Lees de Officiële Beschrijving

Wat leert u:

Verkenning van de bevindingen van Jim Collins in zijn bestseller, Good to Great - waarom sommige bedrijven de sprong maken. . . en andere niet, zullen managers en senior leiders verkennen van de belangrijkste disciplines aangetoond door de 11 grote bedrijven en leren hoe je die disciplines in dienst in de mensen, denken en handelen van de eigen organisatie.

  • Grote dingen kan niet worden bereikt zonder grote mensen
  • Eenvoud regels
  • Organisatiebrede discipline is absoluut noodzakelijk

Lengte:

Vier dagdelen

Doel van deze cursus:

Speciaal ontworpen voor uitvoerende en senior leiders dit Leadership Roundtable zal het leren aan de distinguishi toe te passen ng kenmerken van de grote bedrijven: gedisciplineerde mensen, gedisciplineerde gedachten en gedisciplineerde actie. Leer beroemdheid leiders vrijwel nooit goede bedrijven leiden tot een grootheid. Leer-technologie is een versneller niet een driver.

Over Seattle Research Partners, Inc

Seattle Research Partners voldoet aan de leerbehoeften van managers, supervisors en individuele medewerkers in organisaties. Of u nu een kleine ondernemer, een human resource professional, een afdeling manager of een senior executive, is onze PEAK Learning Program ™ is ontworpen om u topkwaliteit leren en ontwikkeling ervaringen. We zijn opvoeders en zakelijke leiders zich tot de volledige ontwikkeling van professionals, ongeacht hun vakgebied of branche.  
 


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 13 andere vakken van Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
5 dagen
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019