Landschap en milieu-fotografie in Griekenland

Algemeen

Beschrijving van opleiding

1

We hebben een bereik van fotografie cursussen in Londen op alle niveaus.

Er zijn full-time, part-time en 's avonds programma's die leiden tot een kwalificatie, maar ook fotografie workshops en gespecialiseerde korte cursussen in digitale fotografie, studio verlichting, darkroom en alternatieve processen. Kort digitale en darkroom lessen zijn geschikt voor beginners, maar er zijn geavanceerde en masterclass fotografie workshops ook.

Onze docenten zijn zeer ervaren beoefenaars fotografie biedt een uniek inzicht in het medium fotografie.

We zijn goed middelen, zowel in digitale en analoge (traditionele film) fotografie. Onze studio heeft Elinchrom studioflitsers, Hi-Glide verlichting ondersteuning, radio triggers en meters.

De fotografie digitale suite heeft Apple Mac-computers (hardlopen Photoshop), Eizo kleurbeheer monitoren en film scanners.

De fotografie darkroom heeft vergrotingstoestellen voor 35mm en medium formaat film en afdrukken op hars en bekleed als vezels papier, film verwerking en filmscanners allemaal in dezelfde faciliteit.

Studenten van onze cursussen gaan regelmatig naar het hoger onderwijs of worden werken freelance fotografen, een prestatie inderdaad in een zeer concurrerende omgeving. Als u geïnteresseerd bent in iets fotografisch zijn, kunnen we de cursus voor je hebt.

Cursusoverzicht

Dit is een unieke cursus draaien op het Griekse eiland Syros in de Cycladen groep. Het combineert landschap en milieu-fotografie met de kans op een full-time week fotografische projecten met anderen die hebben een passie voor fotografie. De cursus omvat, maar is niet beperkt tot, camera vaardigheden, locatie en redactionele fotografie technieken, verhalen vertellen, met behulp van flash op locatie en voor de eerste keer dit jaar, onderwaterfotografie. Het staat open voor zowel basis- als gevorderde studenten als de structuur van de cursus zorgt voor individuele sessies op verschillende niveaus. Het is geschikt voor zowel digitale en analoge fotografen en een medium formaat film camera (samen met een statief) zal beschikbaar zijn voor studenten. De prijs is gebaseerd op het type accommodatie u boekt (we hebben eenpersoonskamers, twee-en tweepersoonskamers beschikbaar) en een speciale gereduceerde prijs voor partners die niet deelnemen aan de cursus zelf. Transfers vanaf de aankomst punten op het eiland zijn inbegrepen, maar reizen naar het eiland is extra.

Laatst bijgewerkt op jul 2016

Over de school

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in ma ... Lees meer

Welcome to Kensington and Chelsea College. Ensuring that you are on the right course is important to us which is why we have a team of dedicated, qualified advisors ready to help and support you in making this decision to study with us. Our friendly, supportive staff are on hand to make sure you have a brilliant experience from the word go. This includes our highly qualified teaching and lecturing staff who are among the best industry connected and award winning tutors you could wish for. Lees Minder