Lees de Officiële Beschrijving

Ken je jezelf? Een betere vraag is: Heb je nagedacht over de manier waarop je komt over als een leider? Bevalt het je wat je ziet? Doen anderen?

Als we denken over onszelf, onze natuurlijke instinct is om te zeggen dat we het goed bedoelen. Maar die om ons heen rechter ons van onze daden, niet onze intenties. Al meer dan 30 jaar heeft geleerd LDP-leiders net als jij na te gaan hoe hun acties anderen beïnvloeden - en zichzelf.

Dit programma maakt gebruik van zelfbewustzijn instrumenten en activiteiten ter verbetering van je eigen leidinggevende capaciteiten. Je leert strategieën voor de continue ontwikkeling door middel van een uitgebreide evaluatie, groepsdiscussies, zelfreflectie, kleine groepsactiviteiten en persoonlijke coaching. En omdat onze sterke focus op de ontwikkeling planning, welk programma ervaringen banden met de context van uw werkplek, zal uw programma unieke je te worden.

Werkt het? Onze alumni typisch omschrijven LDP als de ontwikkeling van ervaring die is veranderd hen het meest, zowel persoonlijk als professioneel.

Uitkomsten

Je ontwikkelt een diep gevoel van zelfbewustzijn die u zullen helpen:

* Feedback geven en ontvangen effectiever
* Lood verandering in uw organisatie
* Bouw en onderhoud productieve relaties
* Ontwikkelen van anderen als hun beste
* Beheer zelf
* Maak gebruik van de verschillen in andere mensen
* Stel duidelijke, haalbare doelen (in een 3-uurs vertrouwelijke een-op-een overzicht van uw gegevens met een certif.controle IED CCL feedback coach)


Voortzetting van het proces van ontwikkeling

* Houd uw doelen in zicht door deel te nemen in een 10-weekse Web-based follow-up doel management systeem die u toelaat om te bouwen op wat je hebt geleerd op CCL en uw vorderingen met een CCL feedback coach te bespreken en / of andere LDP deelnemers .
* Vul een follow-up evaluatie drie maanden na uw programma wordt opgesteld om gedragsveranderingen te meten sinds het bijwonen van de LDP.


Vreemde taal vloeibare zuivelproducten worden aangeboden via onze Network Associates.

Doelgroep

Midden-tot senior-level managers die bereid zijn te luisteren naar wat anderen zeggen over hen - en positieve actie op basis van die feedback te nemen - in ruil voor een steeds effectieve leider.

Zie 15 andere vakken van Center for Creative Leadership »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
5 dagen
Deeltijd
Prijs
6,800 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet