitproberen van enkele van de ideeën die in de klas worden gepresenteerd, met het doel dat deelnemers iets tastbaars met zich mee kunnen nemen (een specifieke techniek, een bepaalde activiteit, een algemene manier om lessen te plannen of aan te passen middelen, etc.);
 • Ervaringsgericht van aard, zodat deelnemers de inhoud die wordt gepresenteerd en gepromoot (methodologieën, lesstijlen, lesplannen enz.) Uit eerste hand kunnen ervaren, vanuit het perspectief van studenten, waardoor ze beter in staat zijn om oordelen over de effectiviteit van leren te vellen;
 • Evaluatief met mogelijkheden voor individuele reflectie, onderwijspraktijk, lesobservaties en peer-feedback.

Cursussen die we aanbieden:

 • Het Gateway Teacher Training Primary Education-programma (30 lessen per week) - 1 week
 • Het Gateway Teacher Training Primary Education-programma (30 lessen per week) - 2 weken
 • The Gateway Teacher Training Secundair, hoger en volwasseneneducatieprogramma (30 lessen per week) - 1 week
 • The Gateway Teacher Training Secundair, hoger en volwasseneneducatieprogramma (30 lessen per week) - 2 weken
 • Het Gateway Teacher Training Diversity in Education-programma (30 lessen per week) - 1 week
 • Het Gateway Teacher Training Diversity in Education-programma (30 lessen per week) - 2 weken

Accommodatie die wij aanbieden:

We bieden verschillende accommodatie-opties, waaronder hotel, verblijf accommodatie direct naast de school op basis van halfpension, gastgezinnen binnen 5 tot 10 minuten loopafstand van de school, evenals een keuze aan appartementen met eigen kookgelegenheid.

Het Gateway Teacher Training Primary Education-programma 30 lessen per week inclusief 2 activiteiten van een halve dag ('s nachts Valletta

De focus van ons Gateway Teacher Training Primary School-programma is gebaseerd op interactief, ervaringsgericht leren dat voldoet aan de behoeften van alle leraren in het basisonderwijs.

Cursusdeelnemers kunnen profiteren van een praktische benadering in de praktische workshops in het gezelschap van andere docenten, terwijl ze methodologieën ontdekken waarmee ze hun huidige onderwijsdoel en -praktijken in hun eigen onderwijsomgeving kunnen evalueren.

The Gateway Teacher Training Secundair, Tertiair

De focus van deze cursus is gebaseerd op interactief, ervaringsgericht leren dat voldoet aan de behoeften van alle leraren op deze niveaus van onderwijs.

Cursusdeelnemers kunnen profiteren van een praktische benadering in de praktische workshops in het gezelschap van andere docenten, terwijl ze methodologieën ontdekken waarmee ze hun huidige onderwijsdoel en -praktijken in hun eigen onderwijsomgeving kunnen evalueren.

Het Gateway Teacher Training Diversity in Education-programma 30 lessen per week inclusief 2 activiteiten van een halve dag (Valletta 's nachts

Deze cursus is een tijdig antwoord op de hedendaagse eisen van interculturele integratie in verschillende onderwijscontexten, inclusief het klaslokaal, het gastgezinonderwijs en taalmobiliteitsprogramma's.

Het Gateway Teacher Training Programma voor taalonderwijs voor slechthorende volwassenen 30 lessen per week inclusief 2 activiteiten van een halve dag (Valletta by night

Deze cursus neemt stagiairs door middel van een holistische ontwikkeling in hun dubbele rol als taaldocenten en als zelf studenten van het Engels.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van Gateway School Of English »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Inschrijving openen
Duration
1 - 2 weken
Prijs
378
Laag seizoen. Hoogseizoen: Euro 438.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Inschrijving openen
Aanmeldingslimiet

Inschrijving openen

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum