Lees de Officiële Beschrijving

Wat leert u:

Met behulp van het boek, Uitvoering: The Discipline van Getting Things Done door Bossidy en Charan, is deze cursus bedoeld voor managers en senior leiders die erkennen de noodzaak van de uitvoering van strategieën.

  • Uitvoering is een systemisch strenge discipline
  • Uitvoering is een belangrijke taak van een leider die diepe persoonlijke betrokkenheid
  • Uitvoering is een kernelement van een bedrijfscultuur ingebed in de beloningssystemen en gedrag

Lengte:

Vier dagdelen

Doel van deze cursus:

Aan de uitvoerende en senior leider t te vergemakkelijken hinking met betrekking tot de discipline van het uitvoeren van strategieën voor resultaten. Leer hoe de kloof tussen doelen en resultaten te sluiten. Ervaring activiteiten en technieken die helpen individuen te begrijpen uitvoering is een discipline, een belangrijke taak van een leider, en een kernelement van bedrijfscultuur.

Over Seattle Research Partners, Inc

Seattle Research Partners voldoet aan de leerbehoeften van managers, supervisors en individuele medewerkers in organisaties. Of u nu een kleine ondernemer, een human resource professional, een afdeling manager of een senior executive, is onze PEAK Learning Program ™ is ontworpen om u topkwaliteit leren en ontwikkeling ervaringen. We zijn opvoeders en zakelijke leiders zich tot de volledige ontwikkeling van professionals, ongeacht hun vakgebied of branche.  
 


Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 13 andere vakken van Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
5 dagen
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019