Lees de Officiële Beschrijving

Programma-overzicht

Ben je op de hoogte van je carrière? Hoe heb je daar?

Leiderschap op de Peak is ontworpen om u te helpen opnieuw te verbinden met de dingen die je geholpen heeft te krijgen waar je bent - en om u een manier om verdere verbeteringen voor de toekomst te maken.

Het programma biedt u - en andere senior executives in soortgelijke posities - een veilige omgeving waar u kunt samenwerken om uw stijl van leidinggeven en de effectiviteit te evalueren - en de focus op de high-level uitdagingen die uniek zijn aan die in uw positie.

Je leert meer over jezelf, over manieren waarop je kunt beter met die op uw werkplek en over de manieren waarop u uw gezondheid te verbeteren opnieuw. Je zult tijd doorbrengen in een prachtige omgeving, hetzij bij het Centrum Colorado Springs campus, aan de voet van de Rocky Mountains, of in de bergen in de buurt van Zürich, Zwitserland.

Denk er eens over. Hoe wil je herinnerd worden, als je eenmaal met pensioen zijn gegaan? Wat zal je achterlaat, en die zal je het overlaten aan? Wat zal uw erfenis zijn?

Zou het niet geruststellend te worden samen met anderen die in dezelfde plaats in hun carrière, die vragen zich dezelfde vragen?

Leiderschap op de Peak kan u helpen bij het vinden van de antwoorden.

Wie zou moeten deelnemen


Senior managers en leiders met meer dan 15 jaar management ervaring, in de top drie niveaus van de organisatie, met leiderschap verantwoordelijkheid voor 500 of meer personen en / of uitvoerende staffuncties.

De toegang is door toepassing alleen.

Uitkomsten

  • Ontvang een volledige beoordeling van wie en waar je bent als een leider, een vergelijking van uzelf en anderen op hetzelfde professioneel niveau, en een grondige evaluatie fitness, met de nadruk op hoe je stress en gezondheid op het werk kwesties te behandelen. Het programma omvat optionele fitness wandelingen en Pilates of yoga workouts.
  • Meer weten over hoe u worden waargenomen door anderen. U krijgt intensieve persoonlijke feedback van collega's in het programma en 360-graden feedback van rechtstreekse verslagen terug naar huis.
  • Focus op het verbeteren van uw imago en uw communicatieve vaardigheden door middel van een gesimuleerde televisie-interview.
  • Begrijpen hoe je, als een leider, creëren of verbeteren van de omgeving waarin u leiden.
  • Verbeter uw uitvoerende capaciteiten rond talent management.
  • Begin gedrags veranderingen die op lange termijn waarde voor u, uw organisatie en uw bedrijf de aandeelhouders zal hebben.
  • Verbreed uw netwerk van de uitvoerende collega's.
  • Ontwikkelen van een plan van aanpak dat zowel fitness-en leiderschapsontwikkeling doelen omvat.

Zie 15 andere vakken van Center for Creative Leadership »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
5 dagen
Deeltijd
Prijs
10,600 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet